reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Ewi82 - sa to bezsprzecznie symptomy zbliżajacego się porodu. Ale spokojnie. Bądź spakowana ale spokojna. A naprawde takie objawy wystepują 2 a czasem nawet 3 tyg przed porodem
Mamii-magnez jak najbardziej warto brać, a wg moich info po 33-34 tyg no-spy juz sie nie stosuje a w wypadkach silniejszych skurczy mogących spowodować poród przedwczesny daje sie Fenoterol

Ostatnia edycja:
Vetka dzięki za informacje. Mam nadzieję jednak że to jeszcze chociaż z 2 tygodnie. To teraz będę tylko grzecznie leżała...

Nie martw się Katjusza, od tego jestem;-):tak: a tak na marginesie chyba podpisy do suwaczków zmieniłaś bo mi superowe teksty się w oczka rzuciły.
Ewi, proszę zostać w jednym kawałku przynajmniej do środy;-):tak:, bo ja nie wiem gdzie w Ś szpital;-):no::no:.

Marta mam nadzieję że zostane nie tylko do tej środy ale i do następnej! No i jeszcze sesję przecież musimy zaliczyć!

agacina- to normalne ze masz stracha, kazda z nas to miala lub nadal ma nawet i z 2 czy 3 dzieckiem. Nowa dzidzia nowe obowiazki i wiadomo ze kazdy jest inny wiec i doswiadczonym mama moze byc ciezko bo dzidzia bedzie np o 100 prc inna niz pierwsza. Dasz rade, po tym jak sie urodzi to powiem Ci szczeze nie czujesz takich mysli. Poprostu musisz przebrac czy umyc i robisz to odruchowo:tak:. Wiadomo ja dzidzia jest chora i placze to przychodza stany zalamania ze nie wiadomo co zrobic ale to przejsciowy stan. Im dluzej tym poznaje sie tego malego cudownego czlowieczka ktory nawet placzem do nas przemawia i wiemy o co chodzi;-) Nie ma typowej instrukcji obslugi (ha ha a szkoda ) kazdy uklada ja sam i daje sobie rade wiec nie martw sie.
papcia- no to masz powod do tego by byc wku**** tez bym byla. Dobrze ze chociaz masz ten na prad... wspolczuje problemow- trzymaj sie dzielnie i nie denerwuj :) Co do sledzi to tez dzisial mialam. Sledzik w smietanie i cebuli i do tego krylki (pl. ziemiali w mundorkach) jami jami. A wiesz ze ponoc nie powinno sie jesc sledzi w ciazy........
harsh- ogolnie moge duzo widziec ale nie takie tam owady czy robaki. Powoduja we mnie ciarki. Moge miec gryzonie i inne , mialam prosektorium na studiach- spoko ...ale takie cos na moich rekach- bleeeeee.....
katjusza- filmik super usmialam sie tak jak nigdy....poprostu nieziemski.
magnolia- to masz strasznie nie jasna sytuacje , ale nie buj sie zawsze moga zrobic natychmiastowa cesarke wrazie gdyby okazalo sie ze rodzisz a dzidzia jma glowke u gory.
marta- mniam mniam..... wygladaja pychota

A ja wkoncu wybralam si edo apteki po krem na hemoroidy.... zobaczymy czy dziala....

No to chyba marcóweczki udały sie na spoczynek albo przytulac sie do mężów. A mój oczywiście na dyżurze a ja musze jeszce z pół godziny wytrwac by wziąść leki

reklama
Do góry