Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie zalamuj sie ja tez
hehheh tylko ze bede miec jednego dzidziusia i jestem w 16 tyg. 
ale nie przejmuje sie tym...wiec i Ty sie nie przejmuj:*No to chyba nie zauważyłam pytaniaA pytałam ostatnio czy ktoś ma jakieś namiary albo wie coś o usg 4d w okolicach Katowic to była cisza![]()
A w katowicach to też słyszłam, że jest.. Ale mi moja lekarka poleciła Chorzów AdoMed, a potem Rudę Śląską GENOM - wystarczy wpisać w googlach.
fajnie, ze mieszkam w tym miescie od urodzenia i nic nie wiem

no to powodzenia i koniecznie ubierz się cieplutkoDzis mam dzien lenia ,nic nie musze;-),obiad mam z wczoraj,wstawie tylko pranko .
Uprzedzam ze jutro mnie nie bedzie conajmniej przez pierwsza połowe dnia bo jedziemy na wystawe z naszym grubasem:-)
Miłego dnia babki:-)
A gdzie jedziecie? Ja jestem nowicjusz i przegapiłam częśc wystaw, bo nie zapisałam sie w terminie
. Ale i tak czekam, aż mloda wkroczy w mlodzież i od marca będziemy kontynuować wystawy. Teraz szukam kogoś kto mi ją wystawi w Drzonkowie w marcu, bo moja rodzinka to się chyba nie nadaje 
. Póki mogę to korzystam, potem będzie tylko lewy boczek i trochę na plecach. No i rozglądam się już za długą poduszką, która pomoże mi się wygodnie wyspać w 3 trymestrze.