reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcóweczki 2011

witam i pobieżnie nadrabiam to co naskrobałyście
Juz myślałam ze mi te zatoki puszczają a tu doooopa już tydzień prawie na paracetamolu jestem i mam pytanie czy można go brać tak długo?Dodam ze nie przesadzam i biorę tylko jak mnie naprawdę boli 1-2 tabletki na dobę

papcia mnie dzisiaj w pachwinie z jednej strony tak bolalo ze ło matko chodzic nie moglam, dopiero powoli przeszło jak się rozchodziłam trochę

całusy dla wszystkich marcóweczek

reklama
Patik wiesz ze moj M tez zjadł ta zupke z apetytem:tak: moja tez była na wywarze z kosci ale ja ja zjadłam i zrobiłam sie głodna;-)
Malinka ja juz do sklepu nie chodze wcale;-) M w drodze z pracy kupuje pieczywko a reszte to raz w tyg zajezdza np do biedronki,czesto sam wysyła smsa czy cos ma kupic,zdarza mu sie pomyslec;-) co do pita to ja nawet go jeszcze nie dostałam,znajac moja szefowa to wysle poczta byle nie musiec ze mna gadac:baffled:
Papcia smacznego;-) ja zjadłam gofry na słodko a zaraz potem bułke z wedlina i chrzanem i na ptasie na razie brak miejsca;-)
Marta to Twoj maz zrobił dzis dzien dobroci;-)
Pastela leń sie poki mozesz;-)

Na polsacie leca ''Rozmowy noca'' polecam,całkiem fajny film:tak:

Wierka mi też najlepiej jest jak chodze o siedzeniu czy leżeniu nie ma mowy w dodatku mała upodobała sobie miejsce pod samymi cyckami i sie wypina tak że skóry brak i szczerze mówiąć dla mnie najgorsza pora doby to noc bo kłade sie i tylko czekam co pierwsze zacznie boleć

a tu coś na poprawe humorku
humor_13.png

Papcia dobre !!! :-D

Ja właśnie z apteki wróciłam, bo się dziś jeszcze namyśliłam, że jednak kupię tantum rosa i zabiorę do szpitala .... :eek: może akurat trochę ulży ....
I w realu proszek kupiliśmy OSTATNI!!!!!! :szok: a przecież promocja od dzisiaj masakra

Marcia czemu Ci smutno nie smutaj sie

Mami bo z tymi promocjami tak już jest u mnie jak w kauflandzie jest promocja od soboty i chcesz coś kupić to załapiesz sie najpózniej o9 jak sie spóźnisz na promocje nie masz co liczyć

powiedzcie mi czy to normalne i co to znaczy jak czuje w podbrzuszu że zaraz okres dostane?

Marta- glowa do gory- nie smutniej :)

Harsh/malina- my tez stosujemy miejsce kary. Jak cos maly przeskrobie to upominamy 3 razy a jak nie slucha i patrzac sie na nas specialnie zrzuca czy cos rozwala jeszcze z usmiechem na twarzy to idzie na "swinke" taki dywanik. Po chwili ide do niego i sie pytam czy bedzie rzucal- nie .... no to mozesz wstac ze swinki. Wiadomo czasami trwa to krotko bo znow laduje na swince.
Najgorsze jest to ze juz 6 mies albo i dluzej uczymy ze : nie mosesz specialnie wylewac picia- ha ha udaje sie nam - nie :-(
no i specialnie zwala zabawki lub lyzke podczas jedzenia aby mu podnosic co chwilke- tez jakos nie moze sie nauczyc....
Ale rosnie wiec miejmy nadzieje ze wyrosnie z tego......
W domu to on istny diabelek ale jak sie idzie do restauracji czy na kawe do znajomych to jest grzeczny ( no jak tylko dziecko potrafi)
Masala- dzieki za mile spedzony czas. O to link do szpitala Royal Hospital for Sick Children wejscie do emergency jest z boku taka mala uliczka o nazwie: Sylvan Pl
Papcia- czasami ma takie uczucie tez. Ogolnie moga to byc te przygotowania albo jak zacznie cie bolec na skurcze roznace to wiesz co to :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry