Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

podobno mustela jest dobra,ale tez droga...nie wiem sama,co mam wybrac

no to moja kolezanka podbiegla do kasjera i pyta "obsluzy pan bez kolejki moja kolezanke,ktora jest we wczesnej ciazy,ale jej jeszcze brzucha nie widac?"

- witam się i zaraz uciekam do mamy na śniadanko 
. Jest u niej ta moja najstarsza siostra z moim chrześniakiem i tak się wczoraj umówiliśmy na babskie ploteczki z rana:-):-).
. Musiałam im tłumaczyć że nie mam miejsca!!!! Albo teksty:chcesz marchewki, pietruszki,herbaty, soku, a może samo mięsko, a zjesz ogórka a może mizerii Ci zrobić bo nie wiemy czy zjesz kapustę 

. Miałam dość- nic się nie odzywałam- nic nie chciałam a wyglądałam jakby gonili koło mnie bo mam jakieś fochy ciążowe!! Koszmar:-(- mój M tylko głaskał mnie i szeptał- nie denerwuj się
. Do domku wróciliśmy ok16 i ok.godziny potem bawiliśmy się z naszymi psiakami za domem aż w końcu M stwierdził ze ma ochotę na grilla....i tak tez zrobił-mniam mniam karczek, kiełbaska itp
(jejejeje
) ... daj znac jak zmienisz i jak znajdziesz nowego:-) ... ale mój nie waży dziecka... :-( nie wiem jak ciężki jest mój pasożytek:-(
nawet jakbym chciała się lenić i obijać ...to po 3 miesiącach spania chyba mam juz powoli wyrzuty sumienia bo nic nie zrobiłam przez ten czas
ładny zapaszek ten perfumik?

a tesciowie tak mają... moi może nade mną nie skaczą aż tak bardzo ale jak przychodze do nich to nic poza cocacolą i czarną herbata raczej nie uraczę... więc chyba wolałabym mieć większy wybór
bo np ostatnio zrobili kanapki z mielonką
hehe... bo przeciez to najlepsza mielonka na świecie
a ja nie za bardzo lubię teraz wyraziste smaki ...srażnia mnie albo za słone (mielonka) albo za słodkie(cola albo herbata bo herbaty czarnej bez cukru nie przełknę...)

no i zazdroszczę filmiku
duzo juz widać?