reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcóweczki 2011

Witam się walentynkowo ;) czyli słodko pierdząco ;) wszędzie te serduszka i usteczka bleeeeee..
My w ramach tego amerykańskiego święta zrobimy sobie pycha trzydaniowy obiadek: zupka pieczarkowa, do ziemniaków kiełbaski z cebulką, które eMek uwielbia i budyń :D

Clif a co robisz na kolację??

Futrzak jak już będziesz miała wszystko gotowe, to z kolei nie będziesz mogła się już doczekać, dni się będa wlokły niemiłosiernie....

Hars a może ten dzień naleśnika to coś w rodzaju naszego tłustego czwartku, co??

Martuś ekspresowego powrotu do zdrowia!!

Scarlet dobrze, że już znasz datę - będziemy ściskać kciuki za dotrzymanie, jeszcze miesiąc &&&&&&&&&&&&&&&&&

Koncia a ile teraz waży Twój gigancik??

A na zaparcia spóbujcie szklankę soku jabłkowego na czczo :D

reklama
Futrzak ale chyba nie tyle co u mnie póltora rolki na dobe hehe m to ma taki polew ze mnie że hoho i biedak co rusz lata do roosmana po papier dla mnie

Ewi o tych bidetach w egipcie to ja pisałam

m właśnie walczy w gazowni bo dzwonił do mnie po dane ojca bo na niego są rachunki ciekawa jestem co załatwi

Koncia, powodzenia ;) A tak powaznie, to zycz mu nawet nie rozumu, co mniejszej glupoty :p

Papcia, czy ten program to nie jest czasami Wipe Out? Badz total wipe out???

Malina, nie..nie jak tlusty czwartek,ale w tym roku bede robic paczki :-D Tak mi przypomnialas...

Jak sie czujesz w ogole??

Pasteli cos dawno nie bylo...I sluchajcie...Czy ONA pisala cokolwiek po tym szpitalu?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewi, a woda nie jest droższa od papieru? :-) szczególnie na pustyni i w PL..

Słyszałyście, że chleb ma podrożeć do 7zł?

malinka, nie wiem ile waży, ale wg ostatniego USG obliczyłam sobie, że już jakieś 3.5kg jak nie więcej. Ja niestety nie mam już robionych USG, bo chodzę na NFZ.

Papcia no widzisz;) pamiętałam tylko info i że gdzieś to czytałam;)

Koncia wodę można zawsze z rzeki przynieść albo deszczówkę zbierać haha ewentualnie śnieg roztapiać;) dobrze że ja chleb sama piekę bo 7zł to już lekka przesada...

A ja dzisiaj się wymaluję, wyfryzuję i jadę na ktg i do gina na 17;) a po wyciągnę M na kolację do restauracji. No i zaraz zrobię łazanki jako że już mięso czeka rozmrożone to trzeba je wykorzystać żeby nie zaczęło szczekać w lodówce.

Ostatnia edycja:
Wpadam na chwilke. Kurcze ale sie wku****** . dzwonie do GP i chce umowic sie na wizyte a na to pani w recepcji ze nastepny wolny termin ma za tydzien w poniedzialek :wściekła/y: a poniedzialek to mi pasuje jak.........
No bez przesady. Nie dosc ze zamiast wizyty w 34 to mialam w 35 z poozna to nie mam wizyt nastepnych . Dopiero 25 lut na pobranie krwi przed cc i to tyle.??
A nie dosc ze mam te hemoroidy - ktorych gp nie zobaczy to jescze wczoraj zaczelo mnie tak swedziec we wiadomym miejscu ze az zaczelam sie drapac i pewnie zaraz bede krwawic!!!!!
I co ma teraz zrobic!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Harsh no cos takiego ten program

Koncia nie strasz u mnie juz najtańszy 3,00

Ewi a Ty przecież w zeszłym tyg u gina byłaś i znowu jedziesz?

wsciekłam sie jak osa właśnie dzwonił że musimy zapłcić 149,00!!!!! za ponowne podłączenie no żesz ***** mać sama se moge ten zaworek odkręcić co za debile i to jeszcze nie z naszej winy !!!!oczywiście nie wiadomo kiedy sie zjawią żeby to odkręcić do tego m mi pisze że te matoły tak sie tam znają że dopiero 3osoba sprawdziła że wpłaty były robione bo tamte matolice nie umiały tego sprawdzić

Dove ja kupowałam sobie czopki z kitu pszczelego i pomagały z tym że ja jak mi pękły to myślałam że krwotoku dostałam tyle tej krwi było no i ciekło mi jeszcze 3dni a potym sie jakoś uspokoiło ale z tego co czytałam ostatnio to można sobie wystrugać grzybka z ziemniaka i włożyć wiadomo gdzie na noc podobno też bardzo pomaga

Ostatnia edycja:
Ewi, deszczówkę do bidetu? :-D jaka ty samowystarczalna. A chlebek podrożeje, bo mąka też, więc musisz własne zboże uprawiać . Mam nadzieję, że mimo wszystko nie będzie aż tyle kosztował:no:

Dove, a z hemoroidami nie możesz się wybrać do rodzinnego?

Koncia a zaskoczę Cię! Zboże uprawiamy;) hehe tzn. teściowie uprawiają ale ciągle pytają czy zrobić nam mąki;) więc w końcu powiem że tak zrobić;)

Papcia nie tydzień tylko już dwa tygodnie temu;) dzisiaj mam ktg i pewnie po nim krótką wizytę a za tydzień normalną wizytę i chyba usg. 149zł to nie za ciekawie, na coś fajnego by było:( ale trochę w tym i waszej winy że nie zapłaciliście w terminie więc mogą się tego uczepić i trzeba będzie zapłacić...

reklama
Hars to będziemy razem smażyły pączki :D też mam zamiar w tym roku pochwalić się swoimi i oby na zamiarze tylko się nie skończyło ;) Chciałabym do tego czasu kupić frytkownicę, byłoby łatwiej, a że my kochamy frytki to już dłuuuugo o tym zakupie myślimy, tylko kasa jakos nie chce się znaleźć, no i jeszcze devolaje można we frytownicy robić i pewnie jeszcze się coś znajdzie :) A czuję się w miarę, dzięki że pytasz :* Jeszcze się turlam, byle do środy 8:20 - zobaczymy co gin powie.. Ale już mam dość!! Obrzęki, krwawiący hemoroid i wieczne ssanie w żoładku a potem zgaga mordercza :/ Niech się ten Jasiek już decyduje!! A u Ciebie stawiam na dziewczynkę ;))))

Koncia to jeszcze dobra waga ;) Ja na najbliższe usg obstawiam 4kg a eMek 4,3kg ;) i zagadam lekarza o cesarkę..

Papciaczku współczuję Ci tych przebojów z gazownią.. a musicie płacić czy uznają, że nie dopatrzyli wpłaty??

A przed chwilą zgięło mnie z bólu, siedzę sobie z lapkiem na kolanach, przyszedł eMek i chciałam przechylić się na lewą stronę, żeby Jasia wyciągnąć spod żebra, a tu taki kłujący ból jakby w prawym jajniku aaaaaaaaaaa aż miałam łzy, cisnęłam laptopem i nie mogłam słowa wydusić, masakra, jeszcze teraz czuję takie obolałe to miejsce.. Skubany malec musiał se pociągnąć chyba za jakiegoś flaczka ;)

Edit: A na pączki wezme przepis od mamy, ten z 12 jajami :D

Ostatnia edycja:
Do góry