reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

czy na tym kurniku trzeba sie zalogowac? bo ja nie moge ,ciagle mi pokazuje ze cos jest nie prawidłowe...
zaraz mamusia do mnie wpadnie na grochowke ;)

reklama
Ewi- oj ty biedna:zawstydzona/y::zawstydzona/y: podesle ci sezameczka jak by co :-D a ciuchy jak ładne na dodatek tanie to kupuj a co:-D:-D
koncia- u kochana to ja juz tyle sezamków zjadłam ze ho ho a nie wiedziałam ze nie wolno:eek:
Marcia- juz nie bądz taka skromna hahah
Malina- mnie tez sie połozna pyta ciagle czy rece mi nie puchna ,ja mówie ze nie ale moze jak bedziesz u lekarza to mu powiedz co???
ola- w takim razie trzymam kciuki zeby autko poszło:tak:;-)

a ja wlasnie skoczyłam kabanosa:-p:-D pyszniutki polecam najlepsze Tarczynskiego takie cienkie i suche pyyyyychota:-):-)

cholera, pusto mam w lodówce i jeszcze mi jogurt spleśniał, a dupki do sklepu nie chce mi się ruszyć :( chyba M wybawca pójdzie do sklepu, za 30min kończy pracę :D mam wyrzuty sumienia i strasznego lenia...

Ola trzeba sie najpier zarejestrowac a później zalogować, wybierasz pokój, gracza i grasz:)

Trzebiska ja mogę w literaki jak masz ochotę;)

Dzięki dzieczyny, dobrze wiedzieć, że sama nie jestem z tą dolegliwością.. Ja puchnę jak jest zbyt ciepło, a w pracy taka klima jakaś zj***na, że jak skręcę to lodówa, a jak podkręcę to sauna :/ Obrączkę chowam już około 10ej, bo boję się, że utknie ;) A dzisiaj jeszcze stópki mi pulsują buuuu.. niefajne uczucie, kompletni enie mieć kontroli nad swoim ciałem :p

Pinka mnie zawsze pielęgniarka pyta przed wejściem do gina, ostatnio jej mówiła, a ona "czy po nocy znika", więc mówię zgodnie z prawdą, że tak i nic nie odp, więc chyba jeszcze tragedii nie ma..

Trzebiska u mnie też poblokowane wszystko :p Dobrze, że BB działa :D

Witam Marcóweczki,

pracujecie jak pszczółki, post za postem przybywa. Co prawda jestem na bieżąco, ale trzeba sie spinac z czytaniem, bo chwilka nieuwagi i juz kolejne strony sa do nadrobienia.

Ja niestety nie spałam od 2, co sie umęczyłam to moje, dobrze, że Synek mi towarzyszył podkopując mnie całkiem porządnie:) W dodatku pogoda pod psem i cały ten stres nocny to chyba z powodu wizyty, którą dziś mam, niby staram się nie denerwować, ale jakos mi to nie wychodzi.

Wczoraj mój M rozmawiając, ze swoim kolega, którego dawno nie słyszał powiedział z duma w głosie "moja M jest przy nadziei" - normalnie mnie tym wzruszył.

Milutku - trzymaj sie dzielnie, duzo zdrówka dla eMka:)

Bosa - uwielbiam kociaki, Twoje to takie rasowe piesczochy. Szczęściarze, ze maja taką Pańcię:)

Koncia - filmiki poprawiły mi nastrój, dzięki:)

Miłego dnia - zjarzę tu wieczorkiemi z przyjemnoscia poczytam co u Was:)

reklama
Do góry