Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

katjusza Twoj tato jest geniuszem dowcipu!! Powinniście go jakimś rodzinnym medalem odznaczyć za trafne riposty)))

!!!A to co przy nim przeżyłam to jest moje:-). Wczorajszy wieczór spędzałam samotnie bo mój Małż pojechał do Warszawy po auto z kolegą. Byłam sama w naszym domku a dookoła ciemność...nagle zauważyłam auto za oknem stające na pobliskiej polnej drodze- ok 40m od mojego domku, które gasi światła i stoi podejrzanie!! No to ja prawie zawał!!!!!!!Poszłam na górę i zerkałam z ciemności ukradkiem na to auto-ale nic i nikogo nie widziałam żeby np.z niego wysiadał! Staalm 15min i sobie odpuściłam- jedyne co mi po głowie chodziło to historia ktora czasem sie powtarza w naszych okolicach- liczne kradzieże i włamania
. A że głupia jestem miłośniczka filmów kryminalnych- szukałam dziury w całym- wróciłam do pisania Wam posta a tu nagle jakiś hałas w okolicach drzwi. Wysłałam smska do siostry i męża. Potem siedziałam jak na szpilkach i miałam wrażenie ze stoi ktoś za oknem i mnie obserwuje!!!!!!! Potem znowu hałas- nie wytrzymałam i zadzwoniłam na policje i przyjaciela mojego męża, który często u nas nocował przy rożnych %okazjach.Policja była po 20 minutach- rozejrzeli sie i przynajmniej uspokoili troche ze niedawno złapali 2 włamywaczy...a kolega i tak został na noc i spałam spokojnie kiedy wiedziałam że on oblega kanapę a i mój mąż miał spokojną podroż powrotną
. Ale jak się bałam.......teraz jestem niewyspana-zasnęłam o 1 w nocy i obudzilam się o 6:-). 
Od razu się usprawiedliwiamdziewczyny, tak sobie myslalam... ze duzo dziewczyn sie ostatnio nie odzywa... Ciekawe co z Mim sie dzieje?
, bo znowu interes mi ruszył
;-) i w dzień muszę nadgonić żeby po nocy nie siedzieć
. Poza tym w przedszkolu zebrania, znowu w Trójce jestem, na szczęście tylko u J. bo u O. dopiero w czwartek zebranie grupowe.
.
:-).
.
:-).