megpl
Zaciekawiona BB
Słodziutkie te pasy. Ja to pewnie będę zastanawiać się nad czarnym ale póki co to bąbelek musi jeszcze podrosnąć aby było na czym zawiesić.
To ja tak z innej beczki zapytam się was czy zastanawiałyście się już nad szkołą rodzenia? Czy macie już jakąś wybraną? I kiedy się wybieracie?
Bo ja planuje się wybrać. Z informacji jakie wyczytałam w internecie to najlepszy termin to po 25 tygodniu - u mnie wypadało by na grudzień ale wiem że wtedy mąż pewnie będzie zapracowany a on też by chciał uczestniczyć, więc pewnie po nowym roku dopiero się wybierzemy.
To ja tak z innej beczki zapytam się was czy zastanawiałyście się już nad szkołą rodzenia? Czy macie już jakąś wybraną? I kiedy się wybieracie?
Bo ja planuje się wybrać. Z informacji jakie wyczytałam w internecie to najlepszy termin to po 25 tygodniu - u mnie wypadało by na grudzień ale wiem że wtedy mąż pewnie będzie zapracowany a on też by chciał uczestniczyć, więc pewnie po nowym roku dopiero się wybierzemy.
Mnie teraz gin nie puściła nad morze, ale dlatego, że jestem na L4 ... ale jakbym miała w planach wyjazd rekreacyjny to pojechałabym na 100%. 
, a teraz mega przypływ energii i porządki w mieszkanku. Nawet przygotowałam już komodę dla maleństwa, bo rzeczy kupione niedawno cały czas walały się po podłodze.
ale poleżałam i przeszło:-) Od czwartku remont, z jednej strony strasznie się cieszę, a z drugiej przeraża mnie to wszystko. Mam nadzieje, że szybko zrobią tą łazienkę i nie będzie za dużo syfu do sprzątania:-)