Witam w kolejny pochmurny dzionek:-)
Musze sie pochwalic ze własnie z rana dotarły moje pierwsze ciazowe spodnie:-),super sa,nie za małe wiec moge jeszcze rosnac spokojnie;-),maja procz pasa na brzuch fajna regulacje na gumke z guzikami w pasie spodni,ładny kolorek i ładnie uszyte,troszke za długie ale to ''sie wytnie'';-)

.
Ruda wielu kolejnych wspolnych lat w miłosci i szczesciu:-)
Koncia o i własnie z tego powodu wole imprez nie robic tylko isc do kogos;-),bo gosci nie wyrzuce jak sie zmecze a od kogos moge wyjsc kiedy chce;-).Co do palenia w domu to u mnie wszyscy (czyt,rodzina M bo moja niepalaca,tylko moja psiapsiołka pali) zgodnie chyba ze strachu przedemna dobrowolnie wychodza na ogrodek zapalic

,tak sie przyzwyczaili ze nawet jak pozwole w domu to oni i tak wyjda;-)
Malinaa tez kocham jesien,szelest lisci i te kolory,tylko niech tak nie wieje;-)
Maruda jesli wyjdzie Ci grupa ''+'' to nie bedzie konfliktu na 100%;-)
Scarletka co do wynikow to czy Ty niebyłas przypadkiem przeziebiona jak je robiłas? bo wtedy to zawsze wychodza zle wiec nie martw sie na zapas,zrobisz kontrolne jak bedziesz całkiem zdrowa i juz bedzie oki:-)
Futrzaczku musisz swoja samotnosc chwilowa wziasc za plus bo bedziesz mogła byc wiecej na forum;-),pochodzisz po sklepach bez czyjegos gledzenia;-),nie musisz ...własciwie nic nie musisz bo nikt nic nie bedzie potrzebował od Ciebie.,luz blues