Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja podziwian osoby , które mogą "miło" spedzić kilka godzin w centrum handlowym, ja zawsze z większych zakupow wracam do domu jak po maratonie , a tu jeszcze trzeba to wszystko rozpakować. Moja sasiadka potrafi jednego dnia ,,obskoczyć" z mężem 3 duże markety, ja bym nie dała rady a o m,oim mężu to nie wspomnę>kasienka odpoczywaj,właśnie tu piszemy ze zakupy tez potrafią męczyć
To pomysł ze ktoś kto pracuje w takich centrach handlowych (np.jaJa podziwian osoby , które mogą "miło" spedzić kilka godzin w centrum handlowym, ja zawsze z większych zakupow wracam do domu jak po maratonie , a tu jeszcze trzeba to wszystko rozpakować. Moja sasiadka potrafi jednego dnia ,,obskoczyć" z mężem 3 duże markety, ja bym nie dała rady a o m,oim mężu to nie wspomnę>
Cześć dziewczyny! Pamiętacie mnie jeszcze??????????? Obiecuję się częściej odzywać. Pozdrawiam Was wszystkie!!!
dwa dni nieobecności a czytania że ledwo się udało
net od jakiegoś czasu szwankuje
i nawet jak znajdę chwilkę to przerwy w dostawie netu mi przeszkadzają:-(
a ostatnio rzadko się śmieję więc dziękuję:-)
przez chwilkę też myślałam żeby spróbować, ale jakoś za dużo danych chce ta wróżka - chodzi mi przede wszystkim o imię i nazwisko... ciekawa jestem co tam dziewczyny wyczytają w swoich wróżbach:-)

A paczek jak nie bylo tak nie ma![]()