reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

Chciałam was zapytać, czy to normalne, że już w 1 trymestrze przytyłam 4kg? Bo czytałam, że powinno się 1.5-2.5, a czasem niektóre dziewczyny nawet chudną. Dodam, że przytyłam raczej tylko w brzuchu i piersi urosły o 2 rozmiary, a oprócz tego mimo mdłości udaje mi się nie wymiotować... staram się nie objadać, choć jestem ciągle głodna. :rofl2:

o kurcze:-D to koniecznie wklejaj zdjęcie brzucha jak tylko w brzuch i biust ci poszło :-D dla mnie to brzmi wręcz nieprawdopodobnie tyle przytyć w I trymestrze ale różnie to bywa:-)

hehe...cliford...ucisk na pęcherz to będzie w III trymestrze:-D wtedy wyrówna się ilość naszych spacerów do WC :-D

reklama
hej

znow mam lenia i nic mi sie nie chce:(

co do zdjec tez zakladmy album i tam wszystkie zdjecia beda te z usg rowniez tyle ze na odwrocie bede pisac co i jak:)

Koncia, mi biust od razu poszedł w górę, a wczoraj 2 staniki z trudem dopinają się na mnie, chyba zainwestuję w sportowe na gumce pod spodem lub bezszwowe. Spodnie troszeczke przyciasne więc po domu w leginsach na gumce chodzę a na wyjście to mam lniane na gumce z tyłu - idealne na ciążę - brzuszka nie uciskają:no::-).
A że 4 kilo przybyłaś :sorry2:- ja w pierwszej ciąży z Aniołkiem 12 :szok::szok:w I trymestrze.

Koncia, mi biust od razu poszedł w górę, a wczoraj 2 staniki z trudem dopinają się na mnie, chyba zainwestuję w sportowe na gumce pod spodem lub bezszwowe. Spodnie troszeczke przyciasne więc po domu w leginsach na gumce chodzę a na wyjście to mam lniane na gumce z tyłu - idealne na ciążę - brzuszka nie uciskają:no::-).
A że 4 kilo przybyłaś :sorry2:- ja w pierwszej ciąży z Aniołkiem 12 :szok::szok:w I trymestrze.

OMG!!!!!!!!!!! 12 kg w pierwszym trymestrze? ok...cofam...4kg to pryszcz:-) 12kg to jest niesamowite:-)

Moja mama prowadziła mi kronikę ze zdjęciami i zapiskami od urodzin aż do szkoły podstawowej, w której sama zaczęłam prowadzić pamiętnik i robiłam to aż do studiów (ok. 10 lat). Mam więc w domu tomiska pamietników :-) Czasami jak próbuję rozszyfrować swoją 14-letnią siostrzenicę, to zaglądam do swoich pamiętników i już mniej więcej pamiętam, co tam się kotłowało w głowie i sercu w tym wieku :-) Tak sobie myślę, że kiedyś moja córka albo żona mojego syna też będzie w ciąży i pewnie fajnie będzie się czytać jak to było jak ona czy on przychodzili na świat :-) Postanowiłam więc zacząć i do końca ciąży prowadzić ten pamiętnik w systemie tygodniowym poczynając od 1 tygodnia ciąży, czyli jeszcze przed samym zajściem w ciążę ;-)

Futrzak..ja Ci zaraz wyrównam jak chcesz ;D..wiem ,że nie możesz przeżyć ,że mi lżej ,że nie wstaję ale trza sobie było maleństwo wychować ;P ;D

A co do tycia to ja albo chudnę albo stoję w tym samym miejscu więc fajnie mają te co rosną ;) ...właśnie, śniadania nie zjadłam...ups ;/

A czy oprocz mnie zauwazyla juz ktoras z Was siare? Mi wyplywa po nacisnieciu z lewej piersi :szok: Ginek twierdzi, ze to normalne bo w ciazy tak naprawde nie ma regul...

Witajcie dziewczyny
na nic nie mam czasu a jak mam czas nnie mam na nic ochoty .Sobota niedziela goście . A terazm mam siostrzeńca kochanego dwulatka ,ale ja mamtyle rzeczy do nadrobienia zalegla praca do napisania i nowa do tego nie wiem czy dam radę z teminami brrrrrrrrrrrrrrr.

reklama
maya u mnie siara była jakoś po 25 tyg ciąży. na razie cieszę się, że nic mi nie wypływa, bo dopiero to zwalczyłam;)

a powiedzcie mi, czy was dalej bolą tak piersi jak bolały. u mnie z tym koszmar, bolą po bokach, bolą sutki, ale tak strasznie, że małe dotknięcie jest koszmarem:/

Do góry