reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Pinka- ty leniuchu- ale jestes towarzyska noo ;-) ( ja bym pewnie z ciekawosci umarla- jakby ktos dzwonil do mnie 3 razy i niewiedzialabym po co) Dobrze ze choc troche wypoczelas- choc trudno mi sobie wyobrazic spanie z zamknietym jednym okiem hihi

Kiniorek- ja na beta HCG bym nie patrzyla ( za duze ma widelki graniczne), ale jak pierwsze USG pokazuje ci wczesniejszy termin to moze faktycznie urodzisz troszke wczesniej niz pozniej :) Ten czas naprawde szybko zleci- szczegolnie jak sie wkrecisz w czytanie tony stron ktore dziewczyny tu produkuja

Szczupaczki- myslalam ze moze ktoracs MMsa od Bosej dostanie z mala Stelcia- ciekawa jestem jak wyglada nasza marcowo-lutowa panienka
Ja dzis jestem glodna caly czas...nie wiem co musze zjesc zeby swoj glod zaspokoic :(

reklama
ja tez sie poloze eMeke wrocil ok.2 w nocy wiec pozniej i tak pewnie nie bedziemy sie mogli nagadac wiec wole tearz nadrobic :tak:

tulip wiem, że są duże te widełki. Ale właśnie oscyluje tak na 6 tydzień patrząc na wynik. Pierwsze usg nic mi nie pokazuje. Dopiero teraz wymiary z 33 tygodnia jak popatrzeć to pokazują na 35tydzień.
Ciągle się mnie pytają czemu nie rodzę, bo patrząc na mój brzuch wyglądam jakbym miała mieć bliźniaki ;]

Hej Kobitki!
ale robi nam się tu ekscytująco:-D a więc można stwierdzić, iż nie znamy już dnia ani godziny... to nam Bosa ze Stellką zrobiła niespodziankę:tak:
my dzisiaj po wizycie u ginka, ale to wrzucę na odpowiedni wątek...
mnie co chwile coś pobolewa, ale dzisiaj stwierdziłam że nie jestem psychicznie przygotowana na poród więc trzymam nogi zaciśnięte;-)
miłego popołudnia i wieczorku, mam nadzieje, że znajdę jeszcze chwilkę dzisiaj żeby Was dokładnie poczytać...buziaki

patik80 a ja właśnie jestem psychicznie nastawiona już na poród! Nie chcę znieczulenia ani CC... Chyba że jutro coś położna powie to w tedy się zdecyduję. Mój tata powiedział że jestem masochistka, skoro podchodzę do porodu bez nastawienia na znieczulenie ale jest dumny ze mnie ;D
Nawet nie wiecie jak mnie cieszy jutrzejsza wizyta i badanie :) ...

kurde, miałam jutro jechać pogadać z wykładowcą o przepisaniu oceny, to się rozchorował... nie wiem czy jeszcze zdążę do porodu :/ cóż przejadę się tylko na 1 zajęcia i przy okazji też pogadać z prowadzącym, no i do dziekanatu z wnioskiem... jesuuu jak mi się nie chce ;(

Pinuś nic z tego, nie będę następna, bo Jasiek siedzi jeszcze wysoko :/

Najważniejsze, że usłyszałam Jaśkowe serduszko, a teraz fikołki strzela :D
Lekarz podtrzymywał, że ta druga data czyli 2 III z USG (a nie 29 I z OM) jest tą właściwą i nie przenosiłam jeszcze ciąży.
Dał mi skierowanie na oddział patologii na obserwację tętna płodu i powiedział, że zatrzymają mnie dzień lub dwa, poobserwują Jasia i albo zostawią od razu do CC albo ustalą termin CC, bo przy tak dużym dziecku raczej nie dadzą mi rodzić naturalnie :/
Zakupy głównie jedzeniowe do szpitala zrobiliśmy i jutro rano jadę!!!
Umrę tam z nudów chyba, będę pisać smsy do Futra.. i będę za Wami tęsknić..

patik80 a ja właśnie jestem psychicznie nastawiona już na poród! Nie chcę znieczulenia ani CC... Chyba że jutro coś położna powie to w tedy się zdecyduję. Mój tata powiedział że jestem masochistka, skoro podchodzę do porodu bez nastawienia na znieczulenie ale jest dumny ze mnie ;D
Nawet nie wiecie jak mnie cieszy jutrzejsza wizyta i badanie :) ...
witaj i powodzenia na wizycie:tak: ja też wolę rodzić naturalnie, ale co będzie to będzie, najważniejsze żeby dzidzia przyszła na świat bezpiecznie - więc lepiej się nie nastawiać...

reklama
Pinuś nic z tego, nie będę następna, bo Jasiek siedzi jeszcze wysoko :/

Najważniejsze, że usłyszałam Jaśkowe serduszko, a teraz fikołki strzela :D
Lekarz podtrzymywał, że ta druga data czyli 2 III z USG (a nie 29 I z OM) jest tą właściwą i nie przenosiłam jeszcze ciąży.
Dał mi skierowanie na oddział patologii na obserwację tętna płodu i powiedział, że zatrzymają mnie dzień lub dwa, poobserwują Jasia i albo zostawią od razu do CC albo ustalą termin CC, bo przy tak dużym dziecku raczej nie dadzą mi rodzić naturalnie :/
Zakupy głównie jedzeniowe do szpitala zrobiliśmy i jutro rano jadę!!!
Umrę tam z nudów chyba, będę pisać smsy do Futra.. i będę za Wami tęsknić..
malinko czyli co nie co się wyjasnilo... najwazniejsze że Jasiek zdrów jak ryba, będziemy czekać na wieści i też tęsknić...

Do góry