reklama

Marcóweczki 2011

Bosa ogromnie gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale niespodziewanka.
Moja Natalka też jest zwolenniczką koni,zwierząt właściwie.Jedyne lalki jakie posiada to nietrafione prezenty od dalszej rodziny.A i zainteresowania jakoś mało dziewczęce.
Ja zaliczam się do tych starszych-mam 31 lat,ale wciąż czuję się i wyglądam;-)na 18.
nie mogę spać dzisiaj,coś bym zjadła dobrego.....

reklama
Witam pisarki!!!!!!!!!!!!

ale wy drukujecie no??????????? moze was nadrobie kiedys jak pracowac przestane i nudzic sie w domu bedę jedząc i siedząc na kanapie hahah obecnie nie ma nawet szans!!!!!!

za tydzien wczwartek mam usg połowkowe i mam nadzieje ze sie juz na 100% potwierdzi płec a w niedziele do polski fruuuuuuuuuuuuuu:tak: troszke sie martwie jak zniosem podroż czy mnie nie zemdli:cool:
poczytałam was troszke al juz nie pamietam co mam odpisac:confused2::nerd:

Bosia- gratuluje córci!!!!!!!!!!! laski sa cudne zobaczysz:tak: zwłaszcza jak dorastaja i maja około2-3 lat jak moja i zaczynaja sie malowac kosmetykami mamy:tak: zakładac szpilki sukienki i udaja Top model hahhha( jak moja) a chłopak bedzie nastepny.....

Migotka= tak jak dziewczyny pisza nie martw sie wszytsko bedzie ok a co do ruchów dziecka to twoje pierwsze wiec na konkretniejsze kopniaki i czestsze jeszcze troszke musisz poczekac....

cała reszte pozdrawiam

dzieńdoberek:-)

Pinka
- a ty znowu nie możesz spać:-) hihi:-)

migotka
- leż i nie ruszaj się:-) wiem..łatwo mówić... ale trzymam kciuki i ściskam mocniutko oby szybko wszystko się polepszyło...

Bosa
- co ty w ogóle gadasz za głupoty:-) już samo nazwanie córci Gwiazdeczką świadczy o waszym "zmiękczeniu" :-) dacie radę... córci nie trzeba ubierać na różowo żeby wyrosła z niej pełnowartośiowa nastolatka a później kobietka:-) tylko uważaj... bo jak będzie w okresie buntu to może da ci popalić ze słodko pierdzącymi plakatami w pokoju i różową garderobą :-D hihi:-D tak na złość rodzicom:-)

a co do Barbie... ja różowych strojów dla barbie nie pamiętam... hmmm... miałam aż dwie lalki ( w tym jedna murzynka! )...i dbałam o nie co nie miara bo wiedziałam że pieniędzy na więcej nie będzie. Nie mogłam przeżyć że np moje kuzynki co chwilę mają nową lalkę i ich tak nie "szanują" tzn farbowały im włosy...ścinały na łyso...odrywały kończyny ehhh... nie mogłam tego znieść! Do dzisiaj mam moje lalki ze wszystkimi ubrankami:-) leżą w kartonie w piwnicy:-D

a ja znowu nie moge zasnac :<
Zacznij wstawać jak ja - o 4.. :baffled: to wieczorkiem oczki same będą Ci się zamykać :-)
Moja mama zostala babcia w wieku 38 lat Ale to ona zaszalala, bo urodzilam sie gdy miala 18 lat. Ja mialam ponad 20 (i tak za wczesnie dla mnie).
:tak:Pewno się ucieszyła!!! Wszystko jest do poukładania - dziewczyny które młodo rodzą, a moga liczyć na pomoc rodziny - są wielkimi szczęściarami - dziś mają odchowane maluchy - a ja dopiero w pieluszki się będę bawić :sorry:
Ciekawe jaki będzie procenty tych naszych forumowych 23-latek z córkami w marcu!!! J Ja – jak Bosanożka wolę chłopca – więc cieszę się, że mam więcej latek – bo jeszcze mam szansę na to co wolę ;-)
Bosonóżka to jednak was dzieciątko zaskoczyło :)
Ja chyba do końca będę sceptycznie nastawiona do informacji o płci...
Mężuś mój powiedział, że też nie będzie do końca wierzył w to co nam powie lekarz na temat płci.. Ale w to, ze jestem w ciąży też nie uwieżył dopuki nie zobaczył bijącego serducha na monitorze.. Mój "niewierny Tomasz'.. :-D
Maruda to jak Ty jesteś w średnim wieku to ja też... Jaka ja już jestem stara hehehe

Tak Wam nagadałam o tym średnim wieku, a mi w zeszłym roku kobieta nie chciała winka na święta sprzedać bez okazania dowodu.. I gały jej wyszły na wierzch jak sobie policzyła ile to ja mam lat HAHAHA
eeeejjj no co Wy, średni wiek?ja mam 27, w marcu 28, jak się uda to Mały Szkrab urodzi się w moje urodziny;) ale proszeee Was, tylko nie średni wiek:>
To mój mąż urodził się 13 marca - i się śmiejemy, ze i dzieciak mu się wtedy może urodzi - taki głośny prezencik na jego 30 urodziny :wściekła/y:
Dobra, ja przepraszam za ten średni wiek :ninja2: WYCOFUJĘ TO!!! :rofl2:

Miłego dnia MARCÓWECZKI!!!

Hejka:) Witam się z rana i informuje że mnie na BB nie będzie. Jade z mama na pól dnia do siostry i mojego chrześniaka a w drodze powrotnej muszę wstąpić do lekarza po kolejne zwolnienie. Myślę że będę w domku koło 17....ale znając Was tyle naskrobiecie że Was nie nadrobię.
Miłego dnia:):)buziaki

Maruda:-D a po średnim wieku to już jest starczy wiek? :-D
Ach!!! :baffled: Złapałyście mnie za słówko.. Ujmę to tak.. Lepiej rodzić chyba wcześniej, ale i tak cieszę się, że jestem trochę młodsza od mojej siostry, która rodziła w wieku 31. I NIE OBRAŻAJĄC NIKOGO - to kierowałam się po części tym, że siostra bardzo ubolewała nad tym, że była jedną z najstarszych na porodówce pierworódek.. :sorry: Ale niech się nikt nie gniewa.. to takie moje przemyślenia po słowach rodzonej siostry!! OK!!??!! ;-) Mam nadzieje, ze nikt mnie tu nie zlinczuje.. :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry