Malina, Ruda udanych rocznicowych wieczorków :-)
Koncia, ja się zrobiłam mniej empatyczna w ciąży i u nas goście biegają z papierosem na dół przed blok
A jak eM w sobotę oglądał cały wieczór KSW i w pewnym momencie się zapytał, czy mógłby w oknie jednego zapalić to nawet nie musialam nic mowić bo mój wzrok sam przemowił
Swoją drogą zgadzam się z fifronką, że najlepiej większe imprezy robić w knajpach :-)
Ostatnio zaczęłam się zastanawiać jak ja sobie dam radę z maluszkiem po porodzie.. Cały temat opieki nad dzieckiem to dla mnie totalna abstrakcja.. I z tego powodu zastanawiam się nad szkołą rodzenia. Może warto, żeby ktoś fachowo pokazał co i jak? A może jednak sama będę wiedzieć co robić? Co o tym myślicie?
Koncia, ja się zrobiłam mniej empatyczna w ciąży i u nas goście biegają z papierosem na dół przed blok
A jak eM w sobotę oglądał cały wieczór KSW i w pewnym momencie się zapytał, czy mógłby w oknie jednego zapalić to nawet nie musialam nic mowić bo mój wzrok sam przemowił
Swoją drogą zgadzam się z fifronką, że najlepiej większe imprezy robić w knajpach :-)Ostatnio zaczęłam się zastanawiać jak ja sobie dam radę z maluszkiem po porodzie.. Cały temat opieki nad dzieckiem to dla mnie totalna abstrakcja.. I z tego powodu zastanawiam się nad szkołą rodzenia. Może warto, żeby ktoś fachowo pokazał co i jak? A może jednak sama będę wiedzieć co robić? Co o tym myślicie?

): w jakieś 5 tygodni zaliczy 6 lotów samolotem, bo w przyszłym tygodniu lecę do Włoch, potem Czajna, a jak wreszcie wrócę do ziemi polskiej - wypad urlopowy