Moje w 13 tyg. ważyły:114 i 105 gramdzien dobry dziewczynki:* ja tak tylko na chwilke i z takim pytaniem...ile gram wasze dzidzi waza??...bo moja w 13 tyg, wazy 115 gramwiedzialam ,ze jest duze, ale ze tak
i jeszcze pytanie...genetyczne usg...to czyli jakie??...bo mam takiego pieprznietego lekarza(zmieniam go oczywiscie)...ze na zadne pytanie nie odpowiada...a jak mowie, ze chce zobaczyc dzidziusia i zeby wkoncu mi zdjecie zrobil to mowi, ze specjalnie musi isc po drukarke, bo ma odlaczona od tego calego sprzetu
a za wizyte gnoj bierze 100zl. i kaze mi przychodzic co dwa tygodnie. Mowie mu, ze po wyplacie dopiero przyjde za miesiac, a on , ze tak nie moge...mam byc u niego najpozniej za 3 tygodnie
wychodza mi dwie wizyty na miesiac...
zdzieracz pierunski...
Co do lekaraza- to zmieniaj go szybko!!!!! Nie dosc ze zdzierca to jeszcze tak Cie traktuje. Płacisz kupę kasy i wymagasz- poza tym jeśli wszystko jest ok i masz przecież pojedyncza ciąże to nie ma potrzeby tak często biegać do lekarza. Ja nawet tak często nie chodzę
wiedzialam ,ze jest duze, ale ze tak
a za wizyte gnoj bierze 100zl. i kaze mi przychodzic co dwa tygodnie. Mowie mu, ze po wyplacie dopiero przyjde za miesiac, a on , ze tak nie moge...mam byc u niego najpozniej za 3 tygodnie
Moja rodzinka lubi oliwki, więc takie z szynką i ż. serkiem i 2 rodzajami oliwek. Dla drugiej strony (mojego M) coś bardziej kwaśnego, czyli śledzik+ogórek w occie i papryczka czerwona w occie.
Będzie schab pieczony nadziewany śliwką, do tego sosik z tej pieczeni z pieczonymi jabłkami, wyszedł bardzo aromatyczny. Do tego młode pyrki i młoda marchewka w masełku z ziołami.
Ale sobie podmaślę, aż mi w brzuszku burczy z radości
teraz bedzie jeszcze szybciej