Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

katjusza Twoj tato jest geniuszem dowcipu!! Powinniście go jakimś rodzinnym medalem odznaczyć za trafne riposty)))

!!!A to co przy nim przeżyłam to jest moje:-). Wczorajszy wieczór spędzałam samotnie bo mój Małż pojechał do Warszawy po auto z kolegą. Byłam sama w naszym domku a dookoła ciemność...nagle zauważyłam auto za oknem stające na pobliskiej polnej drodze- ok 40m od mojego domku, które gasi światła i stoi podejrzanie!! No to ja prawie zawał!!!!!!!Poszłam na górę i zerkałam z ciemności ukradkiem na to auto-ale nic i nikogo nie widziałam żeby np.z niego wysiadał! Staalm 15min i sobie odpuściłam- jedyne co mi po głowie chodziło to historia ktora czasem sie powtarza w naszych okolicach- liczne kradzieże i włamania
. A że głupia jestem miłośniczka filmów kryminalnych- szukałam dziury w całym- wróciłam do pisania Wam posta a tu nagle jakiś hałas w okolicach drzwi. Wysłałam smska do siostry i męża. Potem siedziałam jak na szpilkach i miałam wrażenie ze stoi ktoś za oknem i mnie obserwuje!!!!!!! Potem znowu hałas- nie wytrzymałam i zadzwoniłam na policje i przyjaciela mojego męża, który często u nas nocował przy rożnych %okazjach.Policja była po 20 minutach- rozejrzeli sie i przynajmniej uspokoili troche ze niedawno złapali 2 włamywaczy...a kolega i tak został na noc i spałam spokojnie kiedy wiedziałam że on oblega kanapę a i mój mąż miał spokojną podroż powrotną
. Ale jak się bałam.......teraz jestem niewyspana-zasnęłam o 1 w nocy i obudzilam się o 6:-). 
Od razu się usprawiedliwiamdziewczyny, tak sobie myslalam... ze duzo dziewczyn sie ostatnio nie odzywa... Ciekawe co z Mim sie dzieje?
, bo znowu interes mi ruszył
;-) i w dzień muszę nadgonić żeby po nocy nie siedzieć
. Poza tym w przedszkolu zebrania, znowu w Trójce jestem, na szczęście tylko u J. bo u O. dopiero w czwartek zebranie grupowe.
.
:-).
.
:-).