reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Malinaa Ty sie nie martw ogrzewanie bo zapewne Twoj maz tak Cie rozgrzeje ze okna pootwierasz:-D;-)
Milutku jak na grzyby to i do Trojmiasta tez warto wpasc,jak ide z psem na łake ok 100m od osiedla to zawsze przyniose po 10min ze trzy maslaki,nawet do lasu nie musze isc;-)

ja to mam ciągle ochotę na makarony i pierogi:-D a to chyba średnio sie nadaje na romantyczne lekko strawne potrawy :-D

ja mam to samo. jadłabym same kluchy, nalesniki, pierogi, makarony.. a i to da się w romantyczny sposób podac. Spaghetti po bolońsku lub z czymś innym podane przy świecach, to jest to;) nie ważne, co na talerzu, ważne w jakiej oprawie hihihi

ola ale z ciebie grzybiarz;)
mulutku dziękuję za pocieszenie:) już się nie martwię!

Koncia – to szkoda, że imprezka tak się zakończyła.. Ale trochę się dziwię, ze pozwoliliście z mężem palić w domu. Ja też niedawno miałam taką imprezę – i wszyscy palacze grzecznie wychodzili na balkon!! Było tyle ludzi, ze w pokoju strasznie gorąco się robiło więc ten balkon tak wszystkim nie przeszkadzał – choć była dwójka dzieci małych (2 latka i 1,5) – to ich rodzice nie gonili palaczy.. bo sami palili.. Mój mężuś na szczęście się nie spił – ale na obietnicach pomocy się skończyło.. Ale na szczęście miałam na tyle siły w sobie, ze też dałam radę ze wszystkim – aż wpadłam w samozachwyt, ze to takiej nawałnicy gości (z 15 osób było) sama wszystko ogarnęłam i jeszcze z dwa dni było w domu czysto ;-)
Ale za to jakiś miesiąc temu jak byliśmy u znajomych.. to miałam taką akcję. Pierwszy raz widziałam jak się mojemu film urwał.. Byłam wściekła.. a na drugi dzień się okazało, ze on nic nie pamięta.. Ale za karę wylądował w drugim pokoju z miską pod łózkiem – bo źle się to dla niego skończyło.. Ech ci faceci – czasami piją tak jakby pierwszy raz na oczy alkohol uwidzieli!!!

Lachony,
czy ktos wie co sie dzieje z Bosnozka? Z Morrigan? Z kasienka77? Nie widzialam Agatatje dawno.. Cliford tez przycichla...

Malinaa, Ruda DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻO WSPANIAŁYCH I SZCZĘŚLIWYCH LAT RAZEM,SPOKOJU I SZCZĘŚCIA:****

KONCIA biedaku ,my wogóle nie robimy w domu imprez i właściwie na żadne nie chodzimy i nie powiem żebym za nimi tęskniła. Czasami przyjeżdżają do nas znajomi z Wawy ale wtedy M wypije drinka i na tym koniec

Scarletka ze mnie kiepska grzybiara ;),ja to znajde grzyba ,przyniose do domu i czekam na M zeby ocenił czy jadalny.hihihi ;)
Harska Bosa to chyba miała odpoczywac troszke,Cliford chyba miała gosci albo do kogos jechała,nie chce nic pokrecic ale ktos tam gdzies cos pisał,a ze mama przyjezda albo sam gdzies jedzie albo ma pracy wiecej.Faktem jest ze ogrom dziewczyn wogole sie nie pojawia a niektore stałe ''pisaczki'' znikneły chwilowo pewnie bo pracy wiecej albo cóś.Ja to siedze na L4 dlatego moge tak czest Wam ''du..e truć'' ;)

reklama
widze ze romantyczny wieczor dzisiaj sie szykuje wszystkiego naj lepszego dla Maliny i Rudej duzo milosc i zyczyc nie bede bo napewno macie jej baaardzo duzo:)

w koncu ozdrowialam tzn moze nie do konca bo jeszcze mam katar ale to i tak juz prawie nic:)najwazniejsze ze nie musialam faszerowac sie lekami:)

cos o imprezach wspomninacie ja to mam taka straszna ochote gdzies wyjsc posiedziec chociazby ale miedzy ludzmi a nie ciagle w domu a jak mi sie piwa chce to normalnie szok:p nawet ostatnio karmi sobie kupilam ale fuu bylo:p:p

Do góry