reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

hej! ja tylko szybko napisze,ze od rana walcze z siostra K, ktora odwiedzila nas o 7 rano....
u Olafa nie ma poprawy...
Generalnie dzidzius ulozyl sie tak,ze nie moge oddychac (przepona?)...
I chyba kogos zabije dzisiaj.

reklama
CPodziwiam Cię że masz tyle siły na wszystko! Pracujesz, spełniasz wszystkie obowiązki domowe i jeszcze na zamowienia ciacha robisz. Szok, mi by tygodnia zabrakło taki się ze mnie leń zrobił.
Ja nigdzie nie pisałam że pracuję na etacie:no::sorry: a jak już to w domu w kuchni;-):tak:. A do Perfekcyjne Pani Domu to mi jeszcze daleko;-):tak::-D:-D.
Harsh, podesłać walca na szwagierkę:eek:? Kiedy to wredne babsko w końcu z Was zejdzie, swojego życia nie ma :sorry::eek: tylko Wasze ciągle zatruwa:angry::angry::crazy:.
Malinka, palce to nie tylko całe ręce mam opuchnięte:tak:.
Trzebiska a może masz zatrucie ciążowe:eek:? Chociaż na takowe to jeszcze za wcześnie:dry::dry:.

Ola, Koncia no nie do końca mi o taką motywację chodziło hahaha ale dzięki przynajmniej nie mam tak dużych wyrzutów że nic nie robię;)

Olcia u nas przyjeżdzają obcokrajowcy i sprzedają takie róźne tuniczki po ok 40zł a są takie same jak w niektórych sklepach w centrach handlowych! Moze wybierz się do jakiegoś ciucha? Tam często można coś trafić.

Harsharani a co ta nawiedzona baba od Ciebie chce od 7 rano???

Malinka mi czasami puchną ale później zschodzi opuchlizna. Obrączkę dalej noszę więc palce mi nie utyły za to dupsko i uda strasznie!

Marta a coś mi się kojarzyło że w ubezpieczeniach pracujesz?!? Chyba pomyliłam z kimś innym:)

Harsh jedna osoba bezdyskusyjnie zasługuje na uduszenie;)
Malina az trzech ale ogłoszenie mamy juz od kilku tygodni a M wczoraj je wyroznił i od razu sie ruszyło;)na razie autko jest u elektryka i M musi sciemniac ze jest w trasie do jutra jak ktos chce obejrzec;) mi tez puchły dłonie i dretwiały rece ale przeszło nawet nie wiem kiedy,za to nadal jak za długo siedze to mam spuchniete nogi.
Marta praca ''domowa'' to przeciez pełen etat:)
Ewi rozwazałam lumpeks ale wiesz to bym musiała sie ubrac,umalowac i zjechac do miasta a wtedy to bilety musze kupic a i nie wiem gdzie u nas sa fajne lumpki... ale jestem len,co ? ;)

Nudzi mi sie ale mam tez lenia i co z tym zrobic?

Ostatnia edycja:
Ola no to musisz się podszkolic;) wskakuj na kurnik;) Leń to ja jestem bo mam największy ciuchland w całym województwie pod oknem i nie chce mi się wyjść pogrzebać. Dobrze że mnie koleżanka wyciaga bo trochę dotlenię szare komórki po drodze hehe

reklama
Marta nie sądzę żeby to było zatrucie. Niedobrze mi jest chyba od szóstego tygodnia, tylko na początku to faktycznie organizm mój zachowywał się tak jakby chciał zwymiotować ciążę. Teraz to tylko od czasu do czasu mu się przypomina że można mi zrujnować samopoczucie. A paluchy u rąk to mi puchną też czasem, głównie jak za długo siedzę albo za dużo łażę. To raczej kwestia krążenia. Ale ja mam skłonności naturalne do takich ekscesów. Zresztą wczoraj byłam u lekarza, zostałam obmacana, obejrzana i ochrzaniona, że za szybko utyłam. Ale reszta na razie ok., choć podobno wszystkie największe zmiany jeszcze przede mną :)

A w domino na kurniku to ktoś by nie zagrał na przykład?

Do góry