reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2011

No nareszcie naleśniki na śniadanie - doczekałam się :D

A potem śmigamy na zakupy do Gdańska i może namówię eM na spacer po plaży, ale ciiiiiiii... :D

Miłego dzionka Paczulki :*

reklama
Ale ci zazdroszczę- jak to fajnie brzmi- spacer po plaży...ja jej nie widziałam prawie 3 lata i tez bym mojego M chętnie na taki spacer zabrała:-):-).
Co do sniadanka to zazdorszcze nalesników- mniam mniam - chociaz ja tez będę miała pyszności, mój M robi jajeczniczke bo mamy mnustwo jajek swojskich :-):-).
Ciesze się bardzo bo zrezygnował dzisiaj ze swojego hobby na rzecz miłego dnia z żonką- aż się rano w łóżku rozkleiłam.:happy2::happy2: Że nie leci na te swoje strzelanki...i dopiero przed chwilka się wygramoliliśmy z łóżeczka bo maluszki zrobiły mnie mega głodną.:-):-):-)

Melduję,że wróciłam :-) witam Was wszystkie kochane i mocno ściskam!!

Te ostatnie dni to jakaś masakra...w ogóle nie mam na nic czasu, ciągle jest coś do zrobienia....jakieś wyjazdy...itd.
Niestety dla maleństwa nic nie kupiłam ani w Niemczech ani wczoraj w Gorzowie...:baffled: aleeeee dziś jadę po kilka ciuszków do rodziny ( nie ma tego za wiele z tego co wiem ale zawsze coś) :tak:;-)

Jedyny plus weekendów na bb to to,że tu taaaki spokój :-)
A co do szkoły rodzenia to myślę ,że jeśli będzie taka możliwość to skorzystam:tak:;-)

Marta....powiem Ci ,że ja od kilku dni też mam obawy czy wszystko jest dobrze z maleństwem , w ogóle nie czuję żadnych ruchów ani nic...martwię się..a wizyta za dwa tygodnie:-:)-(
Ale cieszę się,że u Ciebie wszystko w porządku!!!!!!!!:tak:;-)

Koncia...super ,że czujesz już motylki!! :tak:;-) no i fajnie ,że rodzice tak Ci pomogą- to naprawdę dużo! U mnie chcą strasznie wnuka - no i chyba się spełni :-)
i dziękuję ,że tęskniłaś ...:-D

Scarletka...ja też pomału już nie nadążam:-) i odpuściłam nawet kilka postów bo nie da rady:szok:...produkcja tu idzie lepiej niż w firmie papieru toaletowego :-D
Cieszę się,że synuś już zdrowy!!;-)
No i przebaczenie zostało Ci dane:-)

Futrzaczku...no i tak ma być, Małż ma się interesować brzuszkiem!! :tak:;-) z moim M. mamy coś ostatnio ciężkie dni..jakoś działa na mnie nerwowo...:szok::-(
a martwię się czy wszystko jest dobrze, jeszcze trochę czasu do wizyty i nie wiem czy dam radę...:-(

Linea
...co Ty tak tu wpadasz i wypadasz..zaglądaj częściej!!:tak:;-) a nadążać nie trzeba po prostu wbijaj się w temat!!!

Katjuszka
...nawet nie wiesz jak się cieszę,że możesz już śmigać na nogach:tak::-)...tylko wiesz..wszystko w granicach rozsądku!!:tak:

Malinka..to rozumiem ,że Twój M. lubuje się w paintballu czy to coś innego??:-) no i przyznam Ci się,że już z utęsknieniem czekam na ten okres kochania wszystkiego i wszystkich :tak:;-)
Miłego spacerku!!!!:-)

Harash..to dawaj ten przepis meksykański na odpowiedni wątek!!!! :tak:;-)

Bosonóżka...te dwa redbulle i wino to tak akurat dla ciężarnej :-D super ,że Ci się udało!!
Zdrówka Ci życzę, no i czekam na tego poooooosta mega mega!!:-D

Rudzik...a u Nas w domu jak dzwoni telefon i ja odbiorę to pytają czy mogą rozmawiać z kimś pełnoletnim:-D

Ona...jak zdróweczko??

Ssabrinka..kuruj się kochana !!:tak:;-)

Kasiulka...
bardzo mi się podoba przepis na ciasteczka który wrzuciłaś i jutro zamierzam go zrealizować :tak:;-)

Wierka...zazdroszczę energii i humorku!!:tak:;-)

Fifronka...mam nadzieję,że weekend był i dzisiejsza niedziela będzie udana!!!:-)

Tulip...ja taki straszny ból brzucha miałam po kukurydzy..myślałam ,że umrę:szok:

Olcia...no właśnie największy problem jest z tym,że jak jest mały obwód to i mała miska...wnerwia mnie to...:baffled:

Poziomki, Magdzior...zdrówka!!!:tak:;-)

Syra i Ikusia...witam!!;-) a coś więcej o Was??

Pastela...mam nadzieję,że wesele udane!! :tak:

Milutek...widzę,że już po porządkach:-) zaraz zerknę na te ciuszki z przyjemnością!!
A jajecznicę miałam wczoraj też z jaj swojskich...mmmm...pychotka więc smacznego!!:tak:;-)

Vetka...super ,że u Ciebie wszystko oki!!

Nikusia...mi jakoś nigdy lekarz nie powiedział ile waży maleństwo...ale 115 to nie mało...nie wiem kurcze ile powinno ważyć dziecko w 13 tc...hmmm.....ale Milutek już Ci odpowiedział więc no stres :-)

Pestusia...super ,że jesteś znów z Nami ;-)

Cornelka...zaraz i mi się zaczynają wykłady i już się martwię czy nie zasnę ;-)

Noooo..a teraz i ja idę coś zjeść...nie wiem co ale smaki mam dziś mieszane i nie wiem co stworzę w rezultacie :-)

Wam wszystkim życzę miłej niedzieli no i ściskam!!!! pappa

A ja witam się z pracy :dry: i zazdroszczę wolnego weekendu :-) Pozostawienie męża w ciepłym łóżeczku było dzisiaj wyjątkowo ciężkie. Oby te kilka godzin zleciało w miarę szybko..

Ach! Wczoraj pierwszy raz poczułam jak coś mnie puka w brzuszek! :rofl: Niesamowite uczucie! teraz jak tylko mogę to leżę i wyczekuję następnego razu :)

Witam Marcjanki
Ja tak na chwile,bo uciekamy oglądać auto,a nóż się uda kupić;-)

cliford nie martw się,jeszcze zdążysz nakupić maleństwu dużo rzeczy
pabella super wiadomości! życzę by te godziny smigiem Ci minely

milej niedzieli

Witam w niedzielne słoneczne południe:-)
Ja już się lepiej czuję:happy2: Płukanie gardła wodą z solą przyniosło rewelacyjne efekty:tak: Gorączka mnie o dziwo nie dopadła, więc tylko bułeczkę z masełkiem i czosnkiem sobie zaaplikowałam na noc:tak: A teraz siedzę i jako deser wcinam loda, mam nadzieję, że mi nie zaszkodzi:-) Musiałam go zjeść, bo właśnie rozmrażam lodóweczkę i by się zmarnował:-D

Witam mamusie:-)
Zazdroszcze Wam dziewczyny ze juz czujecie swoje malenstwa,ja to chyba mam jakis zanirzony prog odczuwania;-)
Pogoda dzis zapowiada sie w kratke,było słoneczko a teraz ida deszczowe chmurki:-(
Zapowiada sie leniwa niedziele:-)
Buziaki i miłego dzionka:-)

Hej Koleżanki

Ale sobie dziś pospałammmmm...... chyba mimo wszystko, nawet ostrożna aktywność po 2 i pól miesiąca leżenia nieźle mnie wyczerpała :tak:
Dzisiaj sobie poleżę dla odpoczynku, najadłam się rano czekolady z pomarańczami i teraz czuję motylki w brzuchu - chyba Maleństwo lubi czekoladę :-p:-p:-p

życzę miłej niedzieli!!!
:-)

reklama
Czesc gwiazdy;-)

moja gwiazda przyniosła z przedszkola juz jakiegos bakcyla:angry::angry: normalnie nie moge gorączka brak apetytu:wściekła/y::wściekła/y: a 3 lata nie chorowała jakos specjalnie by to szlag trafił no.................

a swoja droga nie chce chodzic do przedszkola bo jakis chlopak ja bije mąz idzie wyjasnic ta sprawe bo nauczycielka twierdzi ze nie chcąco ja uderzył ok niechcąco mozna raz a nie codziennie!!!!!!!!!!!

jak przen kolejny tydzien tak bedzie to damy sobie spokuj z przedszkolem i jak sie przeprowadzimy to po nowym roku zmienmy jej przedszkole............

u nas pogoda do d...........yyy ja siedze w szlafroku i nawet nie mam zamiaru sie przebierac...........

pozdrawiam i milej niedzieli

Do góry