reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Marta 1981 DZIEKI!!:-D o właśnie jak to komponowac? ja myslałam zę jak już jest body to potem skarpetki spodnie i bluzeczka...a mozę i spichy sie nadadzą...;/ tych śpiochów to mam tylko 2 szt i to na 68cm ;/ najwiecej wiec mam bodziaków i pajacy;-)

magnolia- ja już mam sporo ciuszków ale takie też właśnie na później... a do szpitala to nie mam nic kupionego:p Czekam na wenę żeby pójść i kupić:D Mam nadzieję że dowiem się trochę od Was co i jak:D

W sumie też pomyśłałam że na początek dobre będą kompleciki.. czyli body, kaftanik, śpiochy, czapeczka, skarpetki i łapki niedrapki:D Bo przynajmniej będzie z czego wybierać i wszystko w komplecie by było:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
justysia ja z drugim dzieckiem jestem w ciąży a torbę mam tak napakowana ciuszkami ze nie da się dopiąć:-) z tego względu ze nie można przewidzieć pewnych sytuacji typu wielkość dziecka itp. dlatego trzeba wziasc parę ciuszków większych parę mniejszych
magnolia co do samego ubierania to ja robiłam tak:
body z krótkim rekawkiem +pajacyk lub
body z krótkim rękawkiem+ bluzeczka+spodenki+skarpetki

Padam na twarz po tym extra dniu najadłam sie śledzi po kaszubsku i suszy mnie niemiłosiernie a wy tu o takich pysznościach jak m&m
Ale dzieki wam uświadmoiłam sobie że zamiast Konciowego sernika moge zrobić pączki o tak tego mi trzeba popołudniu zrobie pączki:-)

Z miłą checiom już bym sie położyła ale niestety musze czekać na m żeby mi nanosił garów z tą gorącom wodą do wanny bo znająć życie ja bym sie jeszcze poparzyła i bedzie okazja do wspólnej kąpieli w 60cm wannie i 2garnkach wody szkoda że nie mam kamery bo bym wam jako komedie roku nagrała :-D:-D
Puki co chyba sie legne na kanapie i odpoczne zanim m wróci z pracy i sie zrelaksuje na to wszystko chyba zafunduje sobie jakiś mały sexik żeby wyładować z nas tą mase energii:tak:

papciarkowa- hmm.. wczoraj ja miałam ochotę na małe co nieco:D Ale niestety mój organizm chyba się jakoś broni bo kiedy dochodzi do czegoś to ja się blokuje i nie ma możliwości żeby wejść... blokada normalnie:(

reklama
Katjusza- ale był lektor w tym filmie?:D Zaraz chyba też sobie sciagne:)

Justysiu - właśnie niestety nie znalazłam ani wersji polsko, ani nawet anglojęzycznej więc oglądałam oryginał, nie znam francuskiego ale i tak filmem jestem zauroczona, zdjęcia i muzyka powalają i są wystarczająco obrazowe, żeby obyć się bez tekstu, choć jeśli kiedyś trafię na wersję z lektorem to z pewnością drugi raz oglądnę (choć pewnie po porodzie nie będzie już wzbudzał aż takich emocji) :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry