reklama
dziewczynki moje kochane ale sie wkurzylam eMek mial byc ok.2/3 w nocy i okazalo sie ze kolega ktory jechal go podmienic to popsula mu sie najprawdopodobniej skrzynia biegow i nie moze jechac szybko i teraz zastanawiaja sie jak problem rozwiazac i nie wiem kiedy eMek wroci pewnie rano jutro albo w ciagu dnia
a mialam taki fajny sen dzis w trakcie mojej popoludniowej drzemki byl bardzo realistyczny snilo mi sie ze eMek wrocil i to bylo takie realne i obudzilam sie a jego nie bylo wrrr...........
a mialam taki fajny sen dzis w trakcie mojej popoludniowej drzemki byl bardzo realistyczny snilo mi sie ze eMek wrocil i to bylo takie realne i obudzilam sie a jego nie bylo wrrr...........futrzakowa
yea! to ja!
buziaczek1
Fanka BB :)
ale ja malince zazdroszcze ze moze juz chwila moment i bedzie PO ;-) a my tu takie nie uswiadomione i ciagle czekac i czekac i czekac......co by tu zrobic zeby to juz bylo po......................

K
koncia
Gość
papcia, jak tak chętnie robili dzieci, to musiało być dobrze ;-)
futrzak, no i myślę, że pierwsze dziecko troszkę ją rozjedzie, a potem to już wyskakują same :-) bo taka elastyczna ( nie rozciągnięta)
futrzak, no i myślę, że pierwsze dziecko troszkę ją rozjedzie, a potem to już wyskakują same :-) bo taka elastyczna ( nie rozciągnięta)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
futrzakowa
yea! to ja!
papcia, jak tak chętnie robili dzieci, to musiało być dobrze ;-)
oo
dobrze powiedziane
buziak - ale ci spieszno:-) ja się cieszę że jeszcze nie mój czas
dopiero się nastawiam psychicznie...
reklama
witam po wizycie u poloznej ;-)
wpadam poczytac co tam u was bo jakos weny na pisanie brak ;-)
Co do rozklapiochy--- ja nie zauwazylam roznicy ;-) moj maz tez nie (przynajmniej z tego co mowi ;-) )
Wiec nie jest tak zle.A powrot do sexu po ciazy to juz indywidualna sprawa kazdej kobiety.
U nas poszlo dosc szybko, niektorym przelamanie sie (szczegolnie psychiczne) zajmuje troche wiecej czasu, ale wszystko w swoim czasie wraca do normy, wiec nie ma sie co martwic ;-)
Wiec bez przesady- po ciazy istnieje zycie seksualne ;-)
wpadam poczytac co tam u was bo jakos weny na pisanie brak ;-)
Co do rozklapiochy--- ja nie zauwazylam roznicy ;-) moj maz tez nie (przynajmniej z tego co mowi ;-) )
Wiec nie jest tak zle.A powrot do sexu po ciazy to juz indywidualna sprawa kazdej kobiety.
U nas poszlo dosc szybko, niektorym przelamanie sie (szczegolnie psychiczne) zajmuje troche wiecej czasu, ale wszystko w swoim czasie wraca do normy, wiec nie ma sie co martwic ;-)
Wiec bez przesady- po ciazy istnieje zycie seksualne ;-)