Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale się dziewczyny rozkręcają! Ja leżę plackiem bo jestem sama a mąż w Warszawie na konferencji więc do 19 oby nic... Brzuch mnie boli, skurcze mam ale nie regularne. Całą noc się wymęczyłam...

Dziewczyny! zaczęło się:-) wody mi odchodzą na raty od 2.10 więc pomału się zbieramy... trzymajcie kciuki!
Patik w takim razie trzymam kciuki za lekki poród jednak to jest ten czas na P:-)
no i ja sie odmeldowuje ostatni raz zaraz ruszamy w droge jak będe coś wiedziała to dam znac którejś z dziewczyn trzymajcie kciuki żebym wróciła z Lenką:-)
patik, papcia,pastelka, ola jestem z wami! czekamy na wieści :-)
widzę, że expresowo idą nam te porody. Jeszcze kilka dni i będą tylko wspomnieniem
u mnie nic się nie dzieje. w sumie, to odechciewa mi się rodzić. Piotruś wczoraj po bańkach, a jak sobie myślę, że mam go teraz zostawić, to mi się beczeć chce. Humor mam jakiś pod psem, ala depresyjny, że nawet weny pisać z wami nie mamHarsh a jak twój olo? cos mi się obiło o oczy, że też chory?
koncia współczuję rozstania, ale do jutra czas szybko minie i będziecie się cieszyć waszym szczęściem w domku. Buziaki wielkie!
teraz się zastanawiam czym by go tu wzmocnić. Koleżanki doradzają tran norweski, że super działa. Musze kupić

mały mial dzis krew pobierana ze stópki wiec marudny i na reku prawie cały czas

buziam was mamuski
brak humoru bo już mam dość i chciałabym to mieć już za sobą także nie mendzę Wam już tutaj...wystarczy ,że inni się ze mną mają
:-(