reklama
trzebiska
Fanka BB :)
A u mnie w pracy kurnik już zablokowali, spryciarze
)
Ewi- oj ty biedna
podesle ci sezameczka jak by co
a ciuchy jak ładne na dodatek tanie to kupuj a co

koncia- u kochana to ja juz tyle sezamków zjadłam ze ho ho a nie wiedziałam ze nie wolno
Marcia- juz nie bądz taka skromna hahah
Malina- mnie tez sie połozna pyta ciagle czy rece mi nie puchna ,ja mówie ze nie ale moze jak bedziesz u lekarza to mu powiedz co???
ola- w takim razie trzymam kciuki zeby autko poszło
;-)
a ja wlasnie skoczyłam kabanosa
pyszniutki polecam najlepsze Tarczynskiego takie cienkie i suche pyyyyychota:-):-)

podesle ci sezameczka jak by co
a ciuchy jak ładne na dodatek tanie to kupuj a co

koncia- u kochana to ja juz tyle sezamków zjadłam ze ho ho a nie wiedziałam ze nie wolno

Marcia- juz nie bądz taka skromna hahah
Malina- mnie tez sie połozna pyta ciagle czy rece mi nie puchna ,ja mówie ze nie ale moze jak bedziesz u lekarza to mu powiedz co???
ola- w takim razie trzymam kciuki zeby autko poszło
;-)a ja wlasnie skoczyłam kabanosa

pyszniutki polecam najlepsze Tarczynskiego takie cienkie i suche pyyyyychota:-):-)Marta1981
Rodzyneczka
Ewi, współpracuję, tzn. szukam klientów dla biura od odszkodowań - ile da się uzyskać odszkodowania to mam jakiś % od tej kwoty.;-)
Zmykam poleżeć i za prasowane się w końcu wziąć
.

Zmykam poleżeć i za prasowane się w końcu wziąć

.
K
koncia
Gość
cholera, pusto mam w lodówce i jeszcze mi jogurt spleśniał, a dupki do sklepu nie chce mi się ruszyć
chyba M wybawca pójdzie do sklepu, za 30min kończy pracę
mam wyrzuty sumienia i strasznego lenia...
trzebiska
Wiecie co, przy tej pogodzie to tylko lenia można mieć.....
Dzięki dzieczyny, dobrze wiedzieć, że sama nie jestem z tą dolegliwością.. Ja puchnę jak jest zbyt ciepło, a w pracy taka klima jakaś zj***na, że jak skręcę to lodówa, a jak podkręcę to sauna :/ Obrączkę chowam już około 10ej, bo boję się, że utknie
A dzisiaj jeszcze stópki mi pulsują buuuu.. niefajne uczucie, kompletni enie mieć kontroli nad swoim ciałem 
Pinka mnie zawsze pielęgniarka pyta przed wejściem do gina, ostatnio jej mówiła, a ona "czy po nocy znika", więc mówię zgodnie z prawdą, że tak i nic nie odp, więc chyba jeszcze tragedii nie ma..
Trzebiska u mnie też poblokowane wszystko
Dobrze, że BB działa 
Pinka mnie zawsze pielęgniarka pyta przed wejściem do gina, ostatnio jej mówiła, a ona "czy po nocy znika", więc mówię zgodnie z prawdą, że tak i nic nie odp, więc chyba jeszcze tragedii nie ma..
Trzebiska u mnie też poblokowane wszystko
Asco
Witam Marcóweczki,
pracujecie jak pszczółki, post za postem przybywa. Co prawda jestem na bieżąco, ale trzeba sie spinac z czytaniem, bo chwilka nieuwagi i juz kolejne strony sa do nadrobienia.
Ja niestety nie spałam od 2, co sie umęczyłam to moje, dobrze, że Synek mi towarzyszył podkopując mnie całkiem porządnie
W dodatku pogoda pod psem i cały ten stres nocny to chyba z powodu wizyty, którą dziś mam, niby staram się nie denerwować, ale jakos mi to nie wychodzi.
Wczoraj mój M rozmawiając, ze swoim kolega, którego dawno nie słyszał powiedział z duma w głosie "moja M jest przy nadziei" - normalnie mnie tym wzruszył.
Milutku - trzymaj sie dzielnie, duzo zdrówka dla eMka
Bosa - uwielbiam kociaki, Twoje to takie rasowe piesczochy. Szczęściarze, ze maja taką Pańcię
Koncia - filmiki poprawiły mi nastrój, dzięki
Miłego dnia - zjarzę tu wieczorkiemi z przyjemnoscia poczytam co u Was
pracujecie jak pszczółki, post za postem przybywa. Co prawda jestem na bieżąco, ale trzeba sie spinac z czytaniem, bo chwilka nieuwagi i juz kolejne strony sa do nadrobienia.
Ja niestety nie spałam od 2, co sie umęczyłam to moje, dobrze, że Synek mi towarzyszył podkopując mnie całkiem porządnie
Wczoraj mój M rozmawiając, ze swoim kolega, którego dawno nie słyszał powiedział z duma w głosie "moja M jest przy nadziei" - normalnie mnie tym wzruszył.
Milutku - trzymaj sie dzielnie, duzo zdrówka dla eMka
Bosa - uwielbiam kociaki, Twoje to takie rasowe piesczochy. Szczęściarze, ze maja taką Pańcię
Koncia - filmiki poprawiły mi nastrój, dzięki
Miłego dnia - zjarzę tu wieczorkiemi z przyjemnoscia poczytam co u Was
reklama
Co mozna robic z nudow? łazic po alegro
Piękne pasy ciążowe z HAFTEM (1315844306) - Aukcje internetowe Allegro
Piękne pasy ciążowe z HAFTEM (1315844306) - Aukcje internetowe Allegro