reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
ty to przynajmniej wiesz czego sie spodziewac a co ja mam powiedziec:-)ale mnie krzyz boli... i synek mi bokiem wlasnie wychodzi...uuuu.ale mi dobrze...
:-)
ciekawe na ile te terminy sa prawdopodobne skoro u nas sie nic nie dzieje...
my to po drugiej stronie jezdzimy niz w pl i temu u nas wszystko na opak...nawet w kolejce do porodu musimy byc od konca -tak po angielsku:-)
tulipku - ja tak nie moge rodzic bo nie zdaze do szpital
:-)
:-)ciekawe na ile te terminy sa prawdopodobne skoro u nas sie nic nie dzieje...
my to po drugiej stronie jezdzimy niz w pl i temu u nas wszystko na opak...nawet w kolejce do porodu musimy byc od konca -tak po angielsku:-)tulipku - ja tak nie moge rodzic bo nie zdaze do szpital

buziaczek1
chyba sobie kompiel w wannie wezme z nudow...ale kurcze nie jest to niebezpieczne na tym etapie ciazy...? bo w sumie to nie wiem czy mam jakies rozwarcie itp mozna brzucha zamaczac czy tylko tak troche wody sie leje??
Ewi82
Ja od 15 miałam akcję. Najpierw skurcze które po kąpieli znikły. A o 20 pojawił mi się śluz z pasmami krwi i przeczyściło mnie porządnie. Brzuch mnie boli więc leżę i czekam na dalszy rozwój akcji ale wygląda na to że na nic się już nie zapowiada bo poza napinaniem się brzucha nic się nie dzieje...
nikusiazory
buziaczku-
jeszcze jestem z wami
...siedze u tesciow juz z pare dni...i kurcze sledze was na biezaco...ale pisac nie ma kiedy:-).. od tesciow blizej o 10 km. do szpitala wiec tutaj bezpieczniej posiedziec:-):-) a co do kg. to ja 22 na plusie...i juz tak stoje...przy wzroscie 158 to strasznie sie zaokraglilam
milutku-
no pieknie Ci brzusio zeszedl...blizna tez malo widoczna...mojej kumpeli po cc zostal zwis skory:-( po pierwszym i jednym dzieciatku.
papciarkowa- trzymam kciuuuki...a mialysmy razem rodzic:-):-)
A ja strasznie popuchlam:-(codziennie na wieczor nogi mam jak sloninka:-( kostek nie widac...skora sie naciaga i boli...ledwo co chodze:-(ale na szczescie jutro ide do lekarza...moze cos pomoze:-)
jeszcze jestem z wami
...siedze u tesciow juz z pare dni...i kurcze sledze was na biezaco...ale pisac nie ma kiedy:-).. od tesciow blizej o 10 km. do szpitala wiec tutaj bezpieczniej posiedziec:-):-) a co do kg. to ja 22 na plusie...i juz tak stoje...przy wzroscie 158 to strasznie sie zaokraglilam
milutku-
no pieknie Ci brzusio zeszedl...blizna tez malo widoczna...mojej kumpeli po cc zostal zwis skory:-( po pierwszym i jednym dzieciatku.papciarkowa- trzymam kciuuuki...a mialysmy razem rodzic:-):-)
A ja strasznie popuchlam:-(codziennie na wieczor nogi mam jak sloninka:-( kostek nie widac...skora sie naciaga i boli...ledwo co chodze:-(ale na szczescie jutro ide do lekarza...moze cos pomoze:-)
reklama