Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
... a i jeszcze musze sie przyznac ze rozwiazanie z wanna jest fajne i przyjemne ale wykompac sie i umyc to masakra a o goleniu nie wspomne
1000x bardziej do kabiny prysznicowej wole wejsc...lezec - tak myc sie - nie...
albo ja taka duza ze juz sie tam nie wygodnie czuje??
e tam nie ma co sie nastawiac bo sie znowu rozczaruje... no to tyle mojego sprawozdania:-)

na wieczor maly sie tak smiesznie"wypial", ze mnie az skora zabolala...ale zawsze szybciutko sie chowa z powrotem...a teraz tego nie zrobil...takie uczucie jakby sie zaklinowal( tak myslam)...ale potem ruszal sie maluszek i brzuch dalej sztywny
no i juz mam po snie...teraz juz nie jest tak bardzo napiety...ale ze stresu wstalam o 4.00, pomyslalam o tym i modle sie o to by do 13(wizyty u lekarza) nic sie niepokojacego nie dzialo...
&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&& ola też trzyma kciuki:-)
jak po 6 tyg. chciałam zrobić brzuszek to nawet nie drgnęłam! pamiętam tą bezsilność:-( nie poddawałam się, po około 6 miesiącach zaczęłam 6 WEIDERA, 2 razy w tygodniu BPU i miałam ładny brzuszek, nie jak nastolatka ale jak zgrabna mamusia:-)
daj sobie czas!!
Harsh a jak twój olo? cos mi się obiło o oczy, że też chory?