reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

To ja sobie nie będę tym głowy zawracać. Najwyżej będę na macierzyńskim i tyle a może mała się urodzi do piątku. Nie ma co myśleć na zapas. W piątek pójdę do rodzinnego jak da to da a jak nie to nie...

Ewe a co Ty tu robisz jeszcze!? Miałaś dzisiaj rodzić!

reklama
Ewe lepiej jedz i bądz spokojna bo tam na bierząco będą monitorować Emilke
jak bedziesz wiedziała co i jak to pisz ja dziewczynom przekaże co u was

a ja leżałam sobie we wannie z mega bólem pleców i sie naśmiewałąm z moich nóg bo sie ogoliłam i dostałąm wysypke jakbym w pokrzywy wpadła czasem tak mi sie robi a jutro rano wizyta u gina i sie śmiałam że fajnie będe na tej wizycie wyglądać i nagle krzyk aaaaaaaaaaa z góry i prąd wyłaczyli a ja dopiero zdarzyłąm wody wypuścić z wanny aż sie zestresowałam dobrze że mam na wannie świeczki i junkers z płomyczkiem bo wziełam papier toalet podpaliłam od junkersa zapaliłam świeczke i jakoś sie wyczłapałam i ubrałam oczywiście jak skończyłam światło włączyli tylko teraz uważam bo co sie nachyliłam to tylko pykanie wód było słychac i to przy każdym schyleniu więc teraz grzecznie ide do wyrka żeby mi nie odeszło co nieco

To dobranoc Papcia :)

tak czytam i cxzytam i probuje Was nadrobic i nie wiem, czy nie moge sie skupic, czy po dniu na wolnosci;) nie mam glowy do forum...
W kazdym razie wiem,ze Ewe do szpitala jedzie- trzymam kciuki!

jakoś nerwowa dzisiaj jestem i brak chęci do pisania - zaglądam tylko żeby nie przeoczyć kolejnych urodzin marcowego maleństwa...
co do L4 to mnie gin sam powiedział że jak nie urodzę do 11.03 to się widzimy na wizycie i on przedluży mi o kilka dni zwolnienie co wywołało u mnie szok, bo 2 lata temu przy Hani powiedział że nie może wypisać ale poszłam do rodzinnego - powiedziałam że na razie nic się nie dzieje więc mogę przenosić o kilka dobrych dni, a nie chce brać macierzyńskiego i tracić tych dni które będę mogła potem spędzić z dzieckiem tym bardziej że rodzina i znajomi daleko i nie mogę liczyć na pomoc bliskich... bez problemu lekarka wypisała mi L4
Ewe trzymaj sie dzielnie, melduj co u Ciebie i w ogóle powodzenia!:-)

dobrej nocki

A ja miałam już spać:tak: ale raszpla co mieszka za ścianą pod 10-tką nawija z kimś tak głośno :crazy::crazy: że mimo woli człowiek nie może skupić się na zaśnięciu :no: - nawet jej w parapet okna w kuchni patykiem rzuciłam :-p:angry: ale dalej trajkocze:baffled::crazy::crazy::wściekła/y:.
Ewe, straszysz a nie grzmisz :baffled: - rodzić mi:angry: i to migiem i nie marudzić;-):tak:.
Papciu, ja też kąpiel odfajkowałam;-):tak: ale golenie tylko pod pachami:tak:.
Prawą nogę mi odejmuje, jakby ktoś mi w stawach ją miażdżył, wczoraj miałam to samo - nie wiem czy to mały tak uciska na nerw czy co:confused::dry:?

reklama
Witam Dziewuszki :* Widzę że pustki się już powoli tutaj robią:( Szkoda... a z jednej strony dobrze że już sporo ma maleństwa obok siebie i brak czasu:p
Witam mamuśki które już się nie mogą doczekać kiedy zacznie się akcja:D Ja mimo że do terminu mam jeszcze trochę, bo według OM to szykuję się na 23 marca, to już strasznie się niecierpliwię i wyczekuję momentu kiedy się wszystko zacznie;P

Moja mama martwi się że ja sama w domu od 6 do 16 i wydzwania co chwilę:p Ale przecież dała bym jej znać gdyby coś się zaczęło:p W sumie wcale się sama nie boje być w domu, mąż z pracy do domu ma 3 min drogi biegnąc :p

Dzisiaj brzusio pobolewa coraz bardziej no i do tego biegunka doszła:p Więc myślę że czas się zbliża. Dziś na ktg i zobaczymy jak tam skurczyki dają o sobie znać:)

A co tam u Was po nocy dziewczyny?? Mogłyście spać?? Maleństwa jak?? I te już na Świecie i te w brzusiach??

Do góry