reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Witam się i melduje w 2paku
To się fajnie dzionek zaczął od dobrych wiadomości od Masali:tak: Za resztę ekipy rodzącej 3mam &&&& by sprawnie poszło!!!

Mój Sammy pojechał dziś na wycieczkę i pewnie cały dzień będę tylko o nim myślała.Idę sobie poszukac zajecia bo kręćka zaraz dostane:-D

reklama
Cześć dziewczynki
Pozdrawiamy z domu (od wczoraj :-))
Nawet nie wiem ile się nas w międzyczasie rozpakowało, ale mam nadzieję, że wszystkie szczęśliwie i bez problemów, mam nadzieję, że znajdę trochę czsu dla was za dzień lub dwa :-D:tak:
Buziaki dla wszystkich

Witam się i ja....

Dziś termin więc jutro już będę przeterminowana :baffled: brak humoru bo już mam dość i chciałabym to mieć już za sobą także nie mendzę Wam już tutaj...wystarczy ,że inni się ze mną mają :zawstydzona/y::-(

Wszystkim oczekującym jak najszybszego rozwinięcia się akcji a mamusiom miłego dzionka ze Swoimi Skarbami.!!!:tak:

Buziaki dla wszystkich!!

Ja tam chodze przeterminowana od kilku dni i jeszcze nie smierdze :p A tak powaznie, to damy rade Clifford, wpadaj czesciej i wiecej pisz, to inaczej Ci czas zleci.

Hars gdzie Wy w Anglii kupowałyście te liście malin???

a nie wiem, ale jak tak czytam to chyba tez zakupie ;) A moze one same zrywaly...w jakis gorach czy co...tylko cholercia- u mnie dosc plasko...

Wierka, Olo z przedszkola do play centre poszli, a ja jak glupia siedze i czekam na telefon albo cos...

Milutek, Dove - jak zobaczyłam Wasze blizny i brzuszki to się spłakałam i załamałam.
A gdzie te fotki?? Przeoczyłam chyba :/

Madzik po niespełna dwóch tygodniach "w zamknięciu" każdy łyk świeżego powietrza jest jak nektar bogów ;))))

Katjusza szczęście w nieszczęściu, że dopadło Cię to w domku i miałaś się kogo poradzić. Mnie dopadło w ostatnią noc w szpitalu, a od pielęgniarek usłyszałam tylko "odciągać, bo rano będzie temperatura".. Nic tylko żywcem zakopać takie życzliwe!!

ŚCISKAM KCIUKI ZA TE, KTÓRE RUSZYŁO ;)))) POWODZENIA!!!!

Harash...powiem Ci ,ze siedzieć mi baaardzo ciężko dlatego też tak rzadko tu teraz jestem ....ale dziękuję za wsparcie i jakoś radę damy na pewno ;-*

...właśnie odszedł mi czop ( nie dużo) zabarwiony lekko krwią....jak znam swoje szczęście to za tydzień urodzę :baffled: ale może jest to jakaś nadzieja....

Cliford to już nie kwestia dnia a godzin!!! Ciesze się ze w końcu Cie rusza:tak: Mi przy Sammym czop rano zaczal odchodzic a wieczorem bylam juz na porodówce takze kto wie kogo nam jeszcze 10-tego Marca bocian przyniesie:-)

reklama
Cliford, Wierka mi taki czop też nie cały odszedł wczoraj i do teraz nic!!!!! Leżę tylko i się denerwuję...

Do góry