Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie licze... Moj M. umie gotowac tylko spagetti. O, moze kanapki mi jeszcze zrobi... Chyba, ze w niego nie wierze i cos jednak upitrasi...Bosa - to myśli o wszystkim, ja liczę że ktoś mi coś pysznego po porodzie ugotuje![]()

Ja nie licze... Moj M. umie gotowac tylko spagetti. O, moze kanapki mi jeszcze zrobi... Chyba, ze w niego nie wierze i cos jednak upitrasi...
Ja mam ochote na marchewke z maslkiem, taka duszona, moze byc z groszkiem. I do tego rosol z drobnym makaronem. Jutro sprobuje sama zrobic.
A w kuchni stoi piwo.... Matko, jakbym sobie pociagnela z tej buteleczki takie zimne
Nos sobie zwyciskalam wlasnie, ciekawe jak ja jutro bede wygladala. Jak klaun.

mielismy dzis gosci poszli o 22:00 mojej lasce kapneła sie kolejna zabawka ta to ma dobrze wszyscy nasi znajomi ja tak rozpieszczaja bardziej niż my haha a małemu kocyk sie kapnoł potem posrzątałam i udało mi sie zasnąc na 2h i dupa obudził mnie ból brzucha jak na @ pobolał pobolał i przestał
ehhhhhhhh wykoncza mnie e bóle mówie wam.................
:-)
szkoda waszego zdrowia
;-)
faceci............

bo w nocy sapac nie moge a nad ranem to mogła bym do 12:00 kimac.............