reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
witam sie i ja

własnie zjadłam sniadanko i zabrałam sie za sezamki:tak::tak: noc przespana oby takich jak najwiecej:-D

pozdrawiam zabieram sie za szukanie ciuszków do maluszka:tak:

Cześć Mamusie:)

Marta znam ten ból kości łonowych! Męczy mnie od jakiegoś tygodnia. Czuję taki uciskjak wstaję i pewnie z biegiem czasu będzie coraz gorzej:( Podziwiam Cię że masz tyle siły na wszystko! Pracujesz, spełniasz wszystkie obowiązki domowe i jeszcze na zamowienia ciacha robisz. Szok, mi by tygodnia zabrakło taki się ze mnie leń zrobił. No i widzę że obie mamy super termin na wizyty w sądzie. U mnie zajście miało miejsce 10 marca a w piątek była pierwsza sprawa na której nic nie wynikło i musimu iść z Hanią na kolejną 28 grudnia. Sędzie nawet nie zapytał czy dam czy nie dam rady a jak szefowa powiedziała o mojej ciąży itd to powiedział że 8 miesiąc to spokojnie mogę przyjechać...

Koncia ja tak ciągle czytam i czytam jak Ty śmigasz na te zajęcia, ciągle kolokwia, referaty i nauka a ja leń leżę w łóżku i nie mogę się zabrać do pisania tej mojej pracy! A już zorganizowałam książki, pozałatwiałam wszystko na uczelni i na tym się skończyło. Nakrzyczcie troche na mnie to może sie zmotywuje hehe

Miluś o ja głupia napisałam gips a przecież sama dobrze wiem że teraz stabilizatory się nosi! Mój kolega miał niedawno taką operację, odwiedzałam go w szpitalu i przecież widziałam:) a wyskoczyłam z jakimś gipsem.

Katjusza masz chociaż M przy sobie na ten seksualny czas? hihi

Malinka ja to mam takiego muła jak Ty!!!

Ola u mnie co tydzień jest taki wielki bazar i tam zawsze jest dużo tunik wewszystkich kolorach. Nie ma u Was czegoś takiego? Na pozostałe 3 miesiace naszej ciązy to chyba nie musi być coś markowego, drogiego itd. Ja akurat dostałam tunikę od ciotki i pytała o kolor jaki chcę, chciałam szary albo niebieski a dostałam czerwony:) więc na święta jak znalazł.

Dziewczyny tak mi rośnie brzuch z dnia na dzień że szok i tak sobie myślę że to juz tak blisko i zaczynam panikować a jak pomyślę że Mili jeszcze wczesniej ze względu na bliźniaki to już w ogóle istna panika...

Trzebiska a Ty masz dalej takie mdłości jak na początku????? Bo jak tak to ja chyba przestanę narzekać na moją zgagę...

Pinka no i zaśliniłam się jak przeczytałam o sezamku a tu ani jednego sezamka w domu!

Ja ok 14 robię wyskok z koleżanką na pół godzinki do ciucha w ramach przewietrzenia mózgu. Mam już tyle tych ciuszków że szok a ciągle mnie korci na więcej:) Nie mam wyrzutów bo są po złotówce czy dwa:)

Ostatnia edycja:
Biedna trzebiaska :no:, jak mną tak trzęsło, to jadłam sucharki ... trzeba przetrwać uroki ciąży, potem będzie nagroda (okupane pieluchy :-D )

Ewi, niektórzy tak mają, że potrafią się zmobilizować dopiero na ostatnią chwilę i to ludzka rzecz. Nie martw się nie ucieknie :-p (chyba nie takiej motywacji szukałaś :-D )

Pinka, ja tak uwielbiam sezamki, ale podobno w ciąży nie można. Fakt, że kiedyś się najadłam i miałam straszne mdłości...

A mój piesek dziś też od rana haftuje, ciekawe co jej znowu zaszkodziło, ona jak nie ma mono diety, to zawsze potem jakieś problemy z brzuszkiem, a wczoraj jej podmaśliłam kurczakiem z warzywami. :zawstydzona/y:

Policja dziś była u sąsiadów, a ja jak wszystkie wścibskie staruchy sterczałam przy judaszu :-p już poszli, ale nie wiem o co chodziło, jakieś zamieszanie się zrobiło...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewi28 no nie dokładnie jak na początku bo nie rzygam na lewo i prawo kilka razy dziennie ale i tak mnie męczy. Zastanawiam się czy to może reakcja na tę fajnistą pogodę co się teraz zrobiła bo to tak od dwóch dni mnie męczy :( Jakbym robala miała w żołądku jakiego... :(

Koncia ja już nie wiem czy w ogóle powinnam coś jeść. Najchętniej to bym się przerzuciła na karmienie dożylne. Bo tu nie tyle działa opcja "co" ile "w ogóle cokolwiek". Wczoraj zwróciłam chelb z masłem :( Pójdę się rzucić pod pociąg. To pewnie pomoże.

Ostatnia edycja:
Koncia tylko u mnie ta ostatnia chwila przed obroną przypada na luty hehe a wtedy to nie wiem jak sie dotoczę na tą uczelnię:)

Trzebiska to nie ciekawie;( mi mdłości i wymioty nie dokuczają już wcale. A na początku miałam tylko raz na jakiś czas ale nie codziennie!

reklama
Heloł babeczki:-)
Kiedy ta głupia pogoda sie skonczy,brrryyyy
Własnie M dzwonił ze miał trzy telefony w sprawie kupna naszego autka :tak:wiec trzymajcie kciuki;-)
Ewi u nas jest hala targowa i rynek ale tam jest wszystko drozsze niz na alegro:-( Na rozped moge Ci przytoczyc powiedzenie bodajze hiszpanow ''co masz zrobic dzis zrob jutro'';-):-D
Trzebiska ja tez znowu miewam mdłosci ale nie haftam a moze było by lepiej jakbym porzadnie se popawikowała?Niech juz dadza Ci spokuj te pawie i inne;-)
Marta ja mam bole nie tyle kosci łonowych co całego krocza i kazda zmiana pozycji to bol:-(

No i zycze wszystkim odrobiny słonca :-)

Do góry