reklama

Marcóweczki 2011

Erwina, Koncia u mnie mówi się kromka ale babcia czasami mówi pada chleba;)

Erwina a kiedy będę największe wyprzedaże? Fajnie by było kupić ciuszki taniej...

Futrzakowa dzięki:) fajny artykuł:)

Ps.Koncia jak zdążyłaś zobaczyć to przepraszam ale tak szybko piszę i już drugi raz z Koncia zrobiło mi się Konica...

reklama
ewi82-no szczerze to teraz nie wiem kiedy będą wyprzedaże-nie chodze do pracy to mam tyły z wiadomościami.ja mam na tyle dobrze ze mam karte rabatową jako pracownik na 25 %znizki więc to duzo<np.zamiast 100zł płace 75zł>,teraz tylko tam wchodze jak jadę od lekarki-bo tak to całe dnie w domku i głównie na leżąco...

Witam Marcjaneczki:-)
Opowiem Wam co się mi dzisiaj przytrafiło. Rano wyjechałam z mama do tej siostry (mieszka rzut beretem od lekarza do którego miałam wstąpić po to L4). W drodze dostałam dziwnych skórczy- myślałam że to może z głodu bo porwałam przed wyjazdem ryżowego wafelka, a śniadanie miało być u siostry. Zatrzymałyśmy się po drodze w Biedronce a tam kolejny skórcz i kolejny- więc ja prawie zawał- taki ból że aż mi głowę rozsadzało!!!:szok::szok: Szybko zakończyłyśmy zakupy...u siostry dostałam od razu miejscówkę na kanapie i super opiekę z moim chrześniakiem 14 miesięcznym na czele, który mi przynosił torebkę, poduszki pod plecy a potem zabawki:):) Wzięłam no-spe i troszkę przeszło ale ból brzucha przerodził się w ból jakby mnie kopnął ktoś w brzuch. Patrzyłam tylko na zegarek...żeby jechac do lekarza- do którego miałam 8km a do szpitala aż 30 więc jak na te bóle dla mnie za daleko!! U lekarza mało ludzi wiec długo nie czekałam i położna zamiast pisać L4 powiedziała ze będziemy robić od razu jak jestem, połówkowe. Ogólnie z dziećmi wszystko ok...resztę opisze na właściwym wątku:):):tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry