reklama
Wybaczamy Cija chcialam sie przywitac , napisalam posta i mi go wcielo ;/
w ogole od rana mi bb kiepsko chodzi ,wiec nawet wczesniej nic nie pisalam.
Milutku może i lodówka pusta ale wiemy co skrywasz w zamrazalce 
Wooow kolejne trojaczki, a swoją droga to co sie dzieje z trojaczkami z ok. Zakopanego któraś wie?
Odnośnie wrozby może powinniście jakieś spotkanie zorganizować w lutym hihi
Wooow kolejne trojaczki, a swoją droga to co sie dzieje z trojaczkami z ok. Zakopanego któraś wie?
buziaczek1
Fanka BB :)
MILU wlasnie szybko tak przelecialam wasze posty i widze ze kazda z nas ma 9 lutego miec szczescie

e tam same bzdury jak koncia pisala same powtorki itp... ;-)nie wiec kolejny raz sie wrozki nie sprawdzaja...
;-):-)skoro marcjanki to kazda szczesliwa bedzie w ten sam dzien

-w koncu jak razem to razem

e tam same bzdury jak koncia pisala same powtorki itp... ;-)nie wiec kolejny raz sie wrozki nie sprawdzaja...
;-):-)skoro marcjanki to kazda szczesliwa bedzie w ten sam dzien

-w koncu jak razem to razem

Ale zamrażarkę eMek pilnie strzeżeMilutku może i lodówka pusta ale wiemy co skrywasz w zamrazalce
Z naszymi trojaczkami spod Zakopanego nikt raczej nie ma kontaktu.....
A z tym spotkaniem to świetny pomysł ale dla nas juz chyba troszkę za późno
milutek gdybys w ciazy nie byla to nalezalby ci sie kop za wspomnienie o lodach ;-)
jak przeczytalam to od razu musialam leciec do zamrazalki po lody smietankowe z kawalkami czekolady ;-) do tego rodzynki, orzeszki i syrop klonowy. mniaaaam
a kg leca w gore ;-) hehe
jak przeczytalam to od razu musialam leciec do zamrazalki po lody smietankowe z kawalkami czekolady ;-) do tego rodzynki, orzeszki i syrop klonowy. mniaaaam
a kg leca w gore ;-) hehe
Wzięłam was cofnęłam do tyłu i rzeczywiście dostałyśmy taką sama wróżbę
obietnica 300zł, szczęście i dobre finanse, a to wszystko po 9 lutym.. stek bzdur
ładnie potrafią kasę wyłudzać
wy o lodach, a mnie się koniecznie zachciało czegoś z białym serem i jak miałam jutro na obiad leniwce robić tak zrobiłam je dzisiaj i pożarłam wszystkie
obietnica 300zł, szczęście i dobre finanse, a to wszystko po 9 lutym.. stek bzdurładnie potrafią kasę wyłudzać

wy o lodach, a mnie się koniecznie zachciało czegoś z białym serem i jak miałam jutro na obiad leniwce robić tak zrobiłam je dzisiaj i pożarłam wszystkie

Ruda- Ty przynajmniej zjadłaś.........a mi zabroniono.........
i w sumie to sama sobie smaki zrobila i na tym sie skonczylo...
Scarletka- tylko ja mam 24 styczeń?!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie jaja
Uciekam na druga polowe łozka bo eMek ściga ze chce spać a komp jest po jego stronie
Scarletka- tylko ja mam 24 styczeń?!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie jaja
Uciekam na druga polowe łozka bo eMek ściga ze chce spać a komp jest po jego stronie
Scarletka- tylko ja mam 24 styczeń?!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie jaja![]()
do twojej wróżby najwidoczniej się przyłożyła

reklama
K
koncia
Gość
No przecież musi co jakiś czas zmieniać datę, a Mili pisała do niej wcześniej 
Dobranoc brzuchatki ;-)

Dobranoc brzuchatki ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: