reklama

Marcóweczki 2011

Witam Was! :)

Erwina ... witam na forum i myślę że znajdziesz tu ciekawe info dla siebie a i pogadać można :)
Zalatany dzień wczorajszy i dzisiejszy ... sklepu meblowe, z tapetami, z panelami itd ...
ale już mamy prawie wszystko do naszego mieszkanka ...
... nie dość że ślub za tydzień to jeszcze mieszkanie na głowie, a mój M dodatkowo praca i szkoła ... podziwiam go!

reklama
hej dziewczyny. od tego lezenia wszystko mnie boli ale juz nic nie plamie:) mam nadzieje ze juz sie ten krwiak wchłoną
z matury nie rezygnuje broń boze, w koncu od pazdziernika przyszłego roku studia, ucze sie bo nie mam co robic leząc, jestem rozpieszczana az za bardzo, a ten czas leci jak szalony jutro jutro juz własciwie 18 tydzien rozpoczynam :) prawie polowa, a brzuch normalnie bardziej płaski niz przed hehehe, nikt nie wierzy ze ja w ciazy.

Milutke super ze juz polowkowe bo to takie dokładniejsze jest tak?:) ale blizniaków zazdroszcze, znaczy ja bym nie chciała teraz ale fajnie dwojke naraz, co do reszty to wieczorkiem nadrobie:)

Futrzaczku kurteczka to taka jesienna odcinana pod biustem. Już nie mogłam sie w brzuszku dopiąć w starych, tj. sprzed ciąży:wściekła/y:. Ale po dzisiejszym dniu widzę,że zakupy dla ciężarnej to ciężka praca. Jak coś jest to takie worki ,że tylko na ziemniaki a te już w piwnicy więć dziękuję.Ale końcu znalałam to czego szukałam i już nie będe wyglądała jak z młodszej siostry:tak:.Wy też macie taki problem z zakupmi dla siebie?
Justyna, dotąd problemu nie miałam. Ale akurat dzisiaj próbowałam kupić kurtkę lub płaszcz zimowy. No i dramat. Nie kupiłam. Albo wory na ziemniaki, obrzydliwe!!!! A jak jeden płaszczyk był na upartego znośny, to miał moim zdaniem zdecydowanie za mało miejsca na przyszły brzuszek. Obok mnie stała kobietka w wysokiej już ciąży i jak spojrzała na ten płaszcz, to mi doradziła żebym nie brała, bo NIE MA OPCJI, żeby brzuch się zmieścił.
No i jestem bez kurtki, bo moje już się nie dopinają, buuuu!!! Allegro?

Erwina, dzielna jesteś kobieta! Chwała Bogu, że znalazłaś dobrego lekarza i masz rozpoznane, co było przyczyną poprzednich problemów.

Mała
, witaj! Fajnie tu u nas!

Cześć dziewczynki
Cały dzień was podczytywałam więc jestem na bierząco, witam nowe marcóweczki _ Erwinę i Małą.
Ja dziś zrobiłam badania krwi i anemia jak była tak jest mimo brania żelaza, podobnie hipomagnezemia, tylko potas sie troszkę podniósł. We wt wizyta i zobaczymy, a usg połówkowe dopiero po 20 listopada.

Justyna, dotąd problemu nie miałam. Ale akurat dzisiaj próbowałam kupić kurtkę lub płaszcz zimowy. No i dramat. Nie kupiłam. Albo wory na ziemniaki, obrzydliwe!!!! A jak jeden płaszczyk był na upartego znośny, to miał moim zdaniem zdecydowanie za mało miejsca na przyszły brzuszek. Obok mnie stała kobietka w wysokiej już ciąży i jak spojrzała na ten płaszcz, to mi doradziła żebym nie brała, bo NIE MA OPCJI, żeby brzuch się zmieścił.
No i jestem bez kurtki, bo moje już się nie dopinają, buuuu!!! Allegro?

Erwina, dzielna jesteś kobieta! Chwała Bogu, że znalazłaś dobrego lekarza i masz rozpoznane, co było przyczyną poprzednich problemów.

Mała, witaj! Fajnie tu u nas!
Ja kupiłam świetny płaszcz w...Cerfurze, jak pojechałam po mleko i soki. 50% wełna, 50% akryl, odcinany pod biustem i brzuchol będzie miał dużo miejsca. A cena? 120 zł:-)

Ostatnia edycja:
Z tymi płaszczykami, to próbujcie w sklepach dla ciężarówek. Już na pewno będzie kolekcja jesień zima.

Bella Mamma - odzież ciążowa, sukienki ciążowe Poznań - DUŃSKA MODA CIĄŻOWA mama licious - płaszcze ciążowe - mamma KURTKI I PŁASZCZE

http://www.mamabebe.pl/cat-pol-1214554077-Ciaza-Kurtki-i-plaszcze.html

Swoją drogą, cieszę się, że wchodzę w mój jesienny płaszczyk bez problemu :)
Na zimę mam za to płaszczyk dla kobiety o obfitych kształtach, ale muszę przyznać, że ładnie leży i jest ciemno fioletowy :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
naprawdę dzięki wielkie za tak miłe przywitanie.właśnie jestem po kąpieli i ubrałam piżamkę której nie nosiłam przez lato no i przyznam że okazały brzuch widac-nawet nie podejrzewałam że az taki on jest-hihihi...MÓJ BRZUSIO...Jutro o 15 mam wizytę u lekarki i dowiem się jaka płeć mojego dzieciątka.

reklama
Dziś rano postanowiłam się ubrać w obcisłe ciuszki i obejrzało mnie przed wyjściem 2 mężczyzn (mój M i współlokator). Wspólnie doszliśmy do wniosku, że nie wyglądam jak kobieta w ciąży i jeszcze mniej widać niż w luźnej tunice. No parodia. Poza tym mam wrażenie, że brzusio zsunął się niżej i mam zajebistą talię z powrotem :D mimo obcisłego wdzianka nikt nawet nie spojrzał na moje brzuszysko na uczelni, a wypinałam jak umiałam najlepiej :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry