reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Fifronka ja uwielbiam wszelkiego rodzaju odpusty, taka czadowa wiejska zabawa, zawsze chcę z takiego odpustu pierścionek ;) ze mną jak z dzieckiem… ;) gratulacje wygrania materaca :D
Alamiqa to policję wzywaj, co się będzie hołota wydzierać. Ja miałam (mam w sumie chyba nadal) sąsiada za ścianą, który jak byłam w ciąży i miałam ciężkie noce jeśli chodzi o spanie on włączał muzykę tak głośno jakbym ja puszczała u siebie w mieszkaniu. Policja przyjeżdżała to ściszał, potem było kilka tygodni ciszy i znów to samo. Ja znów policja i tak w kółko ale przynajmniej na jakiś czas działało…
Co do auta i jeżdżenia mam to samo co ty czyli prawko zdane jakieś 12 lat temu za pierwszym razem, ale długo nie jeździłam. I dopiero jak KUPIĘ (bo to w planach dopiero jak się przeprowadzimy z Marcinem na wieś za rok) to chyba zacznę jeździć, inaczej nie mam odwagi. Poza tym Marcin pewnie by mnie zatłukł jakbym nasze kombi gdzieś zgniotła na drodze, hehehe ;)
No i gratulacje z okazji 7 miesięcy Ali!
Koncia współczuje marudy :/ Moja młoda w nocy się niespokojna zrobiła, jakby jakieś koszmary miała, budzi się z krzykiem i zasypia zaraz jak tylko się ją pokołysze na poduszce, nie trzeba nawet podnosić
Spring fajna taka wycieczka i odpoczynek od malutkiej, dobrze że Jaś był grzeczny; gratulacje dla Ani z okazji 5 miesiąca! U nas za 9 dni.
Masala witaj z powrotem i powodzenia na egzaminach niedługo; wierzę że nadrobić forum się nie da, bo to fabryka postów jest ;)
Julia ja wiem że trudno coś takiego mówić ale staraj się myśleć pozytywnie, bo nastawiając się źle będziesz się użalać nad swoim bólem ciągle i tak w kółko. To bez sensu. Jeśli leki nie pomagają poproś lekarza o inne, w końcu któryś zadziała, tak być nie może że ciągle cię boli, trujesz się lekami a po co, skoro nie działają. Zajmij czymś myśli żeby nie skupiać się tylko na bólu, może to też pomoże. Trzymam kciuki i ściskam, żeby nie bolało. A rehabilitacja jakaś jest?
Malina trzymam kciuki żeby wózek szybko naprawili; Jaś niezłe wygibasy robi na leżaczku, ja młodą zapinałam od samego początku, bo ciągle mostki robiła, zjeżdżała momentalnie i leżała tak:
4.22 jazda bez trzymanki ;) [1024x768].jpg
A jeszcze mi się przypomniało, że jak siada z moją pomocą trzymając mnie za palce z leżenia, to kiedy już siedzi spuszcza głowę w dół i bacznie obserwuje swoje stopy, wygląda to przekomicznie :) już lekko chwyta za kolana i stopy a niedługo pewnie jak Twój Jaś zacznie ciągnąć skarpety i obgryzać je jak 5,5 miesięczna córa mojej koleżanki ;)
Scarletka pochwal się gdzie będziecie wypoczywać, ale Wam zazdroszczę! U nas kasy brak a poza tym nie ma z kim młodej zostawić :/
A wczoraj calutki dzień sama poza domem, bez dziecka – CUDOWNIE ! Nowy fryz wygodniejszy i pochwalony przez Marcina :) Seans w kinie udany, a potem 3 butelki czerwonego wina poszły w towarzystwie. Odpoczęłam, zdecydowanie tak! :)
A młoda wiecznie się kula na brzuch, ja ją na plecy ona na brzuch, po paru minutach się męczy i kwiczy, i tak w kółko. No co za niezdecydowana kobita! Niech już się wreszcie kimnie, a ja sobie spokojnie zjem obiad, bo inaczej się nie da :/
O dżizas a dokładnie za miesiąc już do pracy :(

Fifronka ja uwielbiam wszelkiego rodzaju odpusty, taka czadowa wiejska zabawa, zawsze chcę z takiego odpustu pierścionek ;) ze mną jak z dzieckiem… ;) gratulacje wygrania materaca :D
Alamiqa to policję wzywaj, co się będzie hołota wydzierać. Ja miałam (mam w sumie chyba nadal) sąsiada za ścianą, który jak byłam w ciąży i miałam ciężkie noce jeśli chodzi o spanie on włączał muzykę tak głośno jakbym ja puszczała u siebie w mieszkaniu. Policja przyjeżdżała to ściszał, potem było kilka tygodni ciszy i znów to samo. Ja znów policja i tak w kółko ale przynajmniej na jakiś czas działało…
Co do auta i jeżdżenia mam to samo co ty czyli prawko zdane jakieś 12 lat temu za pierwszym razem, ale długo nie jeździłam. I dopiero jak KUPIĘ (bo to w planach dopiero jak się przeprowadzimy z Marcinem na wieś za rok) to chyba zacznę jeździć, inaczej nie mam odwagi. Poza tym Marcin pewnie by mnie zatłukł jakbym nasze kombi gdzieś zgniotła na drodze, hehehe ;)
No i gratulacje z okazji 7 miesięcy Ali!
Koncia współczuje marudy :/ Moja młoda w nocy się niespokojna zrobiła, jakby jakieś koszmary miała, budzi się z krzykiem i zasypia zaraz jak tylko się ją pokołysze na poduszce, nie trzeba nawet podnosić
Spring fajna taka wycieczka i odpoczynek od malutkiej, dobrze że Jaś był grzeczny; gratulacje dla Ani z okazji 5 miesiąca! U nas za 9 dni.
Masala witaj z powrotem i powodzenia na egzaminach niedługo; wierzę że nadrobić forum się nie da, bo to fabryka postów jest ;)
Julia ja wiem że trudno coś takiego mówić ale staraj się myśleć pozytywnie, bo nastawiając się źle będziesz się użalać nad swoim bólem ciągle i tak w kółko. To bez sensu. Jeśli leki nie pomagają poproś lekarza o inne, w końcu któryś zadziała, tak być nie może że ciągle cię boli, trujesz się lekami a po co, skoro nie działają. Zajmij czymś myśli żeby nie skupiać się tylko na bólu, może to też pomoże. Trzymam kciuki i ściskam, żeby nie bolało. A rehabilitacja jakaś jest?
Malina trzymam kciuki żeby wózek szybko naprawili; Jaś niezłe wygibasy robi na leżaczku, ja młodą zapinałam od samego początku, bo ciągle mostki robiła, zjeżdżała momentalnie i leżała tak:
Zobacz załącznik 377555
A jeszcze mi się przypomniało, że jak siada z moją pomocą trzymając mnie za palce z leżenia, to kiedy już siedzi spuszcza głowę w dół i bacznie obserwuje swoje stopy, wygląda to przekomicznie :) już lekko chwyta za kolana i stopy a niedługo pewnie jak Twój Jaś zacznie ciągnąć skarpety i obgryzać je jak 5,5 miesięczna córa mojej koleżanki ;)
Scarletka pochwal się gdzie będziecie wypoczywać, ale Wam zazdroszczę! U nas kasy brak a poza tym nie ma z kim młodej zostawić :/
A wczoraj calutki dzień sama poza domem, bez dziecka – CUDOWNIE ! Nowy fryz wygodniejszy i pochwalony przez Marcina :) Seans w kinie udany, a potem 3 butelki czerwonego wina poszły w towarzystwie. Odpoczęłam, zdecydowanie tak! :)
A młoda wiecznie się kula na brzuch, ja ją na plecy ona na brzuch, po paru minutach się męczy i kwiczy, i tak w kółko. No co za niezdecydowana kobita! Niech już się wreszcie kimnie, a ja sobie spokojnie zjem obiad, bo inaczej się nie da :/
O dżizas a dokładnie za miesiąc już do pracy :(

kochana biore juz ktores leki z kolei.....:)wiec wiesz troche mnie to meczy ale teraz mysle ze po rtg cos sie zacznie wyjasniac......a z ty mysleniem pozytywnym masz racje musze straca ssie odwrocic uwage tyko tak ciezko troche jak chce wstac do malego i czuje jak utykam ......ale i tak jest elepiej niz bylo...mam nadzizeje ze w miesiac sie wykuruje.....w sumi to juz kazda dolegliwosc mnie meczy bo ciagle cos sie przyplatuje ale najwazniejsze jest myslenie pozytywne .....nie takie problemy maja ludziska:) wiec teraz promienny usmiech dla Was:-)

Hej
Tyle miałam do nadrobienia, że już nie wiem co której miałam napisać:zawstydzona/y: Emek ma teraz urlop, ale siedzimy w domku:-( i zamiast czuć wsparcie to ja mam wrażenie, że mam teraz dwoje dzieci:szok: Udało mi się ululać młodego, bo od rana nie spał:szok:
barbara - fajnie, że mogłaś sobie pozwolić na taki dzień dla siebie:tak: super, że był udany:-)

Spring nauczyciele tak mają że jak macierzyński wypada na wakacjach to im się przesuwa dalej?

Barbra fajnie że udało Ci się wyrwać i zrobić cos tylko dla siebie:) jaka jest ta fryzurka?

Magdzior bo facetom się wydaje że my to mamy cały czas urlop więc jak się zajmujemy wszystkim jak oni wracają z pracy to to dla nas jedyne zajęcia no bo z dziećmi to przecież tylko leżymy cały dzień...

Julia może zmień lekarza bo to jakaś niemożliwosć żeby nic nie pomagało i żebyś ciagle faszerowała organizm lekami które nic nie dają!

Malinka pech z tym wózkiem. 3 tygodnie bez sobie nie wyobrażam. A Pan z serwisu udany bez oglądania usterki wyłapuje... Ciekawe co da to psikanie;)

Skarlet a gdzie Ty się wybierasz że ja nic nie wiem???

Obiadek zjedzony, mała na macie się bawi, a ja mam ochotę na drzemkę.

Magdzior ja mam nadzieję, że K. trochę się pozajmuję Elą, jak będzie miał urlop. Ja muszę kiedys odsapnąć.

Ewi to jest jakbym nie wykorzystała swoich "wakacji" czyli urlopu wypoczynkowego. Ale przysługuje mi "tylko" 56 dni , a nie całe 2 miesiące:tak::-)

Czesc
Jestem i czytam ale pisac ciezko bo cos mi net szwankuje i wszystko strasznie dlugo trwa:(
Scarletka złapcie super okazje&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a jedziecie z dzieciakami?
Malinka a Wy macie transportera? czasem faktycznie wystarczy popsikac w odpowiednich miejscach np wd40 i jest lepiej;)oby to wystarczyło u Was&&&&&&&&&&&& Moja Gooska tez odkryła zabawe z rzucaniem zabawkami;) i oczywiscie jak lezaczek stoi tak ze z jednej strony ma dywan a z drugiej panele to ona rzuca na panele zawsze bo tam jest wiekszy huk;)
Barbra zdolna Twoja corcia;) ja moja tez musze zawsze zapinac bo ona tak kopie nogami ze z lezaczka to by wystrzelila jak z katapulty;)
Koncia Maks tez zdolny facet,po mamusi pewnie:) fajnie ze tak jestes zadowolona z prawka,obys zdała za pierwszym razem&&&&&&&&

a Małgoska wczoraj odkryła jak fajnie mozna''zwisac'' z lezaczka i jak smakuja stopy;)

reklama
Spring ale 56 dni roboczych to więcej niż 2 m-ce bo lipiec ma 23 dni robocze, sierpień 22

Wrocławianki i Patik - jutro we Wrocku ma byc słońce więc do zobaczenia pod Fredrą o 14:)

Do góry