reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Hej, której chleba podesłać:sorry2::-p, Bosej właśnie wody odeszły i jedzie na CC:tak::-). Dziś Stellka będzie z nami:tak::-). Sms pd Bosej: Twój chleb ma magiczne właściwości, wysyłaj Pince. Wody odeszły,jedziemy do szpitala, prawdopodobnie cc. M w nerwach, ja się śmiałam. Wzięłam jeszcze prysznic, umyłam włosy, strzeliłam sobie make up i w drogę. BTW, dlaczego nikt nie powiedział,że tych wód będzie tak dużo?!!

Ostatnia edycja:
reklama
ale się wyspałam ;-)
Wiki spał calą noc, Zosia trochę poboksowała lewy boczek, brzuch się rozluźnił ...

oooo Bosa rodzi :)
&&&&&
Malina -no niestety, ale on waży już mniej niż ja mimo swoich 183cm... :zawstydzona/y: i patrzy na mnie jak na potworka

Pinka - heh to pewnie ja, żeby nie było że ja widmo ;p to Was poszukałam trochę

a u mnie też -15 :szok:
Wiktor pojechał do p-la, bo zdąrzył się w 3 dni odkurować z kataru i kaszlu, chyba że pomogło wczorajsze odrobaczenie go ...

Witam się :-)
na razie w całości, chociaż wczoraj wieczorem znowu mnie męczyło ... :baffled: teraz to już chyba coraz częściej tak będzie, aż kiedyś nie przejdzie iiiii... :szok:
Idę poczytać co tam napisałyście przez te dwa dni, bo ja się leniłam z eM i nie zaglądałam w ogóle :zawstydzona/y:

ŁŁŁOOOOOOOOOOOO :szok:
BOSA RODZI!!!!!!! MATKO KOCHANA!!!!!! :szok:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Dziewczyny miałyście już robiony wymaz na paciorkowca? Jeśli tak to ile płaciliście za to badanie? Bo moj gin nic nie mówił że to jest płatne a dzisiaj mam mieć robiony ten wymaz ale w szpitalu. Czy w szpitalu nie będzie to płatne?

dzieńdoberek po weekendzie:-)

trzymam kciuki za Bosonóżkę:-D hihi:-) i nadrabiam dalej czy jeszcze coś mnie nie ominęło:-)

Pastela
- widzisz... już się rozkręca na marcówkach.... :-)

a co u Magnolii? :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny miałyście już robiony wymaz na paciorkowca? Jeśli tak to ile płaciliście za to badanie? Bo moj gin nic nie mówił że to jest płatne a dzisiaj mam mieć robiony ten wymaz ale w szpitalu. Czy w szpitalu nie będzie to płatne?

ja robilam w pt w szpitalu i zaplacilam za to 25 zl :tak:

reklama
Do góry