reklama
haha ale macie dobre dziś humorki 
Markul - a facet to raczej przy głowie powinien siedzieć, a miejsce pomiędzy nogami to niech raczej położnej zostawi ;p
Jeszcze trochę mu nagadaj o tym co mówiły koleżanki to w ogóle zwieje z porodówki
u nas cieplutko i pieczemy kielbaski na ognisku z okazji dnia urlopu i pogody
Zaraz jadę po W. do p-la, potem na godzinkę na plac zabaw i do logopedki na godz., potem kolacja u mamy, prysznic i do domu.
Markul - a facet to raczej przy głowie powinien siedzieć, a miejsce pomiędzy nogami to niech raczej położnej zostawi ;p
Jeszcze trochę mu nagadaj o tym co mówiły koleżanki to w ogóle zwieje z porodówki
u nas cieplutko i pieczemy kielbaski na ognisku z okazji dnia urlopu i pogody
Zaraz jadę po W. do p-la, potem na godzinkę na plac zabaw i do logopedki na godz., potem kolacja u mamy, prysznic i do domu.
kasienka77
Fanka BB :)
Piękna pogoda, słoneczko swieci więc poszłam na spacer, ale się zmęczyłam, ciut za duże tempo, ale napewno się dotleniłam.
A nikt normalny w czasie porodu nie zwraca uwagi, na rzeczy naturale, czyli ściśle związane z fizjologią.;-)
A nikt normalny w czasie porodu nie zwraca uwagi, na rzeczy naturale, czyli ściśle związane z fizjologią.;-)
ola, z twojego suwaczka wynik, że masz termin na jutro, a nie na poniedziałek![]()
Koncia eee bo ten suwaczek to liczyc nie umie
kasienka77
Fanka BB :)
Ewi mi lekarz powiedział ,że pod uwagę bierze się termin z USG wykonanego do 12tygodnia ciąży ( u mnie 10 marzec) i OM (czyli 17 marzec).
Ale wszystko zalezy od Hani ,kiedy zechce wyjść , niby miało być na dniach a nic się nie dzieje

Ale wszystko zalezy od Hani ,kiedy zechce wyjść , niby miało być na dniach a nic się nie dzieje
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
haha co do tej smółki to koleżanka ostatnio opowiadała ... że po porodzie dali jej dziecko... no została z nim sama... zaczęło płakać więc do cyca a potem przewijać... no i zaczęła czyścić tą smółkę... a to taki koszmar podobno że dzieciaka do pach umorusała a nic nie wyczyściła
i nie dała rady
zawołała położną a ta cyk dzieciaka pod kran z uśmiechem że to norma
i nie dała rady
zawołała położną a ta cyk dzieciaka pod kran z uśmiechem że to norma