reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Dzieńdoberekkk ;)))... Noc bez rozpakowania się hehe , chociaż może jeszcze ktoś da

znać ;) Mnie już łapią skurcze , mam nadzieje że nie złapią mnie bóle przed CC...

:szok::-) Wcinam śniadanko w sumie to obiad prawie, bo jak zrobie zupe pomidorową

to jem ją na sniadanie obiad i kolecje i tak całą ciąże :-D:-D Hmmm moja Michalinka

chyba znienawidzi tak dobrą zupe przeze mnie... :dry::-p:-p:rofl: oby nie :p

reklama
I ja sie melduje z rana akcja straszenie nie przyniosła oczekiwanego rezultatu bo jak m stwierdził za mało paniki były w sumie nie było wcale więc nie dał sie nabrać ale mu powiedziłam co mi na wątrobie leży to oczywiście sie motał dalej że nie wie czy go wpuszczą więc pytam czemu by mieli go nie wpuścić to stwierdził że nie wie, niby twierdzi cały czas że chce być przy porodzie ale już sama nie wiem wkurza mnie to strasznie bo bym sobie kumpele wzieła gdyby on spękał a tak to do końca nie wiem na czym stoje.

a tak wogóle laski to mam pytanko czy wy np też macie takie straszne bóle bioder w nocy? ja np do tego jak mam nogi podkurczone to bolą biodra i jest ok ale jak je wyprostuje to momentalnie mam skurcze od bioder w dól a dzisiaj nawet w łokieć mnie złapał masakra a jak już wstane to jest ok tylko po10minutach mam taki nacisk na oczy jakbym miała kamienie na powiekach i boli jak ruszam oczami po ok 30min przechodzi ale nie powiem żeby to mnie nie martwiło bo nigdy takiego czegoś nie miałam

no i trzymać kciuki bo właśnie mam w piekraniku mój pierwszy chleb

papcia ...
czy wy np też macie takie straszne bóle bioder w nocy?
oj znam to, znam ... mnie też dokucza ból bioder w nocy ... do tego stopnia że się budzę i jestem zmuszona przekręcić się na drugi bok ... i tak całą noc w kółko ... a do tego drętwiejące ręce w nocy (chociaż nie tylko w nocy) ... ale jeszcze troszke :tak:

hejo laski

ja jestem po 14 godzinach bóli ledwo zyje co prawda były nie regularne ale za to dosc mocne najbardziej bolała kiedy w trakcie skurczu mały sie jeszcze wypioł to myslałam ze łózko zjem z bólu, brzuch był raz twardy za chwile miekki :sorry2:jesli dzis taka sytuacja sie powtórzy to jade do szpitala bo jak dla mnie to cos dziwnego ze tak boli a nic sie nie rozkreca i czarne mysli mam juz w głowie wiec zobaczymy........

Harsh- ty mialas kiedys taka sytuacje ze jak pojechałas na szpitala to zrobili ci ktg na zyczenie albo usg?????? bo ja ja dzis pojade to bede ich molestowac by sprawdzili co te skurcze oznaczaja i jaki jest ich procent............

a tymczasem lece na sniadanie ppaaaaaaa

Pinka Ty sie laska nie zastanawiaj tylko jedz do tego szpitala

Lokata ja to nawet jak sie przekrece na drugi bok to nic nie daje bo mnie bolą całe a nie1strona

Papcia- ja mialam taki bole jeszcze jakies dwa tygodnie temu, teraz przeszly.

Pinka- tez pojechalybym dla spokoju do szpitala, ale pewnie wkrotce zacznie sie wszystko na dobre rozkrecac.

Pinka, a teraz jak sie czujesz? Cos mi sie wydaje, ze usg to Ci raczej nie zrobia, moze ktg. Ale najprawdopodobniej sprawdza rozwarcie i tyle na tym etapie ciazy.

Papciarkowa, a moze przycisnij meza i niech sie okresli czy chce byc przy porodzie czy nie. Z tego co piszesz, to on sie chyba strasznie boi i nie chce. Tobie byloby na pewno lzej, ze tatus dziecka jest w tej chwili z Toba, ale nic na sile :-) a tak masz jeszcze czas by poprosic kolezanke.

u mnie nic sie nie dzieje. Skurczy brak, maly ma sie dobrze. Slonko swieci, pranko sie dopiera. W nocy padalo, czekam az trawa przeschnie i ide kopac w ogrodku. Bede sadzic porzeczki i maliny i wierzbe. Moze tym mlodego wkurze!
Ha, w Polsce wszyscy przy telefonach czekaja, bo chlopak siostry mial wczoraj przeczucie, ze wlasnie rodze. Taaa, chyba wodki za duzo wypil, bo organizuja wlasnie wesle mojej siostry ;-)

reklama
Aga- teraz jestem cała obolała i mam delikatne skurcze jak na @ w nocy dzwoniłam do połoznej to kazała sie wykompac co uczyniłam ale skurcze dalej były nie regularne ale mocne wiec nie kazała przyjezdzac ale dzis to sie normalnie wepcham jak sie sytuacja powtórzy

Do góry