Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja mama zostala babcia w wieku 38 latAle to ona zaszalala, bo urodzilam sie gdy miala 18 lat. Ja mialam ponad 20 (i tak za wczesnie dla mnie).
Scarletka, w sumie mozemy podac sobie reke! Bo mamy 23 lata i 3letnich chlopcow
I juz pisze o co chodzi z wiekiem.
Wedlug mojego indyjskiego sprzedawcy, ktory dodatkowo jest wrozbita-horoskopista (hahahaha), kobiety, ktore maja 23 lata i ktorych ojciec urodzil sie w miesiacu nieparzystym, beda mialy w 2011 dziewczynki![]()
I generalnie poszlam po mleko, a nagadal mi takich rzeczy, ze szok :-)
bardzo sympatyczni ludzie tam pracują i na prawdę niezmiernie się cieszę :-)
wiem jakie bym chciała ciuszki i zabawki i w ogóle wszystko!!! Bo kupowanie samochodzików wyścigowych to nie to samo, co Barbie z konikiem w różowym kabriolecie, z willą z basenem i pięknymi kreacjami na każdą okazję
Ale bym się wyszalała. Za to wiem, że przy synku tatuś będzie szalał i aż się boję
zacznie spełniać swoje marzenia i pociągnie kolejkę przez cały pokój 

oczywiście w granicach dobrego gustu;-) a Barbie to nie tylko róż. Każda dziewczynka chciała mieć Barbie. Wy nie?
potwierdzone naukowo
ciekawe jakie mieliście minki

. Musiałam się wygadać.
W wieku 48 i 58 lat zresztą również ;-)Tulip, mi wszystko jedno jaki lekarz, trafiłam na pierwszą z brzegu babkę, ale w miarę spoko - konkretna. Ja po prostu nie zamierzam rezygnować z mojego prywatnego gina. W Medicoverze będę po prostu robić badania, a i to nie wszystkie.Hej Bosonozka- witam w klubie badajacych sie na koszt Medicovera- Jak chcesz pisz na priva w ktom centrum chcesz sie leczyc- to ci skomentuje kilku lerzy- przez wielu juz przebrnelam ze wzgledu na moje czeste podroze. PS w szpitalu Medicovera maja fajne USG

Ze śmiechu zaplułam się po pachy!!!Laseczki- a propos wieku to ja mam 18 lat- tylko kurde mi sie w papierach pomylili i 30 wpisali :/ ( wiek mam pewnie po mamie- ona miala 18 lat dopoki moja starsza siostra nieosiagnela pelnoletnosci- potem musiala na 21 podwyzszyc) ;-)
Dzięki kochana! Co do Barbie i kolejki - to obawiam się, że moja malutka prędzej kolejkę dostanie od rodziców, bo i tatusia i mamusię bardziej takie zabawki kręcą. Do Barbie się zraziłam przez moją bratową, która na przykładzie Barbie kładzie swojej córci straszne głupoty do głowy - w skrócie, że dziewczyny takie jak Barbie nie pracują, są piękne i wszystko dostają od Kena. Ile ja się na Gwiazdkę naszukałam Barbie Pracującej Dziewczyny! No ale takiego modelu nie ma :-)Bosa, gratuluję córci. Ja z kolei wolę dziewczynkę, bo na babskich sprawach znam się lepiejwiem jakie bym chciała ciuszki i zabawki i w ogóle wszystko!!! Bo kupowanie samochodzików wyścigowych to nie to samo, co Barbie z konikiem w różowym kabriolecie, z willą z basenem i pięknymi kreacjami na każdą okazję
Ale bym się wyszalała. Za to wiem, że przy synku tatuś będzie szalał i aż się boję
zacznie spełniać swoje marzenia i pociągnie kolejkę przez cały pokój
![]()

Musze zamowić , zawsze taniej Ola niż Aleksandra 
) w 2011 roku , gdy jej ojciec jest z miesiąca parzystego
napewno dasz rade!