magdzior1985
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
Ja dzisiaj miałam komisje lekarską w ZUSie, więc od wczoraj cała w stresie, ale na szczęście wszystko dobrze się dla mnie skończyło:-) Tak jak chciałam
Futrzakowa - włamania to plaga. Sama mieszkałam do niedawna w domu to wieczorem i w nocy zawsze podszyta strachem byłam jak nikogo oprócz mnie w domu nie było. Najgorsze są te straty; niewiele co ukradną, a koszty naprawy szkód ogromne.
Clifford - jak zwykle posty długaśne jak nie wiem
Ja już w moich spodenkach ciążowych śmigam i jest mi wreszcie wygodnie;-)
Ona, Futrzakowa - ja mam co prawda kota, a nie psa, ale też zauważyłam, że koło brzucha się kładzie i wogóle straszny pieszczoch się z niego zrobił
Ja dzisiaj miałam komisje lekarską w ZUSie, więc od wczoraj cała w stresie, ale na szczęście wszystko dobrze się dla mnie skończyło:-) Tak jak chciałam

Futrzakowa - włamania to plaga. Sama mieszkałam do niedawna w domu to wieczorem i w nocy zawsze podszyta strachem byłam jak nikogo oprócz mnie w domu nie było. Najgorsze są te straty; niewiele co ukradną, a koszty naprawy szkód ogromne.

Clifford - jak zwykle posty długaśne jak nie wiem
Ja już w moich spodenkach ciążowych śmigam i jest mi wreszcie wygodnie;-)Ona, Futrzakowa - ja mam co prawda kota, a nie psa, ale też zauważyłam, że koło brzucha się kładzie i wogóle straszny pieszczoch się z niego zrobił