Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Musisz sie ubrac jak eskomisekMilutek ja rozumiem ze niektore ida rano do pracy ale te co w domu tak rano wstaja to ja nie rozumiemCo do grubasa to jedziemy zamknac sezon ,moj M sie uparł,mi sie niechce jechac bo ta wystawa jeszcze bedzie na swiezym powietrzu wiec martwie sie ze zmarzne i sie rozchoruje.

i że wole w ta stronę niż nic nie czućBosa- Zobacz jaka juz Gwiazda z twojej coroniCale forum juz o niej pisze. Hihi pewna jestem jak za kilka miesiecy napiszesz- ze niewyobrazasz sobie zeby twoja ukochana corcia byla syneczkiem ;-)
Hmmm... czyżbym była najstarsza? 33 będę mić jak fistaszek sie urodzi...
Futrzakowa, z tym zaciążeniem na studiach - jak ja teraz zazdroszczę koleżankom, które posprawiały sobie maluchy na 2-3 roku studiów!!! Wtedy to się wydawała tragedia, a dziś wiem, że byłoby ok. Rodzice by pomogli, a dzisiaj bym miała dzieciaczka w szkole i luzik. A tak mało zajęć miałam! Na co ja czekałam? Hahaha!
a ja nie mam nic przeciwko różowi i bardzo bym była szczęśliwa gdybym mogła go wykorzystywać przy ubieraniu![]()

Dziewczątka moje a ja mam takie pytanko do Was: czy któraś z Was męczy się z porannymi krwawieniami z nosa?
może to brak żelaza? na to konto wsunęłam wczoraj 12 pierogów ze szpinakiem ;-)Widzę, że dbałaś o swoją Barbie tak jak jamoja trafiła w końcu do śmieci przy przeprowadzce, ale była w stanie idealnym i
...zazdroszczę przespanej całej nocki, bo ja to standard tak raz to minimum do WC;-)

a u mnie pierożki ruskie od teściowej. wczoraj mi zrobiła niespodziankę, o 12 zadzwoniła czy mam ochotę, mnie się micha roześmiała i poleciałam jak na skrzydłachdostałam jeszcze na wynos, będą jak znalazł na dzisiaj.
A co do rozu na scianie, to ja mam od dawna wybrany jaki chce, ale wiadomo- ja moge chciec
za to gdy urodzi sie corka (jezeli to bedzie corka...) to bedzie na pewno miala sciany w takim oto kolorze (druga czesc reklamy, ktora swoja droga jest swietna!):

witam,jestem tu nowa.
Natomiast wieczorem koło 20-21 dostaję od paru dni potwornej zgagi (nigdy wcześniej nie miałam), pomimo tego że ostatni posiłek jem koło 18. ............ A może wy macie jakiś sposób na zgagę?

Dziewczyny właśnie postanowiłam że skonczę moje podyplomowe które zaczełam 2 lata temu i przerwałam przed samą obroną. Wiem, wiem głupota...
Witam.
Po smutnych perypetiach tej ciąży możemy się pochwalić że jest już w miarę bezpiecznie, i dopisujemy się do marcóweczek 2011 :-)
Witam Marcjaneczki:-)
Opowiem Wam co się mi dzisiaj przytrafiło. Rano wyjechałam z mama do tej siostry (mieszka rzut beretem od lekarza do którego miałam wstąpić po to L4). W drodze dostałam dziwnych skórczy .................. U lekarza mało ludzi wiec długo nie czekałam i położna zamiast pisać L4 powiedziała ze będziemy robić od razu jak jestem, połówkowe. Ogólnie z dziećmi wszystko ok...resztę opisze na właściwym wątku![]()

ucze sie bo nie mam co robic leząc, jestem rozpieszczana az za bardzo, a ten czas leci jak szalony jutro jutro juz własciwie 18 tydzien rozpoczynam![]()
Justyna, dotąd problemu nie miałam. Ale akurat dzisiaj próbowałam kupić kurtkę lub płaszcz zimowy. No i dramat. Nie kupiłam. ........... No i jestem bez kurtki, bo moje już się nie dopinają, buuuu!!!
Ja dziś zrobiłam badania krwi i anemia jak była tak jest mimo brania żelaza, podobnie hipomagnezemia, tylko potas sie troszkę podniósł.
każde moje wyjście przyprawia mnie o histeriew jednym wyglądam jak baleron owinięty wstążką, a w drugim jak sama stwierdziłaś, jestem wórem ziemniaków.

witam brzuchatki
Ja czesto powinno się robić takie badania krwi i moczu? Bo ja do tej pory badałam tylko raz, ale może mnie na nie nie wysyła, bo ciągle mówię, że czuję się dobrze?
No już wstaję, wstaję Futrzakowa :-)
Wyjątkowo zalegam w łóżku, a nie w pracy. Obudziłam się z paskudnymi zawrotami głowy i M. zarządził nakaz pozostania pod kołdrą.......Długo pewnie nie wytrzymam i ruszę sprzątać mieszkanie, skoro już zostałam w domku,
Kochane pomóżcie ... macie jakieś sprawdzone sposoby na ból zęba?
Od wczoraj mnie strasznie boli :-(

.... na wznak nie można i na prawym boku nie można... więc tylko na lewym! jakiś obłęd:-(
Chciałabym się dołączyć do przyszłych mamuś marzec 2011.
witam się i lecę nadrabiać
mam nową pralkę więc piorę od rana. na rodziców.
Uprzedzam ze jutro mnie nie bedzie conajmniej przez pierwsza połowe dnia bo jedziemy na wystawe z naszym grubasem:-)
Miłego dnia babki:-)
Ja się tylko witam i uciekam bo mam wisielczy humor... Miłego dnia*