reklama

Marcóweczki 2011

Maruda jak byłam mała to byłam w Tarnowskich Górach. Mój ojciec był tam na bazie lotniczej i ja z mamą siedziałyśmy tam sporą część wakacji. Ale nic nie pamiętam... Mama tylko opowiada czasami jak mnie dwóch 10latków zabrało na spacer po lesie i wrócili po 6h a ona mało co zawało nie dostała a ja miałam wtedy 4;)
Dobrze, że nic złego Ci się nie stało.. Moja siostra to w okolicach - jak była u babci to została porwana.. Ale na szczęście porywacz jakiś byle jaki był - bo nie zniósł jej płaczu i odstawił się spowrotem.. bez żadnego uszczerbku na zdrowiu!!! Też miała 4 lata!!

A ja mam 28 latek..
Ale WY w większości młodziutkie :-) Super!! Ja też zawsze marzyłam być młodą mamą.. no ale będę taką w średnim wieku.. :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Haras tak to byla nokia i nic jej nie bylo wysuszylismy suszarka i dzialala:)przyznam ze te telefony sa wytrzymale juz nie jedno przeszly i zyja:P chociaz jak ugotowalam ja w herbacie to niestety nie przezyla ale moze to juz i ze starosci:)

Evi eh skad ja to znam tez tak mam jak wraca i opowiada mi rozne rzeczy a ja co mam mu powiedziec?ze fajnie siedzi sie w domu?albo co dzis nowego wyczytalam w necie wiec zaraz rozne mysli w glowie mam..

dzisiaj robie salatke z makaronem juz nawet zaczelam ale musze wyruszyc do sklepu po malutki makaronik czyli do tesco bo tam jest i tani przy okazji:)juz mam na nia chrapke hehe:P

ja jeszcze nie mam :)

Dzięki Maruda - nie zdawałam sobie sprawy, że w wieku 28 lat jestem w średnim wieku.. :ppppppppppppp
Przepraszam, nie chciałam nikogo urazić!!! :zawstydzona/y: Ale nie powiem - jakoś podobają mi się historie gdzie kobiety zostają babciami wieku 38 lat ;-) Ja nie mam na to raczej szans - ale liczę, że i tak moje dziecię weźmie się szybciej do roboty niż jego mama i tata :sorry:
No to ja na dzisiaj chyba zmykam powoli.. trzeba się psychicznie nastawić do wyjścia z pracy :-D Jeszcze tylko dwa dni - ale bez kierownika i jego zastępcy bo w delegacji są HEHEHE to się będzie działo.. ;-)

Witam lasencje. Wczoraj obskoczyłam 3 cmentarze a dziś latam i nie mam czasu na nic:no: - jak miałam zastój w klientach do odszkodowań to teraz nie wyrabiam z terminami:-p:tak::tak::cool:.
Doczytałam tylko pytanie o wiek - u mnie po nicku łatwo zgadnąć - czyli ja do weteranek się zaliczam;-):tak::-D:-D.
Miłego i słonecznego popołudnia Marcjanki:-).

Migotka, Harsharani dobrze mówi. Sprawdź sobie na jakim etapie cyklu byś teraz była, gdyby nie ciąża. Często zdarza się plamienie w dniach, kiedy miałby wystąpić okres.

A mnie właśnie przed chwilą kadrowa oznajmiła, że od początku października mam zapewnioną przez firmę opiekę medyczną w Medicoverze. Na tą okoliczność postanowiłam od razu to wykorzystać i umówić się na USG - to które zaplanowałam na czwartek to nie jest planowe, połówkowe, tylko takie w ramach zielonego światła na wylot do Chin. Z mojego prywatnego gina nie zamierzam rezygnować, ale skoro może udałoby mi się chociaż 250 zł oszczędzić na USG, to dobre i to.
Ale żeby nie było za łatwo - najpierw muszę dostać skierowanie na to USG i na chybcika umówiłam się na wieczór do przypadkowej ginki z wolnym terminem. Nie cierpię chodzić do kobiet, ale co tam! Może się dzięki temu uda zaliczyć to USG w ramach abonamentu. Pobiję wszelki rekord w tym tygodniu - 2 wizyty + USG :-)

Hej Bosonozka- witam w klubie badajacych sie na koszt Medicovera- Jak chcesz pisz na priva w ktom centrum chcesz sie leczyc- to ci skomentuje kilku lerzy- przez wielu juz przebrnelam ze wzgledu na moje czeste podroze. PS w szpitalu Medicovera maja fajne USG

Laseczki- a propos wieku to ja mam 18 lat- tylko kurde mi sie w papierach pomylili i 30 wpisali :/ ( wiek mam pewnie po mamie- ona miala 18 lat dopoki moja starsza siostra nieosiagnela pelnoletnosci- potem musiala na 21 podwyzszyc) ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry