reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Malinka- tak czy siak bedziesz nastepna jak nie SN to CC dobrze ze z Jaskiem wsio ok a cos o szyjce czy rozwarciu ci powiedział?????? a ty masz jakies skurcze????

Malinka- ja czuje podobnie jak PInka. Koniecznie Jaskowi jakas foteczke strzel- i MMsem wyslij do dziewczyn. HIHI mysle ze bez Jasia do nas nie wrocisz..Mam nadzieje ze poznasz w szpitalu jakies fajne ciezarowki i niezanudzisz sie za bardzo. Ah przygotuj sie na to, ze w szpitalach jest goraaaco. &&&

reklama
Masz rację Vetuś - mi jest wszystko jedno jak, byle Jasio był zdrowy :)

Pinia nic nie powiedział, bo nie zajrzał, sprawdził tylko tętno jakimś urządzonkiem i rękami położenie dziecka, dał skierowanie i wsjo, więc się już nie prosiłam o więcej, w szpitalu będą pewnie badać.. Pobolewa mnie to tu to tam, ale skurczami bym tego nie nazwała..

Tulip massssssssssakra a mi nos się zapycha od razu jak jest za ciepło ;p

Skoro mówicie, że mnie już nie wypuszczą, to muszę wszystko przygotować, żeby tata przywiózł Jasiowi ;)

Będę pisać Wam smsy i zamelduję się na pewno jak tylko będę mogła :*

Malinka - nie kracz mi szybszego porodu:-D mam jezcze trochę do ogarnięcia:-D

no i z tego co czytam to cię nie będzie..................buuuuuuuuuuuuuuuu:-( no ale wiadomo jak trzeba to trzeba:-) oby was nie zatrzymali w tym szpitalu za długo:-)

Ewe takie ciężary to można nosić:tak:

zastanawiam się która pierwsza zamelduje, że urodziła bez cc...
i nie straszyć tu że będzie "rozklapiocha":-D

o a ja wstalam ale nadal jakas markotna jestem...

ooo widze ze malinka jednak sie dostala do szpitala:) trzymam kciuki kochana oby ci juz ten Jasio wyszedl z brzuszka... pisz do nas , pisz!!!mpjsyn sie tak wierci non stop ze krecka mozna dostac ciagle mi cos przez zebra przeskakuje:)

No a ja posprzątałam w szafce. 2 worki papierów i zeszytów się uzbierały. Siedziałam na ziemi i jak wstałam to nie mogłam się ruszyć przez pachwiny :dry:

Taaa postresujcie mnie teraz rozklapciucha:tak::-D Tutaj raczej na cc nie mam co liczyc, wiec chyba emka musze przygotowac na to, ze nie bedzie juz zadnej przyjemnosci odczuwal, o mnie nie wspomne:) Bedzie czul jakby sie z wiadrem bzykal... Bombowo!!:tak::-D

reklama
Do góry