Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie zwykle getry kosztują 10zł a takie z klinem XXXL to 12zł, ciążowych brak ale te duże są supersama bym takie chętnie kupiła bo już od 2 tyg.poluje na legginsy- tylko mnie wkurzają na tym allegro ceny przesyłek![]()
. Jakby co to mogę podesłać;-);-). No i odebrałam wczoraj te piękne tuniki
i od razu się ich pozbyłam
, na metce XXL a jak na rozmiar 38-40
.Wiem że zamknięta bo sama ją zmykałamMarta ty nawet takich glupot mi nie gadaj tak!!!!! lista marcowek juz zamknieta i nie wolno sie z niej wypisywac!!!!!!!
Kochana, ja w ciąży nie chodziłam na pogrzebyMama mi doniosła ze wisi na wiosce klepsydra- zmarł mój kolega który chodził ze mną 1 rok do podstawówkia potem sie przeprowadzil i ok.3 lata temu znowu tu wrócił. Kiedyś nawet mnie adorował.....ale to były stare czasy. Podobno był bardzo chory ale od niedawna!!:--
-
-(Msza o 13!!!!
, nawet na pogrzeb dziadka M nie pojechałam
. Cmentarz to nie miejsce dla ciężarnych
.
:-). Dzięki za miłe słowa i wsparcie.
ja tez tylko wpadlam sie przywitac...ide sie szykowac...bo wizyte dzisiaj mam u ginekologa....mozeee jakies zdjatko mi zrobiiii:-):-):-) i moj kochany chce ze mna dzisiaj wejsc, chce zobaczyc nasze malenstwoooo:-):-):-) ajjjj...doczekac sie nie umiem:-):-):-)