reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Dziękuję Wam za ciepłe słowa.. jakoś muszę się nastawić na szpital i cc, a tak chciałam sn ech..

A lekarz jak badał tak ręcznie po brzuchu jakie ma położenie, to sam powiedział "no spore dziecko" ;)

Z sesji brzuskzowej nici, bo baterie zdechły.. Zrobimy jak wrócę ze szpitala jeśli mnie nie zostawią od razu ;)
A zaraz idę szamać ostatnie syfy, mam bagietkę z mrożonki, chipsy i ptasie mleczko :D

no Malinka trzymam kciuki, skoro ma być cc to raczej jak będzie luz w szpitalu to Cię nie wypuszczą tylko zrobią ;)no chyba, że luzu nie będzie. A Jaś już duży i gotowy do wyjścia. Ja się bardzo cieszę, więc i Ty się nie stresuj, skoro lekarze twierdzą że ma być cc to ma być ;) Szykujcie wszystko na przyjscie maluszka! I czekamy na info ze szpitala co tam się będzie działo ;) &&&&

Malinko- co ma byc to będzie, jeśli jasio ma powyżej 4500 g to pewnie zdecyduja o cc, jeśli wyjdzie im szacowana masa mniejsza pewnie pozwola ci spróbować sn. Ważne by było bezpiecznie i dla Ciebie i dla Jasia:happy:

Tulip- no wiem bardzo kolezenska jestem :-D:-D a spanie z jednym okiem juz niedługo sama wypróbujesz hahahh jak sie malenstwo urodzi:-D

Malinka- tak czy siak bedziesz nastepna jak nie SN to CC dobrze ze z Jaskiem wsio ok a cos o szyjce czy rozwarciu ci powiedział?????? a ty masz jakies skurcze????

reklama
malinka najwzaniejsze ze Jasiu jest zdrow pisz do nas zebysmy wiedzialy co u was bo wiesz ze sie rowniez denerwujemy jak siedzimy na bb i nic nie wiemy :tak: koncia ma racje z ta rozklapiocha ;-) :-)

Do góry