H
Harsharani
Gość
Malina, czy to ty mowilas, ze macie dzisiaj rocznice????
Bo jesli tak, to kolejnych szczesliwych lat!
Ola, takie spodnie to jest skarb. Nie wyobrazam sobie w normalnych lazic
Szafirek, powiem Ci szczerze, ze na wrzesniu mialysmy teorie, ze im dziecko jest spokojniejsze w brzuchu, tym bardziej rozrabialo na zewnatrz :-)
Obudzilam sie w fajnym humorze, a tu wiadomosc od mojego przyjaciela, ze zostal zdradzony. Mial brac slub w marcu i teraz niewiadomo co i jak... Nie dosc, ze siedzi w Kanadzie, nie dosc, ze wyklety przez rodzine (nie chcial pozostac swiadkiem Jehowy w imie swoich 'przekonan'..., wiec doslownie zerwali z nim kontakt!) to teraz jeszcze to.. Boje sie, ze zrobi jakies glupstwo.
Bo jesli tak, to kolejnych szczesliwych lat!
Ola, takie spodnie to jest skarb. Nie wyobrazam sobie w normalnych lazic
Szafirek, powiem Ci szczerze, ze na wrzesniu mialysmy teorie, ze im dziecko jest spokojniejsze w brzuchu, tym bardziej rozrabialo na zewnatrz :-)
Obudzilam sie w fajnym humorze, a tu wiadomosc od mojego przyjaciela, ze zostal zdradzony. Mial brac slub w marcu i teraz niewiadomo co i jak... Nie dosc, ze siedzi w Kanadzie, nie dosc, ze wyklety przez rodzine (nie chcial pozostac swiadkiem Jehowy w imie swoich 'przekonan'..., wiec doslownie zerwali z nim kontakt!) to teraz jeszcze to.. Boje sie, ze zrobi jakies glupstwo.
i nawet jak małż głodny będzie to zapomni o głodzie
mamy taka sama date
).Co do prezentu to chyba najbardziej zaskoczony M był jak pare ładnych lat temu,jeszcze przed slubem dałam mu .... siebie w prezencie