Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Milenka wszystko zalezy od fasonu sukienki,dobra krawcowa zrobi cuda jak trzeba,a buty ubierzesz do koscioła i na pierwszy taniec a potem wskoczysz w trampki
ps
zrob sobie suwaczek bo tak pusto u Ciebie
Milenka..jestem za co do suwaczka, bo tak jakoś pusto...a co do obuwia i sukni to spokojnie, tak jak mówi Ola krawcowe z salonów zrobią wszystko tak, abyś była w tym dniu szczęśliwa!!
Jest taka stronka "suwaczek.pl" , tam zrób sobie suwaczek a później wejdź w swój profil,następnie w panel kontrolny ( tak samo na górze, w prawym rogu) i następnie po lewej stronie będziesz miała "edytuj sygnaturę " i tam trzeba wkleić ten link suwaczka i zrobić zapisz dasz radę!!
ja dzis umieram wszystko mnie boli od rana brzuch plecy szok normalnie niech juz sie to wszytsko rozejdzie powiekszy czy co tam zey juz tak nie bolało,cos czuje ze znów porod z bolami krzyzowymi bedzie;-((((
Pinka rozumiem Cie doskonale ,ja to miałam ze dwa dni temu,tak mnie bolało ze az sie wystraszyłam i przelezałam całe popołudnie.Trzymaj sie kochana,jutro bedzie lepiej.