hello
;-)
Ja niestety tez borykam sie z twardniejącym brzuszkiem prędzej czy pozniej kazda z nas to dopadnie ale to prawda ze wysilek robi swoje wiec jak nawiecej odpoczywac z nózkami w górze...
Niedawno miałam klientke na zakupach i podczas gdy jak kasuje ona sie wydarła JA TEŻ!!!!! nie wiedziałam o co chodzi
wiec pytam co pani tez??? a ona jestem w ciazy a ja aaaaaaaaaaa to gratuluje a który miesiac ??ona mówi ze 3-ci..... a pani który ja jej mówie ze 6,5 a ona z tekstem i jeszcze pani pracuje

bo ja juz jestem na zwolnieniu,wiec ja jej na to ze
Wie pani są dw rodzaje kobiet w ciazy
- takie które od samego poczatku ida na l4 i panikuja za kazdym razem jak je cos zaboli( mimo ze ciaza zagrozona nie jest)
-i takie ktróe do samego konca pracują pomimo ze nie jest łatwo........
ja naleze do tych drugich.... babka sie zamkneła

koncia- i co pada?????
;-)Ja niestety tez borykam sie z twardniejącym brzuszkiem prędzej czy pozniej kazda z nas to dopadnie ale to prawda ze wysilek robi swoje wiec jak nawiecej odpoczywac z nózkami w górze...
Niedawno miałam klientke na zakupach i podczas gdy jak kasuje ona sie wydarła JA TEŻ!!!!! nie wiedziałam o co chodzi

wiec pytam co pani tez??? a ona jestem w ciazy a ja aaaaaaaaaaa to gratuluje a który miesiac ??ona mówi ze 3-ci..... a pani który ja jej mówie ze 6,5 a ona z tekstem i jeszcze pani pracuje

bo ja juz jestem na zwolnieniu,wiec ja jej na to ze Wie pani są dw rodzaje kobiet w ciazy
- takie które od samego poczatku ida na l4 i panikuja za kazdym razem jak je cos zaboli( mimo ze ciaza zagrozona nie jest)
-i takie ktróe do samego konca pracują pomimo ze nie jest łatwo........
ja naleze do tych drugich.... babka sie zamkneła

koncia- i co pada?????