reklama
Ale ci zazdroszczę- jak to fajnie brzmi- spacer po plaży...ja jej nie widziałam prawie 3 lata i tez bym mojego M chętnie na taki spacer zabrała:-):-).
Co do sniadanka to zazdorszcze nalesników- mniam mniam - chociaz ja tez będę miała pyszności, mój M robi jajeczniczke bo mamy mnustwo jajek swojskich :-):-).
Ciesze się bardzo bo zrezygnował dzisiaj ze swojego hobby na rzecz miłego dnia z żonką- aż się rano w łóżku rozkleiłam.
Że nie leci na te swoje strzelanki...i dopiero przed chwilka się wygramoliliśmy z łóżeczka bo maluszki zrobiły mnie mega głodną.:-):-):-)
Co do sniadanka to zazdorszcze nalesników- mniam mniam - chociaz ja tez będę miała pyszności, mój M robi jajeczniczke bo mamy mnustwo jajek swojskich :-):-).
Ciesze się bardzo bo zrezygnował dzisiaj ze swojego hobby na rzecz miłego dnia z żonką- aż się rano w łóżku rozkleiłam.

Że nie leci na te swoje strzelanki...i dopiero przed chwilka się wygramoliliśmy z łóżeczka bo maluszki zrobiły mnie mega głodną.:-):-):-)cliford
Fanka BB :)
Melduję,że wróciłam :-) witam Was wszystkie kochane i mocno ściskam!!
Te ostatnie dni to jakaś masakra...w ogóle nie mam na nic czasu, ciągle jest coś do zrobienia....jakieś wyjazdy...itd.
Niestety dla maleństwa nic nie kupiłam ani w Niemczech ani wczoraj w Gorzowie...
aleeeee dziś jadę po kilka ciuszków do rodziny ( nie ma tego za wiele z tego co wiem ale zawsze coś)
;-)
Jedyny plus weekendów na bb to to,że tu taaaki spokój :-)
A co do szkoły rodzenia to myślę ,że jeśli będzie taka możliwość to skorzystam
;-)
Marta....powiem Ci ,że ja od kilku dni też mam obawy czy wszystko jest dobrze z maleństwem , w ogóle nie czuję żadnych ruchów ani nic...martwię się..a wizyta za dwa tygodnie:-
-(
Ale cieszę się,że u Ciebie wszystko w porządku!!!!!!!!
;-)
Koncia...super ,że czujesz już motylki!!
;-) no i fajnie ,że rodzice tak Ci pomogą- to naprawdę dużo! U mnie chcą strasznie wnuka - no i chyba się spełni :-)
i dziękuję ,że tęskniłaś ...
Scarletka...ja też pomału już nie nadążam:-) i odpuściłam nawet kilka postów bo nie da rady
...produkcja tu idzie lepiej niż w firmie papieru toaletowego 
Cieszę się,że synuś już zdrowy!!;-)
No i przebaczenie zostało Ci dane:-)
Futrzaczku...no i tak ma być, Małż ma się interesować brzuszkiem!!
;-) z moim M. mamy coś ostatnio ciężkie dni..jakoś działa na mnie nerwowo...
:-(
a martwię się czy wszystko jest dobrze, jeszcze trochę czasu do wizyty i nie wiem czy dam radę...:-(
Linea...co Ty tak tu wpadasz i wypadasz..zaglądaj częściej!!
;-) a nadążać nie trzeba po prostu wbijaj się w temat!!!
Katjuszka...nawet nie wiesz jak się cieszę,że możesz już śmigać na nogach
:-)...tylko wiesz..wszystko w granicach rozsądku!!
Malinka..to rozumiem ,że Twój M. lubuje się w paintballu czy to coś innego??:-) no i przyznam Ci się,że już z utęsknieniem czekam na ten okres kochania wszystkiego i wszystkich
;-)
Miłego spacerku!!!!:-)
Harash..to dawaj ten przepis meksykański na odpowiedni wątek!!!!
;-)
Bosonóżka...te dwa redbulle i wino to tak akurat dla ciężarnej
super ,że Ci się udało!!
Zdrówka Ci życzę, no i czekam na tego poooooosta mega mega!!
Rudzik...a u Nas w domu jak dzwoni telefon i ja odbiorę to pytają czy mogą rozmawiać z kimś pełnoletnim
Ona...jak zdróweczko??
Ssabrinka..kuruj się kochana !!
;-)
Kasiulka...bardzo mi się podoba przepis na ciasteczka który wrzuciłaś i jutro zamierzam go zrealizować
;-)
Wierka...zazdroszczę energii i humorku!!
;-)
Fifronka...mam nadzieję,że weekend był i dzisiejsza niedziela będzie udana!!!:-)
Tulip...ja taki straszny ból brzucha miałam po kukurydzy..myślałam ,że umrę
Olcia...no właśnie największy problem jest z tym,że jak jest mały obwód to i mała miska...wnerwia mnie to...
Poziomki, Magdzior...zdrówka!!!
;-)
Syra i Ikusia...witam!!;-) a coś więcej o Was??
Pastela...mam nadzieję,że wesele udane!!
Milutek...widzę,że już po porządkach:-) zaraz zerknę na te ciuszki z przyjemnością!!
A jajecznicę miałam wczoraj też z jaj swojskich...mmmm...pychotka więc smacznego!!
;-)
Vetka...super ,że u Ciebie wszystko oki!!
Nikusia...mi jakoś nigdy lekarz nie powiedział ile waży maleństwo...ale 115 to nie mało...nie wiem kurcze ile powinno ważyć dziecko w 13 tc...hmmm.....ale Milutek już Ci odpowiedział więc no stres :-)
Pestusia...super ,że jesteś znów z Nami ;-)
Cornelka...zaraz i mi się zaczynają wykłady i już się martwię czy nie zasnę ;-)
Noooo..a teraz i ja idę coś zjeść...nie wiem co ale smaki mam dziś mieszane i nie wiem co stworzę w rezultacie :-)
Wam wszystkim życzę miłej niedzieli no i ściskam!!!! pappa
Te ostatnie dni to jakaś masakra...w ogóle nie mam na nic czasu, ciągle jest coś do zrobienia....jakieś wyjazdy...itd.
Niestety dla maleństwa nic nie kupiłam ani w Niemczech ani wczoraj w Gorzowie...
aleeeee dziś jadę po kilka ciuszków do rodziny ( nie ma tego za wiele z tego co wiem ale zawsze coś)
;-)Jedyny plus weekendów na bb to to,że tu taaaki spokój :-)
A co do szkoły rodzenia to myślę ,że jeśli będzie taka możliwość to skorzystam
;-)Marta....powiem Ci ,że ja od kilku dni też mam obawy czy wszystko jest dobrze z maleństwem , w ogóle nie czuję żadnych ruchów ani nic...martwię się..a wizyta za dwa tygodnie:-
Ale cieszę się,że u Ciebie wszystko w porządku!!!!!!!!
;-)Koncia...super ,że czujesz już motylki!!
;-) no i fajnie ,że rodzice tak Ci pomogą- to naprawdę dużo! U mnie chcą strasznie wnuka - no i chyba się spełni :-)i dziękuję ,że tęskniłaś ...

Scarletka...ja też pomału już nie nadążam:-) i odpuściłam nawet kilka postów bo nie da rady
...produkcja tu idzie lepiej niż w firmie papieru toaletowego 
Cieszę się,że synuś już zdrowy!!;-)
No i przebaczenie zostało Ci dane:-)
Futrzaczku...no i tak ma być, Małż ma się interesować brzuszkiem!!
;-) z moim M. mamy coś ostatnio ciężkie dni..jakoś działa na mnie nerwowo...
:-(a martwię się czy wszystko jest dobrze, jeszcze trochę czasu do wizyty i nie wiem czy dam radę...:-(
Linea...co Ty tak tu wpadasz i wypadasz..zaglądaj częściej!!
;-) a nadążać nie trzeba po prostu wbijaj się w temat!!!Katjuszka...nawet nie wiesz jak się cieszę,że możesz już śmigać na nogach
:-)...tylko wiesz..wszystko w granicach rozsądku!!
Malinka..to rozumiem ,że Twój M. lubuje się w paintballu czy to coś innego??:-) no i przyznam Ci się,że już z utęsknieniem czekam na ten okres kochania wszystkiego i wszystkich
;-)Miłego spacerku!!!!:-)
Harash..to dawaj ten przepis meksykański na odpowiedni wątek!!!!
;-)Bosonóżka...te dwa redbulle i wino to tak akurat dla ciężarnej
super ,że Ci się udało!!Zdrówka Ci życzę, no i czekam na tego poooooosta mega mega!!

Rudzik...a u Nas w domu jak dzwoni telefon i ja odbiorę to pytają czy mogą rozmawiać z kimś pełnoletnim

Ona...jak zdróweczko??
Ssabrinka..kuruj się kochana !!
;-)Kasiulka...bardzo mi się podoba przepis na ciasteczka który wrzuciłaś i jutro zamierzam go zrealizować
;-)Wierka...zazdroszczę energii i humorku!!
;-)Fifronka...mam nadzieję,że weekend był i dzisiejsza niedziela będzie udana!!!:-)
Tulip...ja taki straszny ból brzucha miałam po kukurydzy..myślałam ,że umrę

Olcia...no właśnie największy problem jest z tym,że jak jest mały obwód to i mała miska...wnerwia mnie to...

Poziomki, Magdzior...zdrówka!!!
;-)Syra i Ikusia...witam!!;-) a coś więcej o Was??
Pastela...mam nadzieję,że wesele udane!!

Milutek...widzę,że już po porządkach:-) zaraz zerknę na te ciuszki z przyjemnością!!
A jajecznicę miałam wczoraj też z jaj swojskich...mmmm...pychotka więc smacznego!!
;-)Vetka...super ,że u Ciebie wszystko oki!!
Nikusia...mi jakoś nigdy lekarz nie powiedział ile waży maleństwo...ale 115 to nie mało...nie wiem kurcze ile powinno ważyć dziecko w 13 tc...hmmm.....ale Milutek już Ci odpowiedział więc no stres :-)
Pestusia...super ,że jesteś znów z Nami ;-)
Cornelka...zaraz i mi się zaczynają wykłady i już się martwię czy nie zasnę ;-)
Noooo..a teraz i ja idę coś zjeść...nie wiem co ale smaki mam dziś mieszane i nie wiem co stworzę w rezultacie :-)
Wam wszystkim życzę miłej niedzieli no i ściskam!!!! pappa
K
koncia
Gość
hej brzuchatki
wpadłam się przywitać i uciekam do M i mojego pieska, który wrócił z wakacji 
A ja witam się z pracy
i zazdroszczę wolnego weekendu :-) Pozostawienie męża w ciepłym łóżeczku było dzisiaj wyjątkowo ciężkie. Oby te kilka godzin zleciało w miarę szybko..
Ach! Wczoraj pierwszy raz poczułam jak coś mnie puka w brzuszek!
Niesamowite uczucie! teraz jak tylko mogę to leżę i wyczekuję następnego razu 
i zazdroszczę wolnego weekendu :-) Pozostawienie męża w ciepłym łóżeczku było dzisiaj wyjątkowo ciężkie. Oby te kilka godzin zleciało w miarę szybko..Ach! Wczoraj pierwszy raz poczułam jak coś mnie puka w brzuszek!
Niesamowite uczucie! teraz jak tylko mogę to leżę i wyczekuję następnego razu Witam Marcjanki
Ja tak na chwile,bo uciekamy oglądać auto,a nóż się uda kupić;-)
cliford nie martw się,jeszcze zdążysz nakupić maleństwu dużo rzeczy
pabella super wiadomości! życzę by te godziny smigiem Ci minely
milej niedzieli
Ja tak na chwile,bo uciekamy oglądać auto,a nóż się uda kupić;-)
cliford nie martw się,jeszcze zdążysz nakupić maleństwu dużo rzeczy
pabella super wiadomości! życzę by te godziny smigiem Ci minely
milej niedzieli
magdzior1985
Fanka BB :)
Witam w niedzielne słoneczne południe:-)
Ja już się lepiej czuję
Płukanie gardła wodą z solą przyniosło rewelacyjne efekty
Gorączka mnie o dziwo nie dopadła, więc tylko bułeczkę z masełkiem i czosnkiem sobie zaaplikowałam na noc
A teraz siedzę i jako deser wcinam loda, mam nadzieję, że mi nie zaszkodzi:-) Musiałam go zjeść, bo właśnie rozmrażam lodóweczkę i by się zmarnował
Ja już się lepiej czuję
Płukanie gardła wodą z solą przyniosło rewelacyjne efekty
Gorączka mnie o dziwo nie dopadła, więc tylko bułeczkę z masełkiem i czosnkiem sobie zaaplikowałam na noc
A teraz siedzę i jako deser wcinam loda, mam nadzieję, że mi nie zaszkodzi:-) Musiałam go zjeść, bo właśnie rozmrażam lodóweczkę i by się zmarnował
Witam mamusie:-)
Zazdroszcze Wam dziewczyny ze juz czujecie swoje malenstwa,ja to chyba mam jakis zanirzony prog odczuwania;-)
Pogoda dzis zapowiada sie w kratke,było słoneczko a teraz ida deszczowe chmurki:-(
Zapowiada sie leniwa niedziele:-)
Buziaki i miłego dzionka:-)
Zazdroszcze Wam dziewczyny ze juz czujecie swoje malenstwa,ja to chyba mam jakis zanirzony prog odczuwania;-)
Pogoda dzis zapowiada sie w kratke,było słoneczko a teraz ida deszczowe chmurki:-(
Zapowiada sie leniwa niedziele:-)
Buziaki i miłego dzionka:-)
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Hej Koleżanki
Ale sobie dziś pospałammmmm...... chyba mimo wszystko, nawet ostrożna aktywność po 2 i pól miesiąca leżenia nieźle mnie wyczerpała
Dzisiaj sobie poleżę dla odpoczynku, najadłam się rano czekolady z pomarańczami i teraz czuję motylki w brzuchu - chyba Maleństwo lubi czekoladę

życzę miłej niedzieli!!!
:-)
Ale sobie dziś pospałammmmm...... chyba mimo wszystko, nawet ostrożna aktywność po 2 i pól miesiąca leżenia nieźle mnie wyczerpała
Dzisiaj sobie poleżę dla odpoczynku, najadłam się rano czekolady z pomarańczami i teraz czuję motylki w brzuchu - chyba Maleństwo lubi czekoladę

życzę miłej niedzieli!!!
:-)
reklama
Czesc gwiazdy;-)
moja gwiazda przyniosła z przedszkola juz jakiegos bakcyla
normalnie nie moge gorączka brak apetytu
a 3 lata nie chorowała jakos specjalnie by to szlag trafił no.................
a swoja droga nie chce chodzic do przedszkola bo jakis chlopak ja bije mąz idzie wyjasnic ta sprawe bo nauczycielka twierdzi ze nie chcąco ja uderzył ok niechcąco mozna raz a nie codziennie!!!!!!!!!!!
jak przen kolejny tydzien tak bedzie to damy sobie spokuj z przedszkolem i jak sie przeprowadzimy to po nowym roku zmienmy jej przedszkole............
u nas pogoda do d...........yyy ja siedze w szlafroku i nawet nie mam zamiaru sie przebierac...........
pozdrawiam i milej niedzieli
moja gwiazda przyniosła z przedszkola juz jakiegos bakcyla

normalnie nie moge gorączka brak apetytu
a 3 lata nie chorowała jakos specjalnie by to szlag trafił no.................a swoja droga nie chce chodzic do przedszkola bo jakis chlopak ja bije mąz idzie wyjasnic ta sprawe bo nauczycielka twierdzi ze nie chcąco ja uderzył ok niechcąco mozna raz a nie codziennie!!!!!!!!!!!
jak przen kolejny tydzien tak bedzie to damy sobie spokuj z przedszkolem i jak sie przeprowadzimy to po nowym roku zmienmy jej przedszkole............
u nas pogoda do d...........yyy ja siedze w szlafroku i nawet nie mam zamiaru sie przebierac...........
pozdrawiam i milej niedzieli