reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
aga_cina a ja chyba takich piersi nigdy nie robilam :dry:

Przepraszam najmocniej, stolice mi sie pomylily ;-) o Wierke mi chodzilo :-)

wieszalam pranie w pokoju Malego i tak mi sie przypomnialo jak Bosa pisala, ze lozeczko i kolyske maja dostarczyc pod koniec lutego. A tu Stelka jest a mebli brak ;-)

hej KOCHANE;)

Wpadłam na chwilke do domku , i dziś ostatnia nocka u rodziców , bo M ma dzis ostatnią nocke hehe a nie chcą zebym była sama w domku. Jutro wizyta już nie mogę się doczekać , byłam w sobote na KTG i było wszystko wporządku więc ulżyło mi z tętnem maleńkiej :tak: a tak poza tym mam czasem leciutki skurcz, ale myśle ze nic sie nie dzieje :-) ciekawe na kiedy jutro ustali termin ;) ahhh i mam do Was zapytanko w sprawie proszku Lovela... ale to ide na wątek o Higienie ;) Buzkiiiiiiiiiii

O majjjjjjj gadddd Bosaa rozpakowana :D Ahhhh jak się cieszeee ze wszystko oki :D

Ostatnia edycja:
krucaaaaaaaaaaa fux wlasnie juz wszystko widze hehe, ja tu gratulować a patrzeee Bosej gratulują!! ;) Myśle jenyyy następna?? hehe ;) Ale fajniutkoooo :rofl2::rofl2:

reklama
Do góry