reklama

Marcóweczki 2011

no z tym sie zgodze, tu 12 latki chodza odstawione jak 18 latki co najmniej....
wiec czasem nie wiadomo,czy ma sie do czynienia ze ''starsza'' osoba czy tez z odmalowana malolata.

ja zazwyczaj tez musze dowod pokazywac przy zakupie alk. (no,ale tu % maja od 21 lat )

ziiimno, jak jutro nikt sie do tego boilera nie pokaze to bede musiala dzwonic z awantura, no bo ilez mozna, ja wiem,ze im sie nie spieszy, ale to nie oni marzna ;/ i myja sie w misce wody ;/

reklama
przypomina mi sie, jak w domu w ktorym kiedys mieszkalam byl taki durny gaz na karte... To byl dom z agencji normalnie wynajety ( na szybko i cholernie drogi, ale spieszylo mi sie, bo mialam termin tydzien po wprowadzce:P)..No i kiedys zapomnialam 'doladowac'... I plomien zgasl. A cos bylo zrabane...i w grudniu siedzialam z 3miesiecznym Olafem przez caly dzien i noc... Bo agencja sie nie wywiazala... w koncu sie wkurzylam, wzielam zapalniczke, pozdejmowalam oslonki i sama podpalilam ten cholerny plomyczek... A jak facet w koncu po DWOCH! dniach przyjechal, to jeszcze mialam pretensje, ze tylko osoby z uprawnieniami od agencji moga to robic...burzyl sie jak glupi... Zadzwonilam do agencji i im powiedzialam, ze sobie potracam z miesiecznej oplaty 200 funtow za to, ze musialam najac fachowca...Nic nie powiedzieli, nawet papierka nie chcieli... I bylam 200funtow do przodu (dzieki temu mam kamere ;) )

Witam Wszystkie Mamusie:-) nie pisałam chyba z blisko 2 tygodnie...próbowałam trochę Was podczytywać, ale niestety nie dam rady nadrobić tak długiej nieobecności:zawstydzona/y: w odwiedziny przyjechali bracia i dziewczyna jednego z nich, więc mam towarzystwo, i stąd brak wolnego czasu... zaliczyliśmy też w ostatnią sobotę ślub i wesele, po którym się moja córcia przeziębiła i walczymy z katarkiem, a i mnie troszkę wzięło, ale na razie walcze dzielnie, żeby się nie pogorszyło...
z tego co zauważyłam wiele z Was też kicha i prycha, dlatego Wszystkim zdrówka życzę:-)
acha wielkie dzięki za przepisy dla Bosonóżki za ciasto czekoladowe i dla Alis za ciasto jogurtowe - piekłam i wyszły super, niebo w gębie:tak: żadnym specem od pieczenia nie jestem tym bardziej się ucieszyłam że wszystkim smakowało, zgodnie z sugestią ciasto czekoladowe podałam z musem z truskawek i bitą śmietaną - cóż to był za smak:-)

jutro czeka mnie wizyta u lekarza, więc jak czas pozwoli to skrobnę cosik w odpowiednim wątku

tymczasem dobrej nocki, jeśli dziecię pozwoli to zerknę co u Was:-)

o właśnie ja tez chciałam podziekować za te przepisy cisto jogurtowe robiłam dzisiaj z malinami o rety niebo w gebie na jedno posiedzenie poszło pół dużej blachy

Cześć kochane Pączuszki:)))
Przeziębienie mnie wykańcza ,gardło troszke przestało boleć ale nie nadaje się do niczego.
Na gardło mi padło i nie moge krzyczeć:)))
Podczytuje was ale nie zawsze mam siłe popisać.

Hej Poziomki,jak tam brzusio?Zdrowiej nam szybciutko.
Ruda ,Harshka u nas tez te nastolatki wygladaja czesto starzej niz trzydziestolatki ;)
Obejrze jeszcze ''Szpilki na Giewoncie'' do konca i uciekam spac.
Kolorowych snow kochane mamuski ;)

jestem pierwsza haahhah

zglodnialam i zaspokajam sie mandarynkami i brzoskwinkami;-))

moja maly rozrabiaka takie mi ostatnio ciosy sprzedaje ze wczoraj siedząc na kanapie az krzyknełam tak mnie zabolalo aahahah moj maz az sie wystraszyl :-D:-D:-D:-D:-D
Poizomki- sto super ze brzusio rosnie niech kruszynka sie zdrowo i spokojnie rozwija
Marta ty nawet takich glupot mi nie gadaj tak!!!!! lista marcowek juz zamknieta i nie wolno sie z niej wypisywac!!!!!!!
ruda- to tylko sie cieszyc ze za dzieci nas biora heheheh no nie??? jakie to mile:-):tak:
Haras- ja mam teraz gaz na karte wczesniej i prad i gaz mialam i bylam bardzo zadowolona bo znacznie mniej placilam niz na licznikach......
Bosa- ty tu nie zaglondaj wtylko wynocha do wyrka odpoczywac ale juz!!!!!!!! BB nie zajac nie ucieknie;-)

Ola- gacie nawet fajne pomysleeeeeeeeeeeeeee rasjstop to ja wogole nie nosze chyba do czasami do sukienki zimą ale tak to nie:no:

ok spadam moze kimnejeszcze bo zaniedlugo do pracy i jak zombbi bede wyglondac

pozdrawiam was cieplutko milego dnia i chorowitkom wszystkiego zdrowego zycze:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry