Hej!
znow mnie kilka dni nie bylo, ale nadrobilam
przez ostatnie 3 dni migrena,juz mam jej serdecznie dosyc.Podobno miala w ciazy zniknac i co???
poza tym bylam na usg genetycznym dzidziunka ma 6,88 cm,wszystko jest super z przeziernoscia i koscia nosowa.Ogladalismy tez zoladek,przepone,pecherz moczowy,komory serca,sierp mozgu,a nawet stopki. mam sliczne zdjecie stopki mojego malenstwa normalnie mozna paluszki policzyc.no i stopka ma caly 1cm wrocilam wzruszona oczywiscie.mamy tez filmik,ogladalam juz kilka razy :-):-):-)
mam pytanko,co do kremow na rozstepy,bo musze sobie wreszcie takowy zakupic.Kolezanka poleca mi Pharmaceris.Stosowala ktoras z was? on zawiera kofeine,a podobno jest dla kobiet w ciazy.jakos mi to do siebie nie pasuje

podobno mustela jest dobra,ale tez droga...nie wiem sama,co mam wybrac
aaaaaaaaaa...i chcialam powiedziec,ze wam bardzo zazdroszcze ruchow,a nawet kopniakow!! u mnie jeszcze totalna ciszaaaaa

(((
Kasienka,nie denerwuj sie,ze twoj maluszek ma przeziernosc 2,5mm,bo to zalezy tez od wielkosci dzidziusia.Twoj ma juz 7,6 cm!!! wiec i przeziernosc wieksza.
Ona,duzo zdroweczka!jak sie dzis czujesz?wlasnie doczytalam,ze juz jest ok :-)
Mania,to straszne,co piszesz o mezu!!jak tam jego palec dzis?
Malinka,duzo juz masz tych ubranek!!
Piszecie o pierwszenstwie w kolejce do kasy dla ciezarowek.ja juz z tego przywileju skorzystalam,choc brzuszka u mnie jeszcze nie widac bylam w h&m z kolezanka,a przy kasach kolejka,ze szok

no to moja kolezanka podbiegla do kasjera i pyta "obsluzy pan bez kolejki moja kolezanke,ktora jest we wczesnej ciazy,ale jej jeszcze brzucha nie widac?"

Nikusiazory,niezle cie widze zalatwili z ta suknia ale moze na dodatki sie nie czeka tak dlugo i moze dobierzesz jak juz suknia bedzie.
Milutek,spodziewalam sie,ze w tych wodociagach to tam wszystkich rozniesiesz,ze na twoj widok beda srac po gaciach,a tu jakos sie rozeszlo...
Pastela,tak to jest z lekarzami,ze jak sie trafi na jelopa,to pozniej pacjent na tym traci zdrowie i wlasny czas :///
miejmy nadzieje,ze twoj synek bedzie pilnie cwiczyl i szybko zobaczycie efekty z jego mowa
Poziomeczka,zdrowka!!
Syra i Ikusia witajcie :-)
pozdrawiam was wszystkie i spadam do lozeczka,papa