Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z mojego brzucha póki co nic sobie nie robi ...nadal się na niego kładzie;-) na szczęście nie waży 30kg tylko/aż 15... ;-)Cliford a gdzie są te głowne marcówki????? Ja od początku myślałam że to te są główne![]()

Cliford izolacja psa moze wywołac w nim agresje do Was albo do dziecka,to nie jest dobre rozwiazanie.
W jednym programie widziałam ze trzeba jeszcze jak jest sie w szpitalu przynosic do domu pieluszki zurzyte i ciuszki bobasa do powachania dla psa,a w dzien wyjscia psa niepowinno byc w domu,najlepiej niech ktos go wezmie do siebie albo na spacer na pare godzin,Ty z dzidzia musisz byc juz w domu pierwsza a po pewnym czasie mozna wprowadzic psa do domu i wtedy on uzna dziecko za cos co juz tu było przed nim ,nie bedzie jego konkurencja.
,i zauwazyłam ze duzo zalezy od samego dziecka im jest spokojniejsze i nie zwraca na psa uwagi to Guliwer tez jest grzeczniejszy.Jesli chodzi o trzymanie czegos na rekach to tez jest problem bo on jest strasznie ciekawski;-) ale poprostu chce powachac albo polizac,najgorzej jak trzymam kota na rekach wtedy jest jazda