reklama

Marcóweczki 2011

reklama
A dla mnie to istotne- jak się siedzi w domku:-):-).
Poza tym wybieram się dzisiaj do tej gminy zrobić awanturę i na pogrzeb. Mama mi doniosła ze wisi na wiosce klepsydra- zmarł mój kolega który chodził ze mną 1 rok do podstawówkia potem sie przeprowadzil i ok.3 lata temu znowu tu wrócił. Kiedyś nawet mnie adorował.....ale to były stare czasy. Podobno był bardzo chory ale od niedawna!!:-(:-(:-(:-(Msza o 13!!!!

Hello:-)
U mnie pochmurno i brzydko za oknem, pewnie dlatego mi się nic nie chce. A tu zaraz trzeba się zbierać:-(
Poziomki - kuruj się, żeby jak najszybciej przegonić to choróbsko co się do Ciebie przyplątało:-)

Poziomka wykuruj gardełko, co będziesz mogła na dekarzy krzyczeć ;) Położyli ten dach już czy dalej Ci kapie??

Futrzak zabraniam tak długo siedzieć w pracy!! Padniesz :/

Milusia ja też nie lubię chodzić na pogrzeby młodych ludzi, to jakieś takie sztuczne nieprawdziwe, jakby się nie działo naprawdę :/ Choć z drugiej strony paradoksalnie można się całkiem pozytywnie nastawić, by solidnie wykorzystywać każdy dany nam dzień!

A ja dzisiaj wstaję z wielką ochotą na kanapeczki, a tu co?? Pustka w chlebaku.. Małżu wyjadł wczoraj cały chleb do grochówki, którą mu przywiozłam od mamy.. cóż.. do sklepu za daleko, za zimno i kłuje mnie dzisiaj strasznie w prawym boku brzunia :/ Dobrze, że idę do gina to mu powiem.. Zjem jabłko i tiki-taki :D A potem wpada psiapsiółka i zrobimy naleśniki :D
Ale do tego czasu to się biorę za pracę, wczoraj tu z Wami przegadałam cały dzień ;) dzisiaj muszę nadrobić tłumaczonka!!

HellOoOOo :)));-);-);-)

Kurcze mąż śpi wiec ja na troszke tu zaglądam, bo tak to mnie goni do wyraaa... troszke mi lepiej, ale dalej gardło i nochal masakra... zobaczymy , goraczka sie utrzymuje 37 wiec nie tak zle... mysle ze jutro juz bedzie duzzzoo lepiej... mam nadzieje ze u Was tez wsiooo oki :**** Buziakiii

Hej, ja mam wlasnie sprawe w sadzie w PL i nie moglam spac pol nocy. Teraz siedze jak na szpilkach czekajac na telefon, zamiast sie szykowac do szpitala... Bo ide dzisiaj na kontrole w sprawie cukrzycy...I mam nadzieje, ze wszystko bedzie jednak ok...

Trzymajcie kciuki i tak ;)

malina, niech Ci pzyjaciolka po drodze kupi chleb ;) Ja jeszcze wczoraj w nocy truskawki wpierdzielalam, myslalam znow ze dziaslo sobie sama wytne... No ale dzisiaj juz lepiej...moze do konca tygodnia bedzie w ogole fajnie. Mam fajna dziure w policzku i mozliwe, ze beda mi dzis szyc, bo jest naprawde gleboka... Pokaze u lekarza... moze poradza.

Hej Marcjanki:-).
sama bym takie chętnie kupiła bo już od 2 tyg.poluje na legginsy- tylko mnie wkurzają na tym allegro ceny przesyłek:(
U mnie zwykle getry kosztują 10zł a takie z klinem XXXL to 12zł, ciążowych brak ale te duże są super:tak:. Jakby co to mogę podesłać;-);-). No i odebrałam wczoraj te piękne tuniki:tak: i od razu się ich pozbyłam:-p:crazy:, na metce XXL a jak na rozmiar 38-40:wściekła/y::crazy:.
Marta ty nawet takich glupot mi nie gadaj tak!!!!! lista marcowek juz zamknieta i nie wolno sie z niej wypisywac!!!!!!!
Wiem że zamknięta bo sama ją zmykałam
Mama mi doniosła ze wisi na wiosce klepsydra- zmarł mój kolega który chodził ze mną 1 rok do podstawówkia potem sie przeprowadzil i ok.3 lata temu znowu tu wrócił. Kiedyś nawet mnie adorował.....ale to były stare czasy. Podobno był bardzo chory ale od niedawna!!:-(:-(:-(:-(Msza o 13!!!!
Kochana, ja w ciąży nie chodziłam na pogrzeby:no:, nawet na pogrzeb dziadka M nie pojechałam:no:. Cmentarz to nie miejsce dla ciężarnych:no:.
Poziomki, zdróweczka i to dużo:-).
Malinuś było dać wcześniej znać to bym chlebka podesłała;-).
U ginka OK, powiedział ze mięśnie mi się rozciągają i dlatego taki ból:tak::-). Dzięki za miłe słowa i wsparcie.

reklama
dzien dobry dziewczynki:-D:-D ja tez tylko wpadlam sie przywitac...ide sie szykowac...bo wizyte dzisiaj mam u ginekologa....mozeee jakies zdjatko mi zrobiiii:-):-):-) i moj kochany chce ze mna dzisiaj wejsc, chce zobaczyc nasze malenstwoooo:-):-):-) ajjjj...doczekac sie nie umiem:-):-):-)

milego dnia mamuuuskiiii:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry