reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Koncia trudną masz rodzinę, dla mnie to nie do pojęcia. chyba musisz sobie ich wychować, albo tak jak fiffronka napisała, zapraszać do knajpy. musisz ich jakoś podjeść, bo każda imprezka zamiast być przyjemnością dla wszystkich, to będzie dla ciebie koszmarem, bardzo ci współczuję. U mnie nawet m jest domyślny i jak się coś dzieje, albo zaczyna przeholowywać, to po mojej minie wie, że czas przestać;) bo inaczej będzie pranie głowy hihihihihi na szczęście takich okazji jest tylko kilka w roku, więc problemu nie ma;)

Witajcie dziewczęta :)
może dzis uzyskam wynik z badań tarczycy. 3majcie kciuki, bo strasznie się denerwuję :(
lokata ja też dziś idę na przymiarkę swojej sukni i strasznie się boję, że się nie zmieszczę, bo suknię wypożyczam, a zamawiałam i mierzyłam w lipcu ... a to już 2 miesiące minęły i brzuszek urósł ..

Witam was kochane brzuchatki :-)
Mam nadzieje ze weekend minal wam spokojnie i przyjemnie :tak: u mnie katar ciag dalszy no ale walcze z tym :-) moja @ sie skonczyla wiec powolutku sie przygotowujemy z moim do kolejnego startu :-D 3majcie kciukasy dziewczyny :-)
poziomki cos o tym wiem,siedzenie przed kompem a chlop heheh moj tez czasem warczy na mnie jak za dlugo siedze na kompie :-D wiec jak on jest w domu sobota,niedziela to praktycznie mnie nie ma na necie,czasem zagladne :-) wiec jedynie kiedy jest w pracy to buszuje po necie :-D
Milego dnia wam zycze dziewczyny :-)

Scarletka, rodzinka jest w porządku, mają jedynie problem ze skłonnością do nadużywania dozwolonych używek :-D są gorsze problemy w życiu, a nie zamieniłabym ich na nikogo innego :tak: nikt nie może być idealny ;-) pójdę raczej za radą fifronki i niech się bawią!

hej mamusie
odebrałam dziś wyniki , czy ktoraś wie o co chodzi z fosforanami bezpostaciowymi, b. licczymi do tego bakterie??
Bo ja nie mam pojecia jutro ide go gina. wszyscy w domu chorzy koszmar ,z czego mały Bartuś kaszle +wmiotuje i nic nie je i do tedo ma ciągle goraczke padam normalnie.
mnie też juz boli bardło co gorsza:(

Sabrinka trzymam kciuki za zafasolkowanie :)
Milenka bedzie dobrze,trzymam kciuki :)
Koncia to masz ten problem co ja ,rodzinka mojego M tez jest całkiem fajna ale niestety tez lubia sobie wypic i zapalic.Z dwojga złego wole rodzinke fajna z nałogami niz ''wtracajacych sie natretow'' bez nałogow ;)
Kasienka moze poprostu jestes przeziebiona,zwłaszcza ze masz ''epidemie'' w domku,a Twoj synek to nie ma anginy? czesto dzieci wtedy wymiotuja.

U mnie na obiadek własnie sie zrobiła ''zapiekanka rodzinna'' z ryzem,mmmmmnnnnnnniammm

tak Ola ma anginę , to mój siostrzeniec , ktorym sie opiekuję mam nadzieję ,że siostra wroci juz w tym tygodniu i odpocznę trochę , bo juz mi sil brakuje na to wszystko

Oj to faktycznie ciezko,musisz pewnie latac wkoło niego a Tobie samej jest potrzebna pomoc ;)
Najwzniejsze zebys sie nierozchorowała,ja pamietam ze kiedys byłam pare dni po lekkim przeziebieniu i robiłam morfologie do pracy i lekarz mi nie chciała zezwolic na prace bo miałam białe krwinki podwyzszone takze widac jakie ma znaczenie nasz stan zdrowia na wyniki.

reklama
Ssabrinka- przesylamy ciazowe fluidki!

Koncia- powiem tyle- wspolczuje...Nawet kiedy nie bylam w ciazy- nienawidzilam przebywac z pijamymi ludzmi- kiedy bylam trzezwa...Pamietam imieniny- urodziny rodzicow- to zawsze byl koszmar. Ile razy niemoglam spac- a nastepnego dnia- trzeba bylo leciec rano do szkoly..Do tego te glupie pijackie klotnie-( przyznam mi samej bylo glupio nie raz- ze cos glupiego po pijaku powiedzialam)

Malinka i rudzielec-Zyczonka dla was! szykujcie szampana- truskaweczki i czekoladke ( szampan- tylko dla drugiej polowki oczywiscie) Do tego seksi bielizna + szpilkli a wieczorek sie sam rozkreci ;-)

Kasienka 77-podziwiam- i wiecej energii zycze- straszny jest ten okres jesiennego przesilenia

Ja dzis jestem wymordowana robota- za to w nagrode mam pyszne tajskie zarelko...slinka cieknie

Ostatnia edycja:
Do góry