reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Wpadłam jeszcze, bo się strasznie denerwuję, aż mam srakę ze strachu, poważnie ;) i niedobrze mi, muszę wmusić śniadanie i je zatrzymać jakoś w środku ;p
Raz mi zimno, raz gorąco i mam normalnie gęsią skórkę ;) Lecę pod prysznic i zajrzę jeszcze się pożegnac..

reklama
Witam się w końcu i ja...;-)

Dziś zapowiada się pracowity dzionek więc niestety nie nadrobię chwilowo tego co naskrobałyście bo zaraz muszę się zbierać...noce coraz to gorsze i krótsze ale za to sesja do przodu więc może Wiktor śmiało pojawiać się już na świecie...i przyznam ,że bardzo na to czekam!choć Wiktor uparcie siedzi i się nigdzie chyba nie wybiera! :eek: ech....

Łóżeczko złożone więc później jak chwilę będę miała to się pojawię na odpowiednim wątku :tak:

MAlinka...kochana...nic się nie bój- Jaś niedługo będzie już z Tobą...my tu trzymamy za Ciebie baaaaardzo mocno kciuki!!!!!!! Buziaki i tulki na odwagę!!!!!!;-****

Bosa...jeszcze raz ogromne gratki!!! Szok!!! ;-)

A Wam wszystkim miłego dzionka skarby!!!

Pinka, Futrzak wspolczuje bezsennosci ja na szczesnie nie mam z tym problemu chociaz ostatnio ciagle wstaje na siku co jest strasznie uciazliwe bo ciezko mi sie podnosi

Justysia ale jeszcze niech troiche posiedzi z tydzien chociaz:)

Malina no to 3mam kciuki mam nadzieje ze juz wrocisz z Jasiem do nas :)

Cliford moje malenstwo tez cos wyjsc nie chce wczoraj myslalam ze to moze juz tak mnie bolalo i skurcze mialam ale niestety nic z tego

hej!
Ja od 5.30 nie spie...A jak juz zasypialam kolo 7 to Olo sie obudzil...i nie chcial z K. isc na dol tylko jazde robil,zebym to ja zeszla....Skonczylo sie na tym, ze wszyscy wstalismy i od rana nalesniki :-)

Malinka, nie boj sie, bedzie dobrze. Bedziemy slac smsy jak do Milutka. Poinformuj nas ino co i jak, zebysmy wiedzialy, to bedziemy wiedziec co pisac! :) Tyle osob tu trzymac kciuki bedzie, ze nie masz sie co bac :) I Jas tez szybko sie z Wami przywita, zobaczysz...

malinko- sciskam i ja- niestresuj sie- i informuj nas na bierzaco co tam z toba robia. Jakby ktos ci za skore zalazl- daj znac- conajmniej myszki na niego naslemy

Hej Clifordzik- nieuwierzysz- ale mialam juz pytac gdzie sie podziewasz :)

Nocne marki- wspolczuje wam tych nocnych wart :( czlowiek by sie wyspal nim dzieciatko sie pojawi na swiecie a tu doopa

a co do allegro- to cholercia myslalam ze wystawienie aukcji jest latwiejsze i co wazne- tansze...cholercia sciagaja 5 zeta za wystawienie na kup teraz- jesli nikt nie kupi...
milego dzionka!!

reklama
Witam się z rana
poczytałam, co tam wczoraj pisałyście jeszcze, ale tematy widzę miałyście srogie... :shocked2:
Malinko&&&&&&&&&&
A z Fifronką to wy na serio???:szok:
A co z Magnolią - ktoś coś wie???

Do góry