reklama

Marcóweczki 2011

Witam w słoneczny dzien:-)
Futrzaczku obiecuje ze naslemy myszy na tych co Ci to zrobili,swinie jedne:wściekła/y:,a co do sasiada to czasem niestety taki jest przydatny;-)
Milutek oj wspołczuje wieczorka z przebojami,dobrze ze miałas do kogo dzwonic o pomoc:tak:
Co do Swiat to wiecie ze w tesco juz widziałam foremki do babeczek ze swiatecznymi wzorkami :szok:
Ide na spacer z grubasem,miłego dnia mamulki:-)

reklama
omg...Milutek - dobrze że macie takiego kolegę co od razu się pojawił i nocował...bo ja bym chyba ze strachu umarła ... człowiek to taki głupi...zawsze sobie chore filmy nakręca ;-)

a mi tak cos świtało w głowie, więc przejrzałam forum szybciutko. Mim napisała, że po stracie dziecka nie będzie tu zaglądała. I dała namiar na swojego bloga. Wrzucę jej linka do odpowiedniego wątku, żeby każdej było łatwiej znaleźć.

Witam się kochane :*:* cmok , cmok :P

Nic nie mowcie o kradziezasz włamaniach... :-(:szok: jak moj męzus ma nocki to ja cała noc nie spie tylko wysłu****e, juz tu o tym pisałam hehe , i zaczyna je w sobote, a ja mam schizy ze ktos mi sie wkradnie przez ogród :(:szok:

Futrzaczku... to jest cos strasznego... moi tesciowie maja taki domek tez nad wodą i tez są liczne włamania, tyle kasy tam wkładają a ciągle się włamują, ale teraz planują załozyc kamere ( odstraszającą ) tylko tak na pokaz ... a jak nie zadzwiała to zalożą prawdziwą, sąsiad ich ma i nigdy nie było włamania...

Milutek odpisałam Ci na USG wynikach... ;)

założymy prawdopodobnie alarm ... chciałam tego uniknąć bo to droga impreza... ale chyba trzeba będzie ...

ona - spoko:-D ja w mieszkaniu mieszkam i też mam schizy że ktoś się akurat na mnie czai:-D

wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzwonila babka ze szpitala w czwartek mam scan o 10:00 huraaaaaaaaaaaaa

same nerwy beda w ten czwartek najpierw scan potem Wiki pierwszy dzien do przedszkola szokkkkkkk

a tak wogole to witam serdecznie;-))))

Futrzakowa- no nie ciekawy poranek masz........ja tez juz pare razy cos podobnego rzezyłam wiec wiem co czujesz.............

ok koncze sniadanie i do miasta nowy staniczek kupic........ bo moje rodzynki urosły ahahha​

witajcie
u mnie leje i chyba już od tego wszystkiego łapie deprechę, chyba musze sobie coś dobrego kupić do jedzonka , moze choć na chwilke humor mi sie poprawi. Bartuś rozwala wszystko szybciej niż ja nadażam sprzatać

reklama
Nam zaśpiewali za alarm z 4 kamerami 4 tysiące!!!!!!!!! Aż nas zatkało-zrezygnowaliśmy. U nas ostatnia kradziez miala miejsce miesiac temu- włamali sie do niezamieszkanego domu przy samej drodze- ukradli grzejniki i piec CO! A wczesniej wypchali z podjazdu VW passata 300m nad nami (sprowadzili go sasiedziz neimiec- stal jeszcze na zjazdowkach nie zarejestrowany)!!Wiec ja mam oczy i uszy szeroko otwarte!!!!!!

Ona- my mamy aż 3 puszki po alarmach jako straszaki i chyba z 6 naklejek na roznych oknach parterowych jakoby to mamy alarm z pewnej firmy....moze dzieki temu nic sie nam jeszcze nie przytrafiło- odpukac w niemalowane:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry